Posts

Pengalaman kerjakan umrah ketika hamil..

PENGALAMAN KERJAKAN UMRAH KETIKA HAMIL 6 BULAN..

.
.
Teringat Kenangan mengerjakan umrah ketika hamil hana dulu.

Masa tu memang rasa takut2 juga. Takut tak mampu nak buat aktiviti umrah yang boleh tahan lah kan.

Kita pulak tengah mengandung 6bulan lebih. Nak bawak perut yang dah semakin membesar.

Risau sakit pinggang or kaki sebab masa kat sana memang perlukan extra tenaga untuk buat ibadah semua.

Tapi Alhamdulillah.. berkat doa dan semangat yg sangat2 kuat nak ke tanah suci, nak ziarah rumah Allah.. hati dan jiwa tu bersatu jadi sangat kuat dengan tubuh yang berbadan dua ni..😭

Dengan kudrat yang ada, sampai je tengah malam di masjidil haram, kami para jemaah yg ada terus buat ibadah umrah.

Memang tak rest lama pun bila tiba kat sana tau. Siap2 check in, bersihkan diri yang mana patut dan terus je kami buat umrah pertama sebabnya time tu kami dah dalam ihram.

Kalau biar lama, takut nanti terbatal. Jadi mutawwif kata kita terus je buat umrah yg pertama ni.

Memang penat dan mengantuk j…

OSTEMATRIX sedang OFFER!!

Image
Assalamualaikum semua..
Jangan lepas kan peluang untuk grab offer terhad ni ye..
Promo akan berakhir pada 20/10/2017. Hanya 3hari sahaja!!
Fungsi & Kebaikan Ostematrix Shaklee . ✔Menguatkan Tulang – Kalsium menguatkan tulang belakang dan memastikan bentuk yang betul kepada badan selain daripada mengurangkan risiko sakit belakang. . ✔Mencegah Obesiti - Kalsium dapat membantu dalam mengekalkan berat badan optimum bagi lelaki dan perempuan. . ✔Melindungi Otot Jantung - Kalsium melindungi otot jantung anda. Jumlah kalsium yang mencukupi membantu otot jantung untuk melakukan penguncupan dan pengembangan betul. Kalsium juga membantu sistem saraf untuk mengekalkan tekanan di dalam arteri anda. . ✔Mengelakkan Kanser Kolon - Kalsium yang mencukupi mengurangkan risiko keseluruhan kanser kolon dan mengelak pertumbuhan polip yang boleh membawa kepada kanser. . ✔Mencegah Blues Pra-haid - Jumlah kalsium yang mencukupi mengurangkan gejala-gejala sindrom prahaid pening kepala, perubahan mood, te…