My Lovely Followers

Google+ Followers

Friday, December 14, 2012

Bonus Shaklee "Yeay!!"

As'salam...

Syukur alhamdulillah.. hari ni hari 'Gaji' kami, Distributor Shaklee..

Syukur juga pada Allah, kerana saya telah memilih untuk melangkah sebagai salah seorang pengedar sah Shaklee..

Kalau dulu, Bila ada yang offer saya untuk join shaklee, cepat2 saya akan cakap 
...."owh, tak pe2.. saya x minat kagi nak jadi ahli" ...

tak pun  dalam hati akan kata
 .."hish... buat pe join MLM? buang karen je.. tak ada faedah, tak boleh di percayai.. bla..bla..bla.."  

Tapi hari ni.. Semua nya dah pun terbukti.. Masuk bulan ni, dah 9 bulan saya bersama Shaklee.. selama 9 bulan ni juga lah saya rasa happy dan terasa kejayaan tu makin menyerlah.. dan kini, saya adalah seorang Senior Coordinator Shaklee..huhu.. serius, macam tak percaya je boleh pergi sejauh ni.

bukan tu je, Hari ini.. Saya telah pun Merasa bonus 4 angka yang memang membanggakan.. hanya beberapa ratus je lagi saya nak melangkau ke 5 angka.. Rasa macam bermimpi je bila tengok akaun MBB, sejumlah wang yang BESAR dah masuk ke akaun saya huhuu.. "speechless okay!"..

Rasa syahdu giler bila tengok amaun tu dlm akaun.. Gembira dengan hasil titik peluh saya sendiri.. gembira dengan hasil manis yang sedang saya perolehi.. gembira yang, keputusan berhenti dari kerja dan memulakan dunia baru telah pun tercapai..

Alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah...
Syukur ku, sujud ku, hanya Pada MU Ya allah...

Semoga perjalananku sentiasa di dalam keredhaanMU Ya allah...

Sekian,
Chugie..

Saya adalah Shaklee Independent Distributor
|866440| Suzianti Maswar
Sms/Whatsapp |012.3814786|
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Sustained Released Vita-C shaklee

Salam...

Jom Berkenalan dengan Vitamin paling Popular keluaran Shaklee ni..




BENEFIT VIT C :
~Membentuk Kolagen - Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. 
~Memperbaiki Simptom Pendarahan - Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.
~Peningkatan Sistem Imun - Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema.
~Memerangi kanser - Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dgn berkesan.
~Mencantikkan Kulit - Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.
~Memperbaiki Insomnia - Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.
~Mengekalkan kolestrol sihat - ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.

Antara simptom kekurangan Vitamin C :
*Mudah tertekan / Stress - sering letih dan lemah
*Kulit kelihatan sangat kering dan bersisik, tapak kaki keras dan kasar
*Luka yang lambat sembuh
*Mudah selsema / bersin
*Wajah nampak tua dari usia (Vitamin C penting utk pembentukan kolagen)
*Mudah dapat ulser
*Mudah demam / antibodi tak kuat
*Gusi berdarah
*Salur darah mengecil
*Sakit sendi
*Tanda lebam pada badan
*weight loss (bukan kurus sihat tp kurus yang tak sihat, lemah dan kusam)

Perbezaan Shaklee (dengan Vitamin C yang ada di pasaran)
+Vitamin C pertama yang natural dan bertindak secara ‘Sustained release’, berfungsi secara perlahan untuk memenuhi keperluan tubuh selama 24 jam.
+Rumusan unik yang membenarkan pelepasan vitamin c secara perlahan dan berterusan selama 5 jam.
+Satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu bersamaan 7biji setengah oren.
+Membekalkan ‘Bioflavinoid’ dalam jumlah yang seimbang iaitu 120mg..Bioflavonoids bekerja untuk meningkatkan keberkesanan vitamin C dan perlu diambil sebagai sebahagian daripada suplemen vitamin C..( elak salur darah dari runtuh/bocor, meningkatkan fungsi vitamin c, elak vitamin c dr cepat teroksida dan merosakkan sel)
+Ada dalam bentuk yang boleh dikunyah
+Tiada pembaziran kerana semua vitamin C digunakan.dilepaskan kedalam system tubuh secara perlahan mengikut keperluan.

Siapa perlukan vit c? 
perokok, org yg mudah stress sebab stress akan memusnahkan vit c dlm badan, org yg makan pil perancang sebab pil perancang jugak akan serap vit c dan akibatnye vit c akan musnah cepat dlm badan, org yg nak cantik kulit atau yg ade masalah kulit berjerawat atau eczema perlukan vit c utk membina kolagen kulit yg sihat dan perbaiki tisu kulit, semua org yg inginkan kesihatan yg baik sebab vit c menyokong sistem imun dlm badan dan mengurangkan demam selsema yg berpanjangan..sebab tu dlm family wellness ade termasuk vitamin C antara vitamin yg perlu diambil utk semua org kerana vitamin C bersifat larut air dan ianya mudah dihapuskan dalam keadaan tertentu contohnya jika kita stress, berhadapan dengan cuaca panas dan banyak lagi keadaan.

Berminat nak dapat kan Vitamin C ini?

Hubungi saya:
Shaklee Independent Distributor
866440 [Suzie] Suzianti Maswar
Whatsapp / sms [012.3814786]

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

PROMOSI SHAKLEE COLLAGEN POWDER


Jom Cantik dan sihat dengan Collagen Powder Shaklee... Hasil yang sangat2 memuaskan hati..

YES promo utk Collagen Powder Shaklee ni akan berlansung hingga 31hb Disember 2012.. so jangan lepas kan peluang untuk memilikinya!!


Jom Pakat ramai2 SHARE beli 6 kotak terus!!

Apa yang anda BAKAL DAPAT dengan COMBO YES ni??

*Beli 6 Kotak, anda akan dapat SEKOTAK COLLAGEN POWDER PERCUMA
* Anda Jimat SEBANYAK RM313
* Penghantaran PERCUMA KESELURUH MALAYSIA
* REBATE CASH BONUS RM 110++
* KEAHLIAN Shaklee PERCUMA
* Peluang untuk sertai KELUARGA JUTAWAN SHAKLEE KAMI untuk jana SIDE INCOME dan bimbingan PERCUMA!!

Untung bukan??
Tak cukup duit mahu beli??
Jom pakat-pakat share beli dengan adik beradik, rakan sepejabat, keluarga, jiran tetangga.

Hubungi:
Shaklee Independent Distributor 866440
[Suzie] 012.3814786 sms/Whatsapp
PM Eizmierah Mumnbabyshop
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Thursday, December 13, 2012

Year End Sale!!!

As'salam...

YES dah mai... Kedai Online saya pun tak ketinggalan untuk mengadakan Year End Sale...

Jom dapatkan barang2 Penyusuan di kedai saya...antara yang sedang promosi:

Botol simpanan susu Bumblee Bee
10biji Botol = RM28.00
20biji Botol = RM55.00
30biji Botol = RM80
[Harga tidak termasuk kos penghantaran]

Botol simpanan Susu autumnz [ 10biji botol + 5keping plastik simpanan susu]
1 box RM30.00 [Tidak termasuk kos penghantaran]

Bra untuk Ibu Menyusu [Tanpa Besi] dari Fabulous Mom Kelly hanya RM25.00 Sahaja!!

Dan banyak lagi.. Jom ke FB Shop saya.. Eizmierah Mumnbabyshop untuk membuat tempahan.









Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Wednesday, November 28, 2012

Saya Suka ESP Shaklee!!

Assalamualaikum..

Saya Suka ESP Shaklee!! yeay...
Nak tahu kenapa? meh baca ni:-

Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.
Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:
•    Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
•    Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
•    Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
•    Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

Kredit : Shaklee Malaysia



Jom Baca testimoni Pengguna ESP Shaklee ni:-




Jom lah Cub Shaklee ESP

Insya-Allah anda tidak akan menyesal kerana mengambil product ini.

Disclaimer : Testimoni ini adalah pengalaman pengguna semata-mata dan kesan bagi setiap individu adalah berbeza.Sila dapatkan konsultasi yang betul daripada pengedar anda.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Berminat??
Hubungi saya di  Eizmierah MNB Healthy Shop atau Eizmierah Mumnbabyshop.  Atau boleh SMS | whatsApp 012.3814786 ~ Suzie untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook Eizmierarh MNH Healthy Shop ye.. untuk mendapatkan TIPS KESIHATANt erkini daripada saya !!!
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Tuesday, November 27, 2012

Blog Saya dah Cantik....

As'salam...

yeay.. bestnye.. Blog saya dah cun melecun macam saya lah..

Cantik.. saya suka..

thanx to Belog Riesha Ariesha sebab dapat design blog yang cun melecun ni..

Saya amat berpuas hati.. :D

Siapa2 yang berkenan dan berminat nk design blog, boleh lah ke blog cik Ariesha kita tu.. :D

Owh, rasa semakin bersemangat nak ber'Belog'...

peaceeeeeeeeeeeee!



Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Tuesday, November 20, 2012

Berkolagen dengan Collagen Powder Shaklee

Salam..

Seriously.. teruja sangat bila nk start berkolagen ni.. dan dah semestinya lah Collagen Powder Shaklee..
dah 2 hari pun makan Collagen Powder Shaklee ni.. nak tahu rasa apa? owh.. rasa best sangat2..

Baru 2 paket saya amalkan Collagen Powder Shaklee ni.. tp, dh mula rasai kesannya..
Tapak tangan, kulit, tubuh, n pegang pipi pun rasa moist je.. pastu rasa licin..
Tapi jeragat2 masih belum ilang ok... x sabar nak tengok kesan yg lain lagi..

Kesan lain pada Breastfeeding ku, Kolagen ni ni sedikit panas.. so, bila badan panas, dah tentulah Breast cepat penuh.. tapi, jujur lah.. dh lama x merasa bengkak susu kan? lepas 2 hari makan Collagen Powder shaklee ni, malam tadi dh kene bengkak susu balik.. memang kaw2 kena.. apa lagi.. perah dan kasi Cik Fadiah pulun isap sampai kurang bengkak nya.. Alhamdulillah.. Collagen Powder Shaklee ni x effect hasil susu saya..

Hari pertama saya mix kan Collagen Powder dengan Orange Juice Twister.. memang sedap.. ilang rasa ikan kolagen tu hehehe..

Hari kedua saya mix pula dengan Mealshake Shaklee.. owh, lagi lah menyengatnye.. sedap wo.. rugi sapa tak cuba..

Sapa2 yang berminat nak cuba Collagen Powder Shaklee atau mana2 produk shaklee, Jangan Segan PM saya di Eizmierah Mumnbabyshop, atau terus Whatsapp saya di 012-3814786 ye..

ok lah.. nk rest n relax jap..
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Tuesday, November 13, 2012

Burger Bakar Abang Burn @ Kota Damansara

Sapa dh pekena berger bakar abg burn ni?? best wo... tgok pic pun dh tangkap leleh air liur.. kalau tengok real lg lh... x terkata. mmg terbaik lah..

dh lama duk perati berger bakar ni.. selalu gak tengok orang pos dlm FB.. mmg telan liur.. tp akhirnya dpt juga mkn..

kami mkn kt branch nye di food court tanjung village di area sunway giza kota damansara.

Not bad.. mmg cpt juga servis dorg..
berger pun mmh terbaik.. dan sedap!

worth it with the price..

mmg rasa nk makan lg lh...

meh layan pic berger tu ye..



yummy!!! 


Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Buku Razzi ar mansur 'Jutawan MLM'

Assalamualaikum..

ada sapa2 yg dh baca buku ni?

sy sedang baca.. part of this book. really inspired.. sgt menarik n buat kita rasa semakin ligat nk selak helaian lain.

sy suka penggunaan word 'API' dalam kehidupan tu.. mmg mencerminkn 'PUSH FACTOR' seseorang. bila kita dh mula rasa bahang PANAS tu baru lh kita nk melompat dr kedudukan kita.. kalau x, mmg dok takat tu je lah..

sama lh dgn org yg x nk berusaha.. harap berada dlm lingkungan comfort zone.. bila dh terkena api baru larikan diri..

sy x nk jd mcm tu... sy nk kuar dr kepanasan tu.. dan saya sdg mengeluarkan diri...

x sabar nk habis kn helaian buku ni.. anda juga WAJIB baca buku ni.

nanti sy sambung kupas lg ye..

daa dulu..
~chugie~
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Tuesday, November 6, 2012

Mengidam...Travel

As'salam....

Apa lah yang di idam kan tu ye? tajuk sikit punya gempak!

Well, dah lama x travel ni.. last pun tahun lepas kot. Join kawan2 hubby ke cherating.. lepas tu dh xde dah rasanya.. owh, bestnye kalau dapat cuti2 malaysia..

Seriusly, sangat2 penat lately.. dengan bisnes, shaklee, anak2, family n macam2 urusan duniawi.. OMG! I need rest! i need Travel!!

Tapi dengan cuaca di malaysia yang tak berapa nak betul n sukar di ramal ni, adalah lebih baik di tunda dulu perancangan itu...

Dah ada 2 3 destinasi pilihan hati.. insyallah, bakal di realisasi nanti..

ok lah... tak boleh nak berceloteh panjang lebar, sebab kerja masih banyak menanti!!

gembiranya bila dapat update blog! :D
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Nuffnang yang setia..

As'salam...

Yeay...!! Nuffnang yang masih setia menari2 di blogku ini..

Walaupun jarang2 update.. tapi masih setia disini...

Dah lama x cek akaun Nuffnang..

Entah2 dh jadi ribu riban $$ dalam tu hihihihi...


#Nak g cek akaun nuffy ku lah!!#


Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Sunday, November 4, 2012

SHAKLEE - Promo November - ALFALFA

Promo hebat di bulan November!!!

Jom....... kita beli..
Jemput baca detail pendek tentang Alfalfa ni..

antara kelebihan dan khasiat Alfalfa untuk lelaki dan wanita:
# Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian
# MILK BOOSTER - UNTUK IBU MENYUSUKAN ANAK
# Melegakan sembelit
# Membuang angin dalam badan
# Melegakan sakit sendi dan belakang.
# Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
# Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
# Merawat arthitis
# Bagus untuk elergi dan ekzema
# Merawat athma
# Mencuci usus bagi membuang toksik
# Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
# Meneutralkan asid dalam badan
# Merawat masalah keputihan pada wanita 
# Membesar dan menegangkan payudara 
# Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
# Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
# Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
# Meningkatkan stamina seorang suami

1001 kebaikan!!

nak tau Harga utk 700biji? meh2 PM saya.. harga memang boleh HEART ATTACK! :D

SID ~ 866440
Suzianti Maswar 
HP~ WA/SMS - 012-3814786
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Saturday, November 3, 2012

I'm SHAKLEE Independent Distributor

Assalamualaikum...

Saya nak maklumkan sahabat2 semua, bahawasanya saya merupakan PENGEDAR SAH SHAKLEE.

Kepada yang berminat utk dapatkan produk2 SHAKLEE dan maklumat lanjut, Sila hubungi saya di...

Page FB : Eizmierah MNB Healthy Shop
FB Akaun: Eizmierah Mumnbabyshop
HP/Whatsapp : 012-3814786

ID shaklee : 866440
Suzianti Maswar
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Thursday, September 20, 2012

Poslaju Bakal di buka di Sg buloh.. yeay!!

Salam..

Wow!! superb happy hari ni..

Sebab, dapat khabar dr driver POS LAJU, yang dorang akan ada kaunter baru di sungai buloh..
Yeay!! happy gila tau.. sbb lepas ni, semakin mudah lah urusan nk hantar barang2 ke poslaju..

Ye, saya masih gunakan khidmat pick up oleh poslaju, tapi kadang2 ada masalah teknikal yang x dapat nak di elakkan, so saya terpaksa hantar semua barang2 customer terus ke Pos laju Rawang..

Sememangnya pos laju rawang adalah agak jauh dari tempat saya.. dan yang paling penting, "saya ni pemalas nk bergerak ke tempat yang jauh tu " huhuhuh...

Mungkin kaunter poslaju akan start beroperasi di sungai buloh akhir tahun ni...
-->> kalau dorang buka cepat, lagi bagus.. <<--

Happy!!
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Wednesday, September 19, 2012

Bestnya ada Blog!!

Assalamualaikum..

Kembali berhabuk dah Blog ni.. ~Almaklum, si puan tanah sangat2 sibuk sekarang ni~

Ni pun curi masa yang padat utk posting yg sangat pendek..

"Owh, bestnya ada blog!!"

~ye... memang best bila ada blog..
Padaku, Blog ni sumber inspirasi... blog juga tempat meluah rasa.. but pls, jangan ter'over' ok!

Pada teman2 yang masih baru berjinak dlm blog, dalam penulisan emosi.. sila bersabar..

Kiranya masih belum punya kawan, sabar lah...
Kiranya masih belum punya 'Follower', Sabar lah lagi...
Kiranya masih belum ada ranking, ye... teruskan lah bersabar..

Sebabnya,

Semua blogger pun bermula dr bawah..
semua blogger pun bermula dari zero..
dan semua blogger pun perlu kenal 1 per 1..

baru lah boleh jd si tegar Blogger... 'Tak gitu??'

; Dan saya juga sedang mula dr awl berblogger balik, sebab dh lama jarakkan diri dengan kawan2 blogger yg ada...

#Harap masih ada yang membaca... #

Sekian,
Puan Chugie...

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Friday, June 22, 2012

3 Orang yang sangat Glamour..

Assalam...
Ni lah 3 orang yg sangat2 glamer tu...
*
*
*
*

 Orang pertama dah tentulah Puan tanah kan.. a.k.a Puan chugie.. Cun Nak!!


Orang kedua... Nur Fatin Adlina.. dengan muka yang sangat Comot nye... ~ Ya Rabbi...~


Dan Last Sekali... si dedek... Nur Fadiah Adelia... Muka tergezut! ~ Waduh..~


Sekian dulu..
-Chugie-


Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Wednesday, June 20, 2012

Just settle... Biz yang buat aku sgt2 busy!!

As'salam..

alhamdulillah.. dapat post sikit hari ni..
maaf ye kawan2 ku.. masih x dpt nk menziarahi kamu2...

ni pun baru je settle packing2 barang yg di order..
owh.. sangat lah letihnye.. rasa nk cari pembantu..
Tapi DANA tak mencukupi lagi hohoho...

Ni lah antara kerja2ku di kedai miniku ini...
Syukur, masih lagi punya byk pesanan.. 
juga dah ada regular customer yang shopping tiap2 bulan ekekeke...

Cayang korang lah!


Nak packing yg beso2 ni lah yg leceh skit.. pening nk ukur n timbang berat bagai.. supaya postage tak cecah puluhan ringgit.. sebab pernah berlaku, pos barang sampai kene dekat RM100.. giler.. rugi skit time tu.. tp still redha kan, nk buat camne.. tapi, Alhamdulillah.. rupanye Allah tu maha Kaya n Maha mendengar.. sy rugi sikit.. tp die lipat gandakan rezeki saya.. :D syukur...

ok, nak beristirehat sambil pam2 susu... esok2 sy upload pic dua puteriku ye.. :D

till then..
-Puan Chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Monday, June 18, 2012

As'salam...

aduhai.. masih ada lg yg ingat kat saya rupanye terharu nye.. ^_~

to Azni, Nieda n Nafiraa.. thanx dear.. sudi ke teratak hamba yg dh bersawang ni hehehe

insyallah sy akan cuci2 n kemas2 blog ni supaya jd cantik n berseri mcm dulu..
rindu nk bercerita n nk paut kisah2 kami anak beranak dlm ni.. especially cite pasal anakanda keduaku Fadiah.. kalau dulu, kisah fatin dr kecik sampai beso sure penuh kat sini.. tp utk si puteri kecik ni, x hado pun... :((

insyaallah, akan cuba update skit2 pasal puteri2 kecik ni hehehe...

juga nak terjah teratak kawan2... rindu kat korang n kisah2 korang tau!

cukup takat ni je ye.. daaaa...
-Chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Friday, June 15, 2012

Assalamualaikum...

As'salam...

Ya Allah..
Dh bersawang sana sini.. berhabuk sini sinun...

Rindunye blog ku ni..
Rindunye dengan kawan2..
Rindu kat segalanya...

Tapi, Iklan tetap ada.. walaupun Puan Tanah x de.. ekekeke

Better p cek Nuffnang dulu :D

Puan chugie akan kembali ber blog.. insyallah..

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

.Advancd Joint Health Complex (1) #ShakleeEffect (4) agama (1) Air selusuh (1) Ajht (2) AJHT shaklee (1) aktiviti (7) Alfalfa Shaklee (3) angpow (3) Artis (1) award (8) B Complex (2) baby (7) Bancuhan Performance drinks (1) Basic H (1) Bau badan (1) bau mulut (1) Bawang putih (1) Bayi (1) Bebelanku (114) berpantang (5) Berpuasa (2) Bersyukur (1) birthday (16) blogger (4) blogku (1) bonus (3) Bonus Shaklee (2) breastcanser (1) Breastfeeding (2) Buang angin (1) Buasir (1) Cara nak banyak kan susu (2) Cara Simpan susu badan (1) Carotomax (1) Cedera Lutut ACL (1) Cekodok bilis (1) check up baby (4) chew c (1) chew vitalea (2) Chewable vita c (2) Chinch Shake Shaklee (1) Cinch Shake (1) cita-cita (1) Collagen Powder Shaklee (5) Conference Global (1) confinement set (2) contest (31) control Berat ketika hamil (1) CoQ health Shaklee (1) CoQ10 (1) cramps (1) cuaca (2) Cyst (1) Darah Tinggi (1) decoration (1) Demam Kuning (1) detoks (1) Dhuha (1) Diabetes (2) dinner (1) DIY (1) Doa (1) Doa Ramadhan ke 8 (1) Eizmierah Mumnbabyshop (1) Emas (1) ESP dan Cyst (1) ESP Shaklee (7) Fadia (1) Fadiah (22) fatin (75) free trip shaklee (5) Garlic Complex (1) Garlic shaklee (1) Gastrik (1) gastrik dan shaklee (1) geram (6) Giveaway (22) Gla (1) GLA Complex (1) GLA OFFER (1) Gout (1) Gout dan Shaklee (1) hadiah (8) harga emas terkini (1) help (1) Herbal Blend Cream (1) Herblax Shaklee (3) Hubbyku (6) iklan (4) info (24) insuran (1) IT (1) Italy (2) jalan2 (17) Jantung (1) Jaundice (1) Jaundis (1) Jerebu (1) Join Ahli Shaklee (3) kad (1) Kanser (2) Kanser Pankreas (1) KANSER PAYUDARA (1) Keahlian shaklee (2) Kebaikan Vivix (2) kehamilan (12) Kejadian (3) kejayaan (2) keluarga (3) Kempis Perut (1) Kenapa vivix mahal (1) Kencing Manis (1) kesihatan (13) kisah (6) Kisah motivasi (1) Kolesterol (1) Kombinasi set (1) Kombinasi Set ESP (1) komen (1) krim Herbal Blend (1) Kronologi kelahiran (3) Kurma (1) Kurus (1) Lappyku (1) Lecithin Shaklee (1) Lenguh (1) Maher Zain (1) Majalah Wanita (1) MAK (1) Makanan (43) MAke up Remover Shaklee (1) Manfaat Bawang putih (1) Manfaat Garlic Complex (1) Manfaat menjadi ahli shaklee (1) Masakan (9) masalah berdengkur (1) Master Coordinator (3) MBP (2) Mealshake (2) melancong (1) Menu berbuka (1) Merokok (1) Migrain (1) mood (4) mothercare (1) Multivitamin (1) nilai emas (1) nuffnang (6) Nuffnang (3) nutriferon (1) Nutriferon Shaklee (1) Nutriwhite Make Up Remover (2) Nutriwhite Shaklee (2) Offer (2) Omega Guard (2) Omega Guard Shaklee (2) open day (1) open house (1) Ostematrix (4) OsteMatrix Shaklee (5) pampers (1) Pasu Bunga (1) Pelupa (1) penjawat awam (1) Penyimpanan susu ibu (1) Penyusuan (3) Peppermint Ginger (1) perayaan (1) Performance Drink (3) Performance Drink Shaklee (2) Performance Drinks Shaklee (1) permainan (3) pet pet (2) Petua (1) Phytocol shaklee (2) Pil Kalsium (1) poem (1) Pomo oktober (1) Power Pumping (1) Promo August (1) Promo March (1) Promo Oktober (1) Promosi (1) promote (1) puasa (3) puting luka (1) Q & A (1) Ramadhan (1) raya (8) Razzi ArMansur (1) resepi (8) Resipi Bancuhan (2) resipi masakan (1) Restoran (14) reunion (1) Reward Shaklee (2) rezeki (2) Ringtone (1) Rumahku (4) sabtu (1) Sakit (2) sakit kepala (1) Salam jumaat (1) sale (6) Sarapan (1) secret (1) Selulit (2) Selulit dan shaklee (1) Sengal (2) set berpantang (3) SET BERPANTANG ASAS (1) SET BERPANTANG OPTIMUM (1) SET BERPANTANG SHAKLEE (1) Set bersalin (1) Set Breastfeeding Shaklee (2) Set Buasir (1) Set Buasir Shaklee (1) set kanak kanak (3) Set Kesuburan (1) Set Milkbooster (1) Set nak hamil (1) Shaklee (45) Shaklee Halal (1) Sharing (1) Shopping (2) show (1) Sijil Halal Shaklee (2) Slimming (2) sok sek (1) song (3) Soy Protein Isolate Powder Shaklee (1) speck (1) SR Vita C shaklee (1) stamp (1) sukan (3) suppliment (1) Suppliment Shaklee untuk Gout (1) Suppliment untuk ibu hamil (2) susu ibu (14) Tag (2) Tak sihat (1) taman (1) tanamanku (1) Telinga berair (1) telinga bernanah (1) Terima kasih (1) Testimoni AJHT (1) testimoni Bcomplex (1) Testimoni Nutriferon (1) Tips (4) Tips berpuasa Ibu Menyusu (1) Tips Biznes (1) toksin (1) Travel (11) Tukaran wang (1) ulser (1) ulser mulut (1) ummi (3) ummi dan baby (10) Ummi dan fatin (9) Ustaz Don (1) Video Collagen (1) virus (3) vita C (1) Vitalea Shaklee (3) Vitamin (1) vitamin c (1) Vitamin C Shaklee (5) Vitamin E (1) Vitamin E Shaklee (1) Vitamin E untuk masalah berdengkur (1) Vitamin kanak-kanak (1) Vivix (4) Vivix Shaklee (4) wedding (4)
 
Copyright @ Iezmierah 2012 | Designed By Shahada Fauzi