Posts

Showing posts with the label wedding

Walimah Diana & Ridwan Farid

Image
Salam..

Entry ni just nak share satu majlis resepsi kawan hubby yang kami hadiri hujung minggu lepas, iaitu Diana.. yang telah pun selamat melangsungkan perkahwinan nye dengan seorang jejaka yang juga kawan sekolahnye.. majlis diadakan di Gombak.. meriah sangat..

layan gambar yuk!

Aku, fatin dan incek suami sempat bergambar dengan pengantin.. aku suke dengan makeup dan pakaian pengantin tu.. cantik. Antara fav color aku.. putih & merah.. nampak simple n cantik!

ini pulak sesi bergambar beramai2 dengan pengantin dan kawan2 incek suami.. masing2 dah ada anak.. yang duk bawah tu dah ada 2 anak.. yang sorang tu pulak coming to add another baby.. tengah tunggu hari je tu.. best tul bila tengok preggy mommy ni.. rasa cam ana pun mau preggy juga! ahahahaha...

owh, ini adalah meja makan beradap tuk mempelai.. sangat simple kan.. tp tetap cantik.. semuanye die buat sendiri.. yang tengah jaga meja ni pun salah seorang kawan hubby n antara orang kuat masa majlis ni.

Ada juga persembahan ini.. …

Walimah Betty's

Image
Salam..



Yes! akhirnye... aku dapat gak update entry special ni.



Walimah Betty & Sham

Yang di adakan di rumah pengantin perempuan di Hutan Melintang Perak

Jom layan pics!!

Mempelai di arak menaiki kereta mini lama menuju ke perkarangan rumah pengantin.. superb gitu.. Menuju ke tempat persandingan..

Betty ni merupakan ex-presiden group futsal aku dulu.. tak de lah rapat sangat pun, tp hubby ku merupakan kawan lama masa kerja satu opis dengan si betty ni.. dan memandangkan hubby aku ni memang tersangat lah over peramahnye, sampai sekarang die still contact si betty ni.. jadinye secara tak langsungnye, aku pun stay berkawan dengan die.. Kepada pengantin, aku ucapkan tahniah dan selamat melayari alam perkahwinan... moga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat..

Majlis perkahwinan Barine

Image
Salam..

Hari sabtu yang lepas bersamaan dengan 24hb Oktober 2009, sah lah sudah si cik barine yang merangkap sahabat lama + adik beradik terangkat + teman blogger aku ni bergelar isteri kepada Mr Badrol Hisham.. Majlis persandingan diadakan pada 25hb, iaitu keesokan harinya.. alhamdulillah, semuanya nampak berjalan dengan lancar dan para jemputan yang datang pun agak ramai..

Aku sebagai sahabatnye, turut hadir bagi memeriahkan lagi hari besarnye.. aku datang dengan anak, adik dan tunang nye, si incek suami tak dapat hadir atas sebab2 yang tak dapat di elakkan.. selain tu aku pun memang dah plan dengan seorang lagi sahabat kami iaitu zuraini a.ka. zue untuk datang bersama2 memeriahkan majlis.. makcik ni sekarang tinggal di parit buntar (perak) dan memang sengaja datang ke mari semata2 untuk meraikan hari bahagia sahabat kami ni.. sepatutnye ada seorang lagi sahabat kami yang patut ada, tapi memandangkan dia masih dalam pantang, jadi hanya aku dan zue je lah yang datang dan jadi wakil.. M…

Undangan Kahwin..

Image
Salam..

To Cik Barina.. aku dah dapat kad jemputan mu itu.. tapi tarikhnya clash dengan hari sales day opis aku, dan kemungkinan besar aku kena kerja pada hari tersebut.. apa pun aku akan cuba luangkan masa dan insyaallah akan aku terjah majlismu itu heheheh..

Cantik kad ni, design sendiri agaknye makcik ni..Tema kad hitam putih ni sama dengan tema baju pengantin ye cik??

Majlis Cik Barine ni akan berlangsung pada 25 Oktober 2009.. wah, minggu depan je ni cik barine oii... apa pun aku doakan semoga majlis itu akan berjalan lancar seperti yang di harapkan.. dan aku ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU...