Posts

Showing posts with the label virus

Online LinkScan - Lets check ur site here!!

Image
Salam.. Aduh.. memang kelam kabut di buatnye bila dapat tahu blog ade virus. Macam2 lah yang aku godek malam semalam untuk pastikan betul ke BLOGku ini kena virus? haish... penat tau! try suh google webmaster scan, and the result is OK tapi yang peliknya ade setengah kawan blog tak dpt buka blog ni.. Dan tadi Dilla Ady ada bagi satu site utk buat online checking.. Sila lihat gambar bawah ye..

Dan resultnye.. OK.. my blog/ site is SAFE.. sila lihat gambar bawah ye.. Pada kalian yang nk try checking ur site tu, please click link bawah ini; http://onlinelinkscan.com/ sekian dulu... -chugie-

Ha, Virus MALWARE?? tolong aku!!!

Salam..

Uwwaaa... nak nangis ni.
Tadi baca komen kat entry sebelum ni dari Nureen..
katanye ade teman blogger yang tak dapat masuk ke blog ku ni,
Disebabkan kehadiran VIRUS MALWARE!

Adush.. camne nak buat ni?
Katanye virus ni aku dapat dari blog arwendanish.blogspot.com..
masalahnye aku tak de plak letak sebarang address blog berkenaan pada blog list ni.
Dan juga, tak pernah pun ke blog berkenaan..

aduhai... ape nak buat ni? tolong lah aku wahai kawan2 yang baik hati..
Tak mo lah blogku ini kucar kacir!!!

uwwaaaaa.....
Pada kengkawan yang tahu bagaimana nak settlekan INI MASALAH..
sila2 lah kongsikan maklumat ye..

Aku sayang blogku ini... huhuhuhu

Sekian...
sangat memerlukan pertolongan!
-chugie-

Uwwaaa.. aku dapat bad result!! tolong...!!!

Image
Salam..

Uwwaaaa.. aku dalam kesedihan ni....

Semalam aku g jenjalan kat blog Farra and dengan rasa yang sangat2 teruja,
aku pun cuba2 lah jugak link INI

Sekali aku dapat result yang sangat2 buat aku terkejut dan terkujat ni!!!
uwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! tak suka! tak suka!!


My Blog is BROKEN!!! owh my god!!! apa yang perlu aku buat ni???My blog are not working good!!!uwwwaaaaa... ada sape2 tau cara nak fix that problem tak??berilah bantuan padaku yang buta virus internet ni.... waaaaaaaaaaanangisssssss betul2 ni!!! uwwaaaaaaa!!KALAU KORANG NAK TRY, BOLEH LAH KLIK"IS MY BLOG WORKING??'sekian... entry yang agak sedih dari aku yang sedang nangis! huhuhuhu..