Posts

Showing posts with the label taman

Main Jongkang jongkit

Image
Salam..


Jongkang jongkit & fatin ke... Fatin & jongkang jongkit?? huhu.. layanzzzzzzzzzzzzz! buzz buzz..

Gambar2 ni aku ambil masa bawa fatin ke playground kawasan perumahan RRI Sg Buloh.. saje ikut ayahnye tengok x-team football die lawan bola, sampai sane je, nampak pulak playground ni.. so bawak lah fatin main2 kat sane.

best kan dapat naik jongkang jongkit ni fatin?? besides, ummi juga dapat tumpang sekaki..
ini pertama kali nya fatin naik jongkang jongkit.. dan nampak lah muka terujanye bila dah duduk atas bende alah tu.
Fatin tak nangis pun, siap lepas2 tangan macam die dah besar gamaknye.. ish... x sedar ke awak tu masih kecil?

susah betul nak ambil gambar fatin masa ni. Rasa nak jerit2 je suh die tengok kat aku masa nak snap gambar tu.. tapi i malu u! kang orang kata aku G.I.L.A sekian ya... entry ku sangat pendek pg ini.