Posts

Showing posts with the label sukan

Malaysia vs Indonesia

Salam..

express entry di pagi hari isnin ni..
nak cepat ni, ade kerja berlambak nak buat.

ok2, just nak wish segunung tahniah untuk Pasukan bola sepak Malaysia..
Sebab berjaya mengalahkan Indonesia semalam 3-0.
For the 1st game, malaysia dah bg kejutan yang best sangat!
permainan pun sangat best.. sangat bersemangat,
tak macam game yang sebelum2 ni..
agaknye sebab sokongan yang betul2 padu dari peminat yang dtg ke stadium,
dan juga semangat pemain yang kuat kan?

aku tak pergi stadium.. hubby je pergi..
so, berbaloi jugalah die ke stadium semalam..

kami cuma menonton di tv je..

ok lah.. got to go now..
chow!!
-chugie-

World Cup 2010..

Salam..

Chupppppppp!! nak layan World Cup dalam Blog ni jap ek!!

Ei, geram betul ngan games WC tahun ni tau!
Sebabnya??
Semua Team yang aku sokong OUT!

eii... geram betul lah!
Brazil, dah OUT awal2!!
Harapkan Argentina, OUT juga..
Kusangkakan bila sokong German, akan mara lah ke final..
Tapi, tak jugak!
German sudah kalah pagi tadi..

Aiseh, nak sokong team mana lagi ni??
ishhhh..


Korang sokong mana??
Ke korang tak layan World Cup??
Jom2 undi...
nak tengok sapa yang layan dan tak layan World Cup ni!

cheeerrssssssssssss!


-chugie-

Frustnyeeeeeeeee!!

salam semua..

Aku baru je abis tengok games piala THOMAS.. buang masa betul tengok tadi.. Malaysia boleh kalah semua set! huargggggggggggggg.. rasa nak jadi HULK HOGAn ni!!

Frust!! sangat frust dengan kekalahan malaysia dalam pusingan separuh akhir ni... ei! geram pun ada...

Tapi, pemain CHINA memang bagus lah.. tak di nafikan pun..

Strategi kita pun agak tak menyakinkan jugak.. di tambah dengan pemain yang agak kurang mengunakan skill.. ei! geram betullah..

nak ulas panjang2 pun rasa malas je.. ishhhhh!! geramnye lah..

k lah.. x nak bebel2 pasal ni ar!! geram ni...