Posts

Showing posts with the label speck

Fatin bergaya dengan speck..

Image
Salam.. Last week kami ber'window' shopping ke Alamanda.. Jalan punye jalan... tiba2 terpandang lah ke arah Ini... Macam2 jenis, bentuk, rupa, style dan harga ada.. pilih je mana nak.. yang penting ongkosnya ada ya!! Makanye... kami pun menggayakannye pada fatin..

stailLO lah fatin... eheheheh...
'boleh pulak dia bergaya ngan speck orang tu'...

yang ini cam kelakar skit..
kami gelakkan je lah..


Tapi kami tak beli pun..
cam tak berbaloi.. + takut ada effect kat mata fatin plak..

Sampai umah MIL, fatin sambung bergaya guna speck Pak Teh nya pulak..

suka betul dia bila dapat pakai speck tau..
tp, sorry k dear.. it's not worth it.
tunggu awak besar skit, baru ummi belikan orait??

-chugie-