Posts

Showing posts with the label sok sek

ayyak!!

Salam..

emm..punyalah aku datang awal ke opis arini sebab nak buat entry special ni.. tup2 baru nak update blog, nak cerita pasal wedding kawan ku sabtu lepas.. senior aku masuk awal pulak... eeee...tak kesampaian lah pulok!.. cam tau2 je aku nak gunakan hak terpelihara ni ek??? eee... tak pa.. tak pa.. nanti aku update jugak.. mesti ada orang2 yang di sebalik 'tabir' nak tengok gambor wedding member aku ni kan?? emmm pada orang tu, bawa bersabar ye..