Posts

Showing posts with the label set berpantang

Set Berpantang shaklee

Image
Tahniah buat Ibu2 yang telah pun selamat melahirkan anak!!

Alhamdulillah, ibu2 sudah pun memasuki zone BERPANTANG..

buat ibu2 yang masih belum punya kelengkapan untuk diri yang sedang berpantang tu, saya nak syorkan set berpantang shaklee ni..

APA YANG ADA DALAM SET BERPANTANG SHAKLEE?



1. SET ASAS
Set asas ni merangkumi vitamin asas untuk tubuh si ibu, iaitu Vitalea (multivitamin), B complex, Zinc Complex dan Vitamin C.

Vitalea :
* merupakan multivitamin dan mineral yang lengkap untuk memberi tenaga pada kadar segera buat ibu yang baru lepas bersalin.
* Membantu ibu yang hadapi masalah tidur semasa berpantang.
* Bantu masalah kurang selera, kekurangan darah, tekanan darah rendah, kebas-kebas, letih dan masalah anemia serta Gula rendah.

Zinc Complex:
* Bantu dalam proses metabolisme terutama dalam pembentukan sel-sel yang telah rosak
* bantu meningkatkan daya tahan melawan penyakit.
* bantu kembalikan kitaran haid wanita yg baru melahirkan anak.
* Bantu dalam proses penyembuhan luka de…

45day berpantang - Slim sudah...

Image
Ni dia ‪#‎ShakleeEffect‬
At 45days confinement, berat sy dah back to normal.. 

Tanpa diet
Tanpa ikat perut
Tanpa skip mkn
Tanpa mkn ubat kurus nth ape2
Tanpa pilih makan

Semua mknn sy bedal (khas utk pantang ler)

yg pasti, saya konsisten mkn ‪#‎SetPantangShaklee‬dan now ‪#‎SetMenyusuShaklee‬

Yang paling penting sekali, saya menyusukan Baby Farhana dengan susu badan sepenuhnya..

Alhamdulillah, penyusuan susu badan memang membantu dalam proses Slimming..



Jom dapatkan Shaklee dari saya.
Exclusive consultation n of coz mantop dari saya, khas buat PELANGGAN saya sahaja.. 

Whatsapp 012.3814786

*picTakenAtNewShakleeHO*


Chugie A.k.a Master Suzianti Maswar
FB: Eizmierah Mumnbabyshop

Set Berpantang / Set Bersalin Shaklee

Assalamualaikum..

Kali ni, saya nak coretkan sedikit info tentang set bersalin / set berpantang shaklee yang telah saya amalkan sepanjang berpantang ni.

Ini kali pertama saya berpantang dengan produk shaklee ye. Sejujurnya, sangat berbeza dari saat berpantang yang lepas.

Apa yang saya suka tentang set bersalin ni?
1. Seawal 2 hari, saya dah rasa sihat dan tidak lesu.

2. Badan sangat bertenaga dan cergas.

3. Memandangkan kali ni saya berpantang sendiri, maka keadaan lebih padat dengan handle 3anak. Tapi alhamdulillah, segalanya berjalan lancar. Tidak mudah stress dan sgt cergas utk melayan kerenah anak2.

4. Luka di jahitan bersalin lebih cepat kering dan dalam 2 minggu saya rasa luka itu sudah sembuh dan tidak terasa sakit lagi.

5. Susu badan juga sangat banyak dan lancar.

6. Saya tidak mengalami sembelit yang kronik seperti berpantang sebelum ni.

APA SET BERSALIN SHAKLEE TU?

1. VITALEA
Merupakan Multivitamin hebat untuk membantu ibu kekal cergas dan bertenaga sepanjang tempoh berpanta…