Posts

Showing posts with the label sale

Crocs X'mas Warehouse!!!

Image
Salam.. aritu aku de ternampak kepingan akhbar tentang warehouse Crocs ni.. Jadi nak lah war2 kan kat bloggers.. Mana tau ade peminat Crocs Brand ni kan?? SIla lah jamu mata ye...

Start from 2nd - 5th December 2010 Venue: 2nd Floor Atria Shopping Centre, Damansara Jaya Time: 10am - 7pm (break time: 2pm-3pm)
Jom! Jom! heboh2...
daaaaaaa.. -chugie-

Mothercare sales..!!

Salam..

Selamat pagi semua..

ye, entry pasal sale lagi.. tp bukan warehouse ye.
Mothercare tak pernah buat warehouse sale lg ekekek..

Ok, semalam aku dapat sms dr mothercare,
ate.. aku ni kan member Mothercare butik ni,
makanya dorang ni pun telah menghantar pesanan ringkas tentang sale
yang sedang mereka jalan kan..

SALE START ON 12TH NOVEMBER 2010 - 2 JANUARY 2011..

Discount up to 50% on fashion, toys, home & travel..
ELC toys discount up to 30%....

untuk malumat lanjut, sila layari www.mothercare.com.my

Rasanya aku dah x mo pegi ke sale2 ni dah..
duit aku dh banyak rabak dah ni..
aritu kat warehouse my dear, pastu kat pureen lagi..
Nampaknye kena berpuasa shopping sebulan ni, ahahahahah:))

ok lah, sekian info dari aku,
-chugie-

Pureen Stock Clearence 13 & 14 November 2010

Image
Salam.. owh, finally... friday sudah! Ok, hujung minggu ni, jangan miss up to go to Pureen clearence stock ya! Ada macam2 kat sana.. Murah atau tidak, aku tak pasti.. yang pasti, aku nak pergi sok.. Sebab nak rembat something! kalau murah dr harga biasa, aku akan rembat sebanyak yg boleh!
Jom ramai2!! kalau ada kawan2 blogger yang nak pegi sok, lihat2 lah aku di sana ya......... yang pasti, sok memang tak bawak fatin.. kalau tidak.. memang tok leh shopping aku! klah.. daaaaaaaa -chugie-

Oh, sesaknya di My Dear Warehouse!

Salam..

Yep! aku telah sampai ke warehouse My Dear tu juga..
Teruja dengan entry yang di war2kan dalam blog NIEDA,
Makanya Semalam sempat lah aku ke warehouse tu..

Alhamdulillah, x susah nak cari tempat tu,
memandangkan hubby pun memang expert jalan2 kat puchong tu.

Sampai2 je, dapat parking betul2 depan warehouse tu,
so memang satu kesenangan buat kami yg punya orang OKU ni..

Ok, sampai kat warehouse tu, memang orang tengah ramai..
sesak jugak lah kat dalam tu,
lelebih lagi kat bahagian baby car seat!
memang harga pun murah2 giler..
Malangnye, ntah pe yang aku beli.
Sebab fatin dah buat perangai dengan membuat tpt tu mcm kt umah sendiri,
dan aku pulak tak dapat bershopping dengan hati yg tenang,

Hasil rembatan aku yang sepantas kilat tu :
Stroller untuk budak dh beso dengan harga RM20 je (murahkan?),
baju2 fatin and baby..
play mate(numbering & abjad) tuk fatin.

yang tak dapat nak beli:
Basikal,
Car seat,
Avent bottle just RM35 utk 12oz.. (rugi betul lah x beli)
dan lain2 yang tak dapat nak di jelajahi…

Terjah Mom's Care!!

Image
Salam......

Lepas habis kerja, kami ke Mom's Care...

Ini lah hasil terjahan kami................... juga sempat jadi ahli club kedai ini..
Kami beli ini... untuk di letakkan di stroller fatin...
Dan ini... untuk menggantikan puting botol fatin yang dah lama sangattttttttttttttt!!! + fatin pun dah nak masuk 6 bulan kan, so kene lah tukar yang lubangnye besar... baru puas skit die minum susu..

haaaaaaaaaaa dan ini! yang dah lama aku nak cari, akhirnye jumpa disini.... buku jenis kain khas untuk cayang ummi... pasni kene ajar die kenal bende2 lah..

Poney's Sale!!

Image
Poney buat sale! jom lah beramai2 ke sana.. SALE sampai esok je (22/4/2009) di SACC MALL SHAH ALAM. Harga memang murah giler gitu. Those yang bakal dan dah ade babies or kids, memang sesuai lah borong kat sini. Memang worth it sangat. Tahu saja lah, jenama PONEY memang terkenal dan harga dia kalu tak ada sale, memang bleh tahan gak lah mahalnye. So aku pun ambil kesempatan ni untuk beli beberapa helai baju untuk my future baby.. kalu ikutkan hati ni, memang nak rembat lagi beberapa helai, tapi Mr Bb dah warning awal2 supaya tak beli banyak2, membazir katanye. Sebab baby kan cepat membesar.. so aku pilih sikit je lah.. dan ini lah hasilnye..

Ni baju untuk anak buah aku.. zarif n zaid. Hope dorang suke lah.. last minit punye rembatan, sebab masa tu dh nak balik dan terkejar2 nak solat maghrib.

Ni baju untuk babyku..cantik x? Mr Bb yg tolong pilihkan.

Fav color aku, Red color tuuuuuuuuu.. baby pun kne pakai red gak nanti k.


Cukup lah 3 helai ni.. nanti bila baby dah kuar, kite borong bany…