Posts

Showing posts with the label sabtu

Sempit na rasanye dada ni..

Salam..

Owh.. dah hari sabtu dah ye..

Dah nak abis juga minggu pertama bulan mei 2010 ni..
Next week masuk minggu baru pulak.. minggu yang di tunggu2... hehe
Ape lagi kalau bukan hari lahir fatin.. hari yang sangat bermakna dalam idup aku.

Nothing much to say here..
Cuma dada ni rasa sempit dan sakit pulak start dari semalam..
ntah kenapa lah agaknye..
Hope juga tak ada apa2 penyakit yang melekat kat diri aku ni.

Start dari semalam sebenarnye.. Malam semalam HB kuar main futsal,
Adik beradik aku yang lain pulak dah keluar buat aktiviti masing2..
tinggal lah aku dan fatin je.. dan malam semalam pulak, fatin susah betul nak di tidokan..
Dada pulak dah makin terasa sakitnye.. kolesterol yang dh mula tinggi mungkin..
arghh.. kenapa?? nak jumpa doktor?? jangan harap lah.. selagi tak serius dan teruk.. jangan harap lah!

Try nak call HB, tp.. rasa macam tak payah je.. last2.. aku tertido ngan fatin. Ntah jam berapa, aku pun x tau..
Sedar2 HB dah ada kat sebelah..

Dan pagi ni lepas breakfast, dada rasa sakit…