Posts

Showing posts with the label reunion

Reunion ex-student 4A2 & 5A2..

Image
Salam.. yep, gathering lagi.. kali ni dengan geng2 masa tingkatan 4 merangkap geng2 setiaku.. Sebenarnya aku sempat sekelas dengan dorang ni dari form 1 sampai awal form 4 je, lepas tu aku dapat masuk teknik Klang.. Tapi, kami still contact each other.. sbb tu lah dapat buat reunion ni. Setelah plan punye lama, akhirnye dapat jugak jumpa dorang.. Reunion ni di adakan di Steambot & BBQ Kuang Selangor. jom lah layan piccas2 ni k..

owh, gambar kami haruslah di dahulukan..:p
Fatin yang lasak sangat malam tu..

shumie dan anak zh-ena (umairah)
Humairah yang sangat lasak jugak.. mmg bleh geng ngan fatin.

tu dia.. ena & imah dengan ahli keluarga dorang..
Idah, mad Nor & Hanny... Orang kuat ni.. hehehe

Anith, syasya & Suzyliana with their family.. Masing2 angkut anak..
Geng2 gelak aku.. jumpa dorang ni, memang gamat suasana.

Ija & family.. Walaupun makcik ni Jarang enterprem, tp kami still contac each other.. + mak ija yang jaga anakandaku...;P
owh.. kami... teringat kenangan sekolah..