Posts

Showing posts with the label promote

eizmierah's lil closet

Image
Salam..




Alhamdulillah..syukur!

dengan penuh rasa kegembiraan dan keazaman,

kini aku telah punye blog bisnes,


"eizmierah's lil closet"




ini lah projek paper aku yang paling besar untuk tahun ni..

cita2 nak bukan online biz untuk barangan ibu dan baby ni dah lama aku pendam..

sekarang baru lah tercapai.. harap bisnes ni akan maju dan berkembang.. amin..

Kawan2 ku semua, sudi2kanlah menjengah/melawat blog biz aku tu ye..

Ada DISKAUN untuk kamu2 yang sudi membeli start dari hari ini (29/4/2011-15/5/2011)

apa tunggu lagi?? klik je pada kat eizmierah's lil closet tu atau pada gambar atas tu ye..




-chugie-