Posts

Showing posts with the label pet pet

Promotion for Pampers Pet Pet

Image
Salam.. Pagi2 dah dapat leaflet dari Tesco! Ada promosi lah kat TESCO Kepong Village.. untuk Pampers Pet Pet.. Hanya RM29.99 sahaja untuk size M80, L68 & XL65. Limited to 4 packs per person..





Sila besarkan image untuk tumbesaran ye.. Pada kengkawan yang tinggal berhampiran Tesco Village kepong, Bdr Menjalara, Sila lah serbu dan sambar! ekekekeke... Sekian, info dari aku. -chugie-

Ambik ko, abis ku borong segala!

Image
Salam.. ha.. ambik ko! abis ku borong semuanya.. ooops, bukan semua ok! tapi banyak! Nak tau ape kebendenye? ni haaaaaaaa... * * * * * * * * * *

Pampers.. Khas untuk anakandaku Nur Fatin Adlina.. fatin yang gumbira sebab dapat banyak pampers! ekekeke.. abis aku borong segalanya, dengan rasa muka yang tak malu beli banyak2! Sabtu dan ahad lepas GIANT buat promosi pampers pet pet dengan harga RM30.89, katedori murah pada aku.. sebab biasanye RM34++ / lebih mahal lgi.. Memandangkan anakandaku ini hanya boleh gunakan jenama ini, makanya adalah sangat patut aku beli pampers ini di saat2 harga yang murah ni.. sekian dulu... -chugie-