Posts

Showing posts with the label nuffnang

Masih Ada BE.. Tq Nuffnang!!

Image
Salam..
Walau sibuk.. dan jarang berupdate blog ku sekarang ni,
Tapi BE tetap muncul..
Sayang kamulah Nuffnang..


antara BE yang ada dalam Acount ku..
Alhamdulillah..
Thanks Nuffnang!!

-chugie-

Dear Nuffnang..

Salam.. Alahai.. Dah tak de iklan nuffnang berlegar2 di dalam BLOGku ini.. Kemana lah menghilangnye ye.. menyorok ke? ooo..dah x sudi bertapa di BLOGku ini ye.. Sedihnye aku.. Selalunye ade 1 iklan akan bertapa kat atas nun.. tp start arini dah tak de dah.. alahai.. kenapa ni? adakah sebab aku yang busy, atau entry yang tak menarik? owh.. sedih ni.. meh lah nuffy.. bertapa lah kau semula di ruangn iklan tu.. sekian.. aku, -chugie-

kenapa ni en. nuffnang??

Salam..

Owh... mengapa..
owh... kenapa..
Owh... apakah..

Aduiyai!! ape ke heinye...
satu hari ni nuffnang tak keluarkan sebarang iklan di blog iezmierah ni..

Mengapa??
kenapa??
apa ke hei nye??

Blog2 lain pun rasanya mengalami yang sama cam blog ni..

Adakah, en. nuffnang dah tak admire kat blog iezmierah ni lagi??
uuwwwaaaaa.... sampainya hati..
sila lah kembali kepadaku..
owh.. my! my! ...

Rindu pada iklan yang selalu HADO! ekekekek...

sekian,
-chugie-

Dalam hati ada taman..TQ NUFFNANG!!

Image
Salam.. ye.. dalam hatiku ada taman ni.. sebabnya, cek dari NUFFNANG dah pun aku terima.. Aku dapat cek ni sabtu lepas.. Aduh, sungguh terharu bercampur gembira tat kala mendapat cek ini wakakakaka!! Kira cepat juga process nya.. alhamdulillah.. Terima kasih kepada NUFFNANG atas pemberian wang ini.. Lepas ni murah kan lah hati memberiku iklan lagi ye...
Surat dari nuffnang...
dan cek itu... owh, amounnye biarlah rahsia.. tak delah banyak sangat pun macam otai2 blogger kat luar sana tu.. Tapi syukur alhamdulillah.. sekian... -chugie-

Tinggal BE je lepas cash out Nuffnang

Image
Salam..

Alhamdulillah, semalam dah cash out kan duit nuffy..
Insyaallah dalam masa sebulan sampai lah ke tangan hamba..
Ihik! gembira plak rasanya..

Yang tinggal dalam nuffy hanya BE je.. ME ku dah selamat di cash out kan.
Jumlahnye tak ada lah banyak mana pun..
Boleh lah buat beli baju 2 3 helai baju.. ekekekekek

Ini 1st time aku cash outkan selama bersetia dengan nuffy ni..
Hope tak ada sebarang masalah lah nanti aminn..


K lah, daaa dulu..
-chugie-

..Kepada Nuffnang..

Image
Salam..

..Surat kepada incek nuffnang..

so skema lah kan?? alahai lah... emm, perasan tak yang aku dah tak gunakan advertlets??? setelah mengambil kata sepakat, aku dengan rasa suka citanye mengambil keputusan untuk remove all the advertlets ads..

Bukan sahaja lepas dengar pandangan dari kawan2 semua, tapi rasanye.. misi utama aku berblog sebenarnye dah terpesong.. aku berblog bukan nak buat duit, itu semua penyumbang sampingan je.. kalau ada, maknanye itu rezeki aku. Kalau tak ade, maknanye.. belum masanye aku merasa duit terpijak tu..

Pada kawan ku sekalian.. terima kasih pada yang sudi memberi komen dan nasihat.. sayang korang lebih lah!

Kepada encik nuffnang yang ku sayang, aku akan setia pada mu.. jadi, selalu2 lah appearkan iklan dalam ruangan blog ku ini ya...

sekian dulu,
chugie...kon!