Posts

Showing posts with the label mood

Suram..

Salam..

Huhuhu.. apa lah yang suram tu kan?
Sebenarnya mood ku yang sedang suram sekarang ni..
Walaupun di luar nampak ceria, gembira dan tersenyum..
tapi di dalam nye, tetap SURAM..

Kalau keSURAMAN di dalam ni TERbawa ke luar,
Maunye muka dan mata ni basah.. ahaks!

Tapi apakan daya, baik di simpan dan di pendam je..
Alahai lah.. SAYU..

**Ku berdoa di hari jumaat yang mulia ini, Hilangkan lah rasa Suram di hati ini...ameen..**

sekian dulu,
yang suram itu aku.. bukan kamu!
-chugie-

Owh.. sensitifnya..

Salam..

emm.. sensitif..
Rasanya perempuan mengandung lebih sensitif kan..
sensitif yang tak bertempat.. -tu orang yang tak rasa, akan cakap lah-

Tapi, memang betul lah..
Perempuan ngandung ni sangat2 sensitif!
hal kecik pun boleh buat hati sedih..
hal yang remeh pun boleh jd besar..

tapi tak semua orang akan paham 'perasaan' itu..
hanya meraka yang pernah rasa je akan paham..
dan mereka yang memahami je tau akan 'perasaan' itu.


eh.. ter-sensitif pulak aku ni.. eheheh..


owhh... SENSITIF kah aku??

sekian dulu..
aku yang merepek meraban di pagi hari..
-chugie-

Amboi.. mengata aku ye..

Salam..

yeay... dah time nak balik dah. Alhamdulillah... dah abis sehari bekerja.
Dah petang2 macam ni, baru lah bleh post 1 lagi entry.
Tapi entry ringkas je... entry merajuk.. huhuh


Ooooo... pandai ye kamu.. kamu.. dan kamu kata aku jadi gorila lah.
Modzila lah, monster lah... huhuh.. Sampai hati ye kamu..

Dek kerana template ku yang kucar kacir,
hingga menyebabkan akalku juga kucar kacir,
Hingga bikin aku jadi GORILA?? MODZILLA?? MONSTER??
Ada juga yang suruh aku try jadi HULK HOGAN...

uwwwaaaa.....sampai hati korang ye..

Kang aku jadi betul2 kang.... ha... takut!!


k lah, time to balik umah dah ni..
chow sin chi!!!

daaaaaaaaa
-chugie-

Blogwalking..

Salam..

Hari ni tak ada mood nak buat entry.. sebab malas nak upload2 gambar. Lagipun x best pulak kalau buat entry tanpa gambar kn?? rasa tak menarik dan tak berseri blog ni.. Kalau ada gambar, cantik sket!

So hari ni aku just nak blogwalking semua teman2 blogger dan blog2 baru yang lain.. hope dapat tinggal kan jejak dan komen kat semua blog2 teman ni..

Memang ada banyak cerita2 dan gambar2 menarik nak di masukkan kat dlm blog ni, tapi tunggu lah dulu. Mood hari ni tak berapa nak baik lah.. rasa nak menangis pun ada.. tp ku tahan jua.. kang layan perasaan, lain pulak jadinye.. banjir lak kawasan tempat aku tinggal ni kang.

Selamat lah hari ni nak layan bowling, hilang sket ke'tensionan' ku.. aku nak buat balingan yg paling POWER arini.. biar strike sume!!

k lah, nk chow dulu...