Posts

Showing posts with the label komen

Komen box bermasalah..

Salam..

yuhuu.. aku masih disini.. :D
Wah, rata2 blogger buat entry pasal komen box ada masalah kn?
termasuk lah aku..

Cuma aku bernasib baik sebab link kan komen tu ke email..
so setiap komen yang kawan2 tinggalkan, dapat lah aku baca melalui email.

Tapi hari ni dah ok kot kan??
cuma comment count tu tak berapa nak betul lah!
kat komen box tu appear 17 komen,
tapi bila bukak je.. hanya ada 10 komen appear.
komen2 yang lain tu entah kemana agaknye!

emmm kenapa ek, sekarang ni Blogspot banyak sangat masalah??
Dorang tengah upgrade web ek??

Cuba bagi tau aku skit!!



-chugie-