Posts

Showing posts with the label kejayaan

INI KISAH SAYA : Permulaan saya bergelar Peniaga online

Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah.. Eizmierah Mumnababyshop kepunyaan hamba dah pun beroperasi lebih 3 tahun..
pejam celik, pejam celik.. dah lebih 3 tahun Eizmierah Mumnbabyshop bertapak dalam dunia perniagaan online ni. Eizmierah Mumnbabyshop bertapak dari bulan 4 2011. Kini FB saya dah cecah 5000 friendlist. alhamdulillah...

Kejayaan hari ini tidak datang bergolek dan tidak datang dengan singkat. Ada banyak dugaan, ujian yg saya dah lalui.. fasa demi fasa, yang buat saya lebih matang. masalah demi masalah yang buat saya lebih berhati2. Untung Rugi juga dah jadi perkara biasa dalam hidup saya. Apa yang menguatkan saya? 1 je.. NIAT.. niat saya untuk berkongsi dengan ramai org. berkongsi info, berkongsi rahsiah, berkongsi kejayaan dan berkongsi pendapat.

Syukur... Hasil Percaya sebelum Berjaya.

Dari hanya menjual barang2 baby dan barangan kelengkapan produk penyusuan, kemudian saya masuk ke produk kesihatan. Semua nya kerana ingin beri yang terbaik buat Ibu2 yang menyusu kan anak.…

Ini kejayaan ku bersama shaklee

Image
Assalamualaikum..
Alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah..

Tiada yang lebih berkuasa melainkan Allah..

Syukur, ini merupakan sebahagian dari kejayaan kami selama berkecimpung dalam Biz Shaklee..

Kalau dulu, saya lah orang yang sangat benci pada MLM..
kalau dulu, saya lah orang yang paling tidak suka di sogok dengan biznes ini..
Kalau dulu, saya lah orang paling malas bila di hadapkan dengan biz yang perlu cari orang..

Tapi itu semua dulu..
Kerana tidak tahu apa2 tentang biz ini.
Kerana terlalu banyak alasan dan nehatif dalam diri..
Kerana tidak mahu di beri peluang..

Kini,
Segalanya telah terbongkar..
Baru lah ku tahu, biznes shaklee biznes yg sangat enjoy.
Saya punya mentor2 hebat yang berjaya mendidik diri sy jadi insan hebat di sisi Allah..
Saya punya team yang hebat menjadi tunggak kejayaan saya..
Saya punya suami dan ahli keluarga yamg menyokong dan membantu saya 100%..

Syukur..
Peluang yg datang dahulu tidak saya sia2kan..
Dan ini adalah bukti kejayaan saya..

Ini bukan p…