Posts

Showing posts with the label kad

I'm ANAKKU's Member!!

Image
Salam..

Yeay! akhirnye dapat gak dapatkan membership Anakku ni..

Ye... mungkin aku agak ketinggalan skit nak jadi member ANAKKU.. tapi tak pe.. yang penting sekarang ni aku telah pun memilikinye..

Aku dapatkan kad ahli ni masa buat pembelian di Anakku Store @ the Curve aritu..

Lagipun memang biasa shopping barangan baby kat sane.. so lebih baik jadi ahli kan??? atleast bleh kumpul mata n mana tau, bleh redeem gift plak ke..

best tul dapat member card ni.. terasa cam VVIP plaks ahahahah... Actually before dis penah gak try apply tuk jadi ahli, masa tu aku pegi kat Bdr Baru Sg buloh, ManjakuStore.. kat situ ade jugak jual barangan Anakku.. masa buat bayaran, aku tanye lah boleh ke akak nk buat mmbership? nak tau die jawab ape?? "sorry ye kak, membership tu hanya untuk pregnant lady je.." means hanya untuk wanita yang sedang hamil sajaha.. ish... ade ke patut??? memang tak patut kn???? aperaaaaaaaaaa!!
Kad ini akan tamat pada bulan 4 tahun 2012.. so ade masa 2 tahun lagi untuk menggunaka…