Posts

Showing posts with the label iklan

Promotion for Pampers Pet Pet

Image
Salam.. Pagi2 dah dapat leaflet dari Tesco! Ada promosi lah kat TESCO Kepong Village.. untuk Pampers Pet Pet.. Hanya RM29.99 sahaja untuk size M80, L68 & XL65. Limited to 4 packs per person..





Sila besarkan image untuk tumbesaran ye.. Pada kengkawan yang tinggal berhampiran Tesco Village kepong, Bdr Menjalara, Sila lah serbu dan sambar! ekekekeke... Sekian, info dari aku. -chugie-

Siapa suka makan CORNETTO??

Image
Salam.. hait! siapa suka makan cornetto ice cream??? jommmmmmm p kumpul penutup die banyak2!! pastu bleh menang hadiah.. owh ya, iklan ni aku dpt melalui iklan yang di siarkan oleh Nuffnang, makanya, aku letak ler iklan tu dlm ni.. mana tau nuff nak bg iklan melekat kat blog ni lagi ke kan?;P



More Info @ http://www.facebook.com/iluvcornetto
or
wwww.walls.com.my/cornetto daaaaaaaaa.. -chugie-

Jom Join Food Review by Catlina!!

Image
Salam.. Pada semua rakan2 bloggerku, jom lah kita support cat.. Rasanya ada yang kenal Cat kan??? Jom lah join foof review dia.. tak susah pun, senang je.. aku pun dah join.. dan die dah terjah dan review blogku itu.. best betul lah.. walaupun blogku itu masih baru.. tapi rasa cam ade banyak kekurangan.. nanti nak improve lagi! thanx ye catlina coz sudi ke teratak dapurku itu... korang berminat tak?? join sini!

Dari Nuffnang ke Advertlets

Image
Salam..

Emm ni bukan entry merajuk ye.. tapi ala2 merajuk gak ler. Merajuk ngan nuffnang sebab jarang sangat nak appear kan diri dalam blog ku ini.. rasanye dah lama gak setia pada si incek Nuffnang, tapi masih lagi di tahap tu je.. rasanye dah buat seperti yang disuruh.. dan semalam baru dapat BE. tu pn 1 je... ape pun sukur alhamdulillah.. agaknye sebab aku dah letak others ads dlm blog ni kot..

Tapi walau apa pun, aku tetap pengguna nuffnang.. dan masih lagi kekal dalam blog ni.. cuma aku try advertlets ni sebagai penyeri blog ku ini, di kala nuffy still lagi tido tak berjaga2..

Lagi pun, senang je lah pulak register dengan advertlets ni.. tak perlukan syarat2 yang banyak seperti innity.. den dah pernah gak apply innity.. tp di REJECT nye.. sian aku!

Jadi, pada teman2 yang sudi datang ke blog ku ini.. jangan lupa klik2 pada iklan baru ku itu ye.. toce banyak2 pada korang yang dah klik tu..

ADVERTLETS nak join jugak ke?? klik SINI
see.. trus iklan tu bling2 dalam blog.. x sampai setenga…