Posts

Showing posts with the label help

Tak boleh view blogku.. TOLONG!

Salam..

Aduhailah..
entah mengapa,
dari pagi sampai skang ni,
x boleh nak view blog kesayanganku ini..
apetah lagi nak view blog2 lain..

Yang peliknye aku boleh log in ke blog account,
aku juga boleh posting entry..
tapi bila nak view blog, tak boleh pulak..
entah kenapa..
entah mengapa..

Try juga klik2 certain blog, dapat lah 1 2 blog je..
blog2 kawan yang lain, totally out!

eh.. kenapa ek?
balik ni nak try buka guna laptop plak lah..
baru bleh BW kawan2 punye blog..

emmm...
ada siapa2 yang pernah kena macam ni tak?
atau ada siapa2 yang teror untuk settle masalah ni tak?
pleaseeeeeeeeeeeeeeee.. please do help me!
geram lah...
rasa macam tak complete hidup tanpa buka/view blogku itu

sekian..
aku yang cedih!
-chugie-