Posts

Showing posts with the label hadiah

Surprise gift dari Yandarwisy

Image
Salam..
adui.. asyik terkujat dan terkejut je lah aku ni tau! Kali ni dapat hadiah birthday dari kak Yan (yandarwisy).. Baru dapat hari isnin lepas.. terkejut betul bila dapat hadiah dari teman blogger..



Ni dia.. hadiah dan kad raya..

ni hadiahnye.. dalam bungkusan lagi.. cantik plak tu bungkusannye.. berdebar2 masa nak buka tau!

dan ini kad rayanye.. best sangat..

dan inilah hadiah nye.. Frame gambar.. cantik!
gembira betul dapat hadiah dari teman blogger yang jauh dan tak pernah bersua muka ni..
cam tak sangka je akan dpt hadiah..

Terima kasih tak terhingga pada YANDARWISY..



emm nak cari something untuk die lah..
tungguuuuuuuuuuuu

daaaaaaaaaaaaaaaa...
-chugie-








Hadiah...Terima kasih ya!

Image
Salam.. Selamat pagi semua.. dah sarapan kan.. Yep, pagi2 ni aku nak tayang hadiah2 yang aku dapat melalui contest & GA.. Best betull dapat hadiah ni ye.. Hadiah yang baru je aku dapat dari raflessia collection 3 helai shawl.. berbaloi2 join GA die tau.. Yang ni dari diari Bonda.. dah lama dah terima, baru skang dpt posting entry..

yang ni pulak dari akak gorjes iaitu akak syidah...
best lah! mengerlik bibirku tau!

ada lagi 2 3 hadiah.. tp x sempat nak snap2 bagai..
next time aku buat etry lagi k..

skang ni nk p buat kerje sat, sambil2 jengah blog2 korang..
daaaa..

pssst: ada yang dah terima hadiah aku ye??
pada yang belum tu, bersabar ye.. ada 2nd batch x post lg ni.
-chugie-

Hadiah Birthday yang fatin dapat..

Image
Salam.. Alhamdulillah... Banyak hadiah fatin dapat masa majlis hari jadi yang aku buat aritu.. cam tak sangka pun ada.. Aku bagi pihak Fatin ucapkan berbanyak terima kasih pada yang sudi bagi hadiah dan wish fatin tu.. Tak lupa juga pada yang beri RM..

Antara hadiah yang fatin dapat..
Tengok lah tu.. fatin tak heran langsung dengan hadiah2 yang dia dapat tu tau.. die sibuk main ngan Mr bear bear die.. Yang tolong bukak, abang2 n kakak sepupunye
see.. bukan main excited abang2 sepupu fatin buka hadiah heheheh..

fatin pulak.. dok main2 ngan bear bear dia dan beg sandang, hadiah yg dia dapat tu..
Suka betul dia dengan bag tu.. sampai kan aku suh bukak pun, dia tak nak n bantai menangis tak ingat dunia.. heheheh

Fatin.. fatin.. macam2 pe'el..

Gift dari Nia..

Image
Salam..



Sabtu lepas gift dari nia sampai.. gift ni aku dapat sebab suke2 teka entry ttg ayat olang cina mau translet ke melayu yang nia anjurkan, patutnye orang pertama je yang dapat hadiah, tp sebabkan Nia ni baik orangnye, jadi yang lain pun dapat gak gift key chain dari BALI ni.. Memang ngam2 je masa tu aku nak cabut dari opis, tup2.. posmen sampai bawak envelope tertera nama dan alamatku yang cukup besar.. bagus tul si NIA ni tau.. selalunye orang akan tulis kecik je.. tp kali ni dapat tulisan yang besar, penuh sampul surat saiz A4 tu. Apa pun, thanx to Nia yang sudi bagi gift ni..



Isi dalam bungkusan tu..

Inilah keychain nye.. cute je..

dan buku ni.. sungguh berinformasi. Isi kandungannye tentang kesihatan dan beberapa resepi makanan sihat sesuai untuk anak2 kita.. tengok gambar resipi tu pun buat aku meleleh..


Antara info yang terkandung dalam buku tu.. Toce to nia aka unlisted_one...

Hadiah dari Pretty Zaza

Image
Salam..

Yeay! alhamdulillah... hadiah saguhati yang aku menang masa menyertai contest Pretty zaza baby face contest anjuran Pretty Zaza dah pun selamat sampai ke tangan aku..

Bungkusan hadiah.. semangat betul masa dapat bungkusan ni tau!
inilah isi dalamnye.. banyak kn? menang hadiah saguhati je tau.. baik betul hati cik zaza ni tau!
owh ye, yang bungkusan kertas warna putih n biru tu orang punye.. aku kene pass pad tuan punye nanti.

Inilah die barang2 yang di menangi tu.. sesuai sangat tuk fatin cayang.. sepit n getah rambut tu memang sangat2 berguna n cantik sangat untie zaza.. pandai awak pilih ye. Tabung tu, nnti fatin nak guna untuk letak duit collection.

PENGUMUMAN!!! kepada Imah a.k.a Anak-anakku dan ena (zh-ena) korang berdua pun dapat gak hadiah dari zaza tau... nanti aku bagi kat korg ek! p say thanks kat zaza sebab bagi korang hadiah ni! -Sekian-

Inilah hadiah dari bloggers gath aritu..

Image
Salam..

Taraaaaaaaaa... nak show of sket hadiah2 yang aku dapat masa gathering aritu..
Aku dapat 3 hadiah.
1 dari blogger - exchange present
2 dari lucky draw..

memang best ar bila dapat hadiah ni.. tak kisah lah bende ape pun..

dua hadiah atas ni aku dapat dari hasil no bertuah yang aku pilih.. alhamdulillah, rezeki kami di hujung febuari.

yang ni pulak hadiah dari blogger - sesi tukar2 hadiah.. nak tau ape kat dalam tu?? ha.. tengok bawah ni..
taraaaaaa ni lah yang aku dapat.. pasu yang comel..

yang ni pulak hadiah lucky draw.. sesuai untuk dapur aku.
dan termos ni juga.. hadiah dari lucky draw! memang sesuai sangat.. bleh guna tuk simpan air panas untuk buat susu fatin nanti..
Hadiah2 yang aku dapat..
very the toce to all penganjur gathering tu.. sangat best dan sangat happening..

Hadiah - "Bloggers gathering"

Image
Salam..

Hadiah ni bukan untuk contest ye.. tapi hadiah ni aku beli untuk di bawa masa Gathering bloggers nanti.. bagi sesi exchange present antara para bloggers.

Owh, ada yang tak tau ke psl ni?? ala.. kan aku ada war2 kan sebelum ni tentang gathering para bloggers yang di anjurkan oleh Suziey dan rakan2 nye pada 28/2/2010 bersamaan Ahad ini.. untuk yang nak join, di haruskan membawa satu (1) hadiah untuk sesi pertukaran hadiah nanti..

Oleh yang demikian, aku dengan rasa berbesar hati telah mencari dan tertarik dengan hadiah yang aku beli ni.. rasanye sesuai tuk bloggers tak kira lah lelaki atau perempuan..

From HOMING.. the gift... tak leh lah bagitau ape dalam tu kn?? kalu nak tau, kene tunggu lucky blogger yang dapat hadiah aku ni..

Sapa lah yang dapat hadiahku ini.. hopes orang tu suke lah..

Dapat hadiah lagi..

Image
Salam..

Alhamdulillah.. rezeki di tahun 2010 lagi.. kali ni aku terima hadiah dari contest pampers4free yang di anjurkan oleh puan Wansteady Tales..

Rezeki anakandaku fatin juga...

Dua bungkusan yang aku terima berlainan hari.. yang kiri ni aku terima pd hari isnin.. dan yang sebelahnye aku terima pada hari selasa.. teruja betul bila hari2 asyik dapat bungkusan.. kawan2 opis pun asyik tanye2 je dari mana bungkusan2 tu?? aku plak..sengeh je ler.. maleh nak jawab!
ini bungkusan pertama.. datang dari kak sari.. memang suke giler dapat CD ni.. tercapai gak hajat nak try guna CD.. kalu ok, insyallah akan tukar pampers ke CD ni..

1 pcs of Cloth Diaper

a piece of cute card.. memang cute + sempoi je kad ni..

tara.. a gift from Wansteady tales..

ha.. ini lah barang2 yang ada dalam beg atas tu.. penuh ko! banyak betul die bagi.. ada pampers 3 paket, pasu kecil yg comel, 2 paket wet tissue, bedak pureen (bedak pun nak abis dah tu ), beg kecik dan 2 pasang stokin.. banyakkn?? i like it so much!!

si …