Posts

Showing posts with the label geram

Templateku..

Salam..

uwwaaa... pening! pening!
templateku ntah jadi ape ntah..
dh godek2 macam2.. tp tetap x puas hati ni..

geramnye.. semua nye tak menjadi ni.
huarghhhhhhhhhhhhhh!

nak jadi gorila ke monster ni?


psst: result untuk Giveaway, aku update lambat skit ye.. bz lah!

Ho yeah!!! Streamyx line sudah OK!

Salam..

Alhamdulillah... akhirnye Line Streamyx kat umahku dah Sihat walafiat....

Itu pun lepas beberapa kali buat komplen..
Dan semalam, di sebabkan aku terlampau hangin sebab tak ada langsung pembaik pulihan di jalankan.. Akhirnye, aku sendiri yang buat komplen..
Before2 ni adik aku je yang komplen..bukan sekali buat tau, banyak kali dah dia komplen.

Semalam masa aku komplen tu, memang tahan sabar lagi..
Tak ada lah nak marah2 pun..
cuma aku cakap dengan sangat2 tegasnye..
dan buat pertanyaan macam2 sampai dia pun agaknye tak dapat nak jawab..ekekeke..

dia hanya jawab " pihak kami sedang buat" tu je.. angin betul ngan jawapan tu..
Aku hangin sebab, jiran2 aku yang lain semua tak ada masalah streamyx.. umah aku je..

Dan petang semalam, baru dorang datang betulkan..
So, memang sah lah, selama kami komplen beberapa hari ni, dorang tak ada ambil apa2 tindakan pun.
Dan proses untuk baiki pun tak lama mana.. kejap je.
Berapa minit dah settle, tapi tak tau kenapa dorang boleh tunggu seminggu u…

Kenapa aku geram??

Salam..

Sory lah ye.. semalam perasaan dah jadi sangat2 panas! mendidih sampai tahap DEWA.. sampai keluar semua.. bahasa pun tak secantik blog ni dah.. semua gara2 puting beliung dah masuk dalam badan pastu meletup.. meletup plak dalam blog ku yang indah permai ni.. Siannye blog ku.. sory ye..

Ok lah, entry ni kesinambungan kes aku geram semalam.. dan sampai hari ni pun masih lagi geram dan sakit hatinye.. Semua ni pasal CONSENT letter rumah yang aku sedang beli ni.. bukan pasal consent letter je, tapi pasal semua yang melibatkan pembelian rumah ni lah.. geram je kalau nak di ingat2kan lg..

Untuk pengetahuan semua, aku sedang dalam proses membeli rumah.. skang ni dah masuk part tukar nama dah.. tak silap dulu penah aku keluarkan entry pasal aku nak beli umah ni dan beberapa masalah yg timbul.. masa tu aku tak boleh nak cancel pembelian sebab sayangkan duit booking yang dah terbayar pada agent penjual tu sebanyak RM1000, so aku tunggu jugalah sampai pembeli tu settle kan masalah die yang …

Aku sedang geram tahap gaban ni!

Salam..

Aku tengah geram ni!
eeeeeeeeeeeeeeee geramnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bencinyeeeeeeeeeeeeeeeee
geram!!!!!!!!!!!
gerammmmmmmmmmmmmmmm!!

kalu ikutkan hati nak je aku pegi bom opis lawyer tu! dah lah buat keje lembab! nak mampus ke????????????????/ arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! gerammnye aku..

korang ni, cuba lah profesional sikit!!!!!!!!!!!!!!!! buat kerje tu cepat2 lah sikit...
Yang korang nk tangguh2 kan bende yang dah siap tu buat ape??
tau tak aku dah lama tunggu ni...............
bencinyeeeeeeeeeeeeeeeee..

dah lah aku dah tolong follow up kan!
dah siap pun! pegi lah ambik! yang korang x pegi2 lagi nape?????????????????

bangang!

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rasa nak maki je lawyer opis tu!

Kalau tak sampai gak consent letter aku dalam minggu ni........... aku sue korang!

-ayat aku kasar skit untk entry kali ni.. sebab aku GERAM!!!!!!!!!!!!!!!-

Geram!

Salam..

Adoiyai!! lotih den..

Aku ni baru je lepas selesai siapkan dekorasi showroom untuk launching MYVI L.E esok.. aduh, penat tak terhingga.. sampai tak tahu nak kata ape.. nama je ada staff lelaki yang ramai (13 orang), tapi sorang pun tak reti nak berikan pertolongan.. jangan kan kata nak beri pertolongan.. Nak tanya kabar kami yang 2 3 kerat pompuan yang tengah lintang pukang, tonggang tonggeng terbalik buat kerja ni pun tidak.. sebabnya?? takut kudrat si staff lelaki ni di gunakan.. dalam kata lainnye, dorang ni memang pemalas dan tak ada langsung sifat nak membantu.. buat sale reti, tapi nak siap kan showroom sendiri untuk jemput pelanggan sendiri pun tak nak buat.. eeee....ggggrrrr..gerammmmmmmmmmmmm nye akuuuuuuuuuuuuuu!!

AKU NAK RESIGNNNNNNNNNNNNNNNNNN AR CAMNI!! TENSION WEHHHHHHHHHHHHH!!

Dah abis siap kan dekorasi, kene plak buat keje yang dah berlambak tunggu niiiiiiiiiiiiiiii eeeeeeeeeeeeeeeee sakitnye hati aku!

lepas geram ke??

Image
Tengok lah si kecik ni.. dalam diam die lepas geram kat katil aku.. abis lah koyak rabak..
Mulanya aku ingat kan fatin tengah main dengan toys die..sebab senyap je kan.. aku pun buat dek je lah.. lama gak aku perhati kan die senyap je kat atas katil.. rupanye.. ni yang die buat..

Tengok ni, dalam diam die mengerjakan cover kepala katil kami.. cover plastik ni memang sengaja aku tak tanggal kan dari katil sebab rasanya tak mengganggu tidur kami pun.. tak sangka pulak si kecik ni pulak yang rajin sangat tolong koyak kan??? emm...fatin..fatin..
tengok tu.. agaknye die suke sangat dapat tarik plastik tu..sampai aku ambil gambar die pun, die tetap x perasan.
agaknye dah terlalu geram sangat.. terus die tarik palstik tu sampai tercabut..

tak cukup sebelah tangan, die guna lagi sebelah tangan die untuk tarik plastik tu.. dan akhirnye, terkoyak besar lah plastik dari kepala katil tu...aduh hai anak.. macam2 perangai lah awak ni.

ni muka lepas die perasan yang aksi die sedang lepaskan geram di rak…