Posts

Showing posts with the label decoration

Terjah IKEA

Image
Salam..

-Cerita Hujung minggu lepas -

Sabtu lepas, habis je kerja jam satu tengah hari tu aku terus ke IKEA untuk cari hadiah kawin cek BARINE + cari wall shelf untuk di letak kan di dalam bilik ku.. selain tu aku nak cari wall mirror untuk di letakkan di ruang tamu rumah.. ni semua penangan lepas tengok katelog ikea edisi clearence stock lah ni... tapi aku hanya dapat wall shelf nye je.. Mirror yang aku nak beli tu dah 'out of stock'..geram je.. mentang2 tengah murah!

Ini lah die wall shelf tu.. aku beli 2 set.. kena pasang sendiri lah kan.. as usual..

screw pun jual asing2..so kene beli 1 set, yang mana dalam pack ni ada banyak saiz screw.. aku beli 2 set sekali gus, senang skit..mana tau next time nak beli barang lain plak, dah tak yah susah2 beli screw ni.. lagi pun IKEA ni cepat na naiknye harga barang2 yang di jual..

Papan dan kakinye..

Taraaaaaaaaa.. dah siap pun... cantik2!! hubby & abang yang pasang bende ni.. aku, tukang tengok dan tukang komplen je, heheheheh:D