Posts

Showing posts with the label bonus

Bonus Shaklee "Yeay!!"

As'salam...

Syukur alhamdulillah.. hari ni hari 'Gaji' kami, Distributor Shaklee..

Syukur juga pada Allah, kerana saya telah memilih untuk melangkah sebagai salah seorang pengedar sah Shaklee..

Kalau dulu, Bila ada yang offer saya untuk join shaklee, cepat2 saya akan cakap  ...."owh, tak pe2.. saya x minat kagi nak jadi ahli" ...
tak pun  dalam hati akan kata  .."hish... buat pe join MLM? buang karen je.. tak ada faedah, tak boleh di percayai.. bla..bla..bla.."  
Tapi hari ni.. Semua nya dah pun terbukti.. Masuk bulan ni, dah 9 bulan saya bersama Shaklee.. selama 9 bulan ni juga lah saya rasa happy dan terasa kejayaan tu makin menyerlah.. dan kini, saya adalah seorang Senior Coordinator Shaklee..huhu.. serius, macam tak percaya je boleh pergi sejauh ni.

bukan tu je, Hari ini.. Saya telah pun Merasa bonus 4 angka yang memang membanggakan.. hanya beberapa ratus je lagi saya nak melangkau ke 5 angka.. Rasa macam bermimpi je bila tengok akaun MBB, sejumlah …

BONUS 7 BULAN??? Wow!!!!

Salam..

owh, bukan aku yang dpt bonus 7 bulan tu ye..
jangan harap lah! ekekek..

Aku dpt tahu dari sumber yang boleh di percayai,
Staff HQ Perodua dapat bonus sebanyak 7 bulan!!
wah.. masyuk dorang!
rezeki masing2 kan?
kalau tuhan nak bagi, sebeban die bagi..
kalau dah DIA tak nak kasi, jangan harap lah nak bau..:D

rezeki masing2, terima lah seadanya...


pssst: best betui dengar orang dapat bonus banyak2 ujung2 tahun ni kan? korang dapat bape plak?

daaaa dulu..
-chugie-

Penjawat Awam dapat bonus..

Salam... Amboi... rezeki nak raya ye.. Semalam tengok buletin utama, dalam berita tu keluar tentang penjawat awam dapat bonus.. khas raya.. syoknye.. rezeki tu.. alhamdulillah.. dapat lah dorang buat belanja raya kan?? mesti orang2 gomen senyum lebor je datang keje ari ni kan?? hehehehe... orang gomen dah tau dah dapat duit bonus.. kami yang duk keje kat lane swasta ni, tak tentu lagi.. cam aku ler.. ntah ade ke tak agaknye duit raya dari bos ye? kalau dapat, SYOKNYE LAH RAYA... Korang camne?? dapat pe lak? ihiks!