Posts

Showing posts with the label blogger

Siapa nak di terjah?

Salam..

alahai.. cam poyos je aku ni tau!
ekekekek...

Ok2.. arini sangat2 lah rajinnye..
Dan juga agak free nak berblogwalking!
makanya, dalam keadaan aku yang tengah rajin ni,
nak juga lah aku terjah blog2 yang tak ade tinggal link kat sini..
Atleast boleh tambah kenalan melalui link tu kan?
So, sape2 nak blognye di terjah oleh aku.. (cam lah aku femes kan? ekekekek)
Sila lah tinggal kan link kat komen box entri ni k...

Insyallah, akan terjah/ziarah blog korang hari ni dan esok..
Nanti aku klik2 lah ape yg patut dlm blog tu..

jom! jom!

Blogger's technical problem..

Salam..

Seperti yang sedia maklum, Semalam BLOGGER mengalami sedikit masalah / gangguan..
Mungkin juga mereka sedang meng'update' Blogger Site..

Makanya.. ramai lah antara kita yang tak dapat upload gambar,
dan cuma ber'entry' tanpa gambar sahaja..

Tapi yang bagusnye blogger2 ni kan,
mereka tetap tak putus2 berkarya, walaupun tiada gambar di selit kan..

BAGUS! BAGUS! BAGUS!! aku suke dengan semangat begitu..

Hari ni alhamdulillah, Blogger dah kembali ke keadaan asalnye.
Boleh lah create berbagai cerita serta gambar2 kan??

Moga lepas ni BLOGGER terus maju dan up to date!!

Sekian dari aku,
pengguna blog
-chugie-

Kenapa tak boleh nak log in ke blogger ni??

Image
Salam..
Aduhai lah.. tak tahu nak salah kat sapa atau kat mana..
Tak tau jugak lah apa silapnye..
Sejak beberapa hari ni, aku dah tak boleh nak log in ke blogger akaun kalau guna PC opis.. dah banyak kali jugak cuba macam2 cara. Tapi tetap x boleh jugak.. Bila guna laptop kat umah boleh pulak.. tak paham guwe! Selamat lah aku masih boleh buka blog kesayangan ku ni dan jengah blog kawan2.. kalau tidak, mau aku pengsan macam kena drug sebab tak dapat tengok blog hehehe.. Tapi, bila dah ke blogger punya akaun pun aku x boleh masuk, maknanye nak tinggal kan komen kat bahagian komen entry kawan2 blog pun al-susah lah.. Penat lah aku pikir cara mcm mana nak tinggal kan komen.. dan akhirnye aku dapat cara, iaitu gunakan URL link je.. Tapi bukan semua blog aku boleh tinggal kan komen guna URL, hanya sesetengah blog yang letakkan URL link click je boleh.. Contohnye macam bawah ni... * * * * * * * * Kalau kawan2 semua guna identity dua macam yang atas ni, makanye...tak dapek lah den nak tinggalkan komen kat bah…

Gathering with Bloggers.. Blue theme..

Image
Salam..

Ahad 28hb February 2010.. majlis perjumpaan geng2 blogger yang di anjurkan oleh blogger2 tegar semalaysia.. ahahah.. cam best je ayat tu.. Tema kali ni adalah biru.. tenang je walaupun dengan cuaca yang panasssssssss tu..



Jom layan pic lah wei.. maleh nak cite pepanjang kn..


Aku dan family (hubby+fatin) sampai kat taman tasik perdana ni dalam jam 8.40a.m..memang lah sangat awalnye. Kalu x time2 macam ni memang kami sambung tido lagi ler jawabnye, tak pun melepak kat kedai tuk breakfast.. Tapi bloggers punye pasal.. aku pakse gak hubby n fatin ikut sekali! :D



Selepas aturcara pendaftaran, ambil no lucky draw n dapat goodies, kami mulakan even dengan sesi bergambar beramai2.. tak terkira plak berapa ramai yang hadir.. tp memang ramai lah! see that above pics.. look blue..!

yeay! best ar korang sume! memang sporting + ramah.. tak macam aku! ahahahah.. malu2 kucing bila sampai sana..

tengok gambar atas tu.. ada yang siap bawa khemah lagi.. bagus kn?? untuk anak2 yang maybe penat ngan …