Posts

Showing posts with the label award

Dapat award lagi, Jangan jeles ye..!

Image
Salam.. siapa tak suka bila dapat award yang cantik lagi cun ni kan?? + ada gambar kita lagi.. makin cun lah award tu.. tak gitu? aku dapat dari eb mam aerish & aedrian.. baik betul hati eb ni tau, ni kali kedua aku dpt award sebegini dari dia.. dia buat sendiri award ni khas utk kawan2nye.. award ni aku terima sebab wish birthday eb aritu.. tak sangka pulak eb akan balas wish yang di berikan dengan awrd ni.. rasa gembira dan terharu pulak. anyway, thanks a lot ye eb, sebab sangat rajin dan kreatif memberi rakan2 award2 yang cantik ni.. daaaaa.. -chugie-

Cantik ke blog chugie ni?

Image
Salam.. alamak, ade orang kate blogku ini cantik lah.. cantik ke? adoiyai.. terima kasihlah pada faryza , sebab sudi bagi award ini ye.. owh, i lioke!!!siapa tak suka kalau ada orang bilang blognya cantik kan?now nak bagi award ni, pada 10 orang pertama yang datang komen dalam entry ni juga..sila lah ambil ye..jangan malu2 tau!daaaaaaaaaaaaaa-chugie-

Thanks to Cik Pooh and fieza79..

Image
Fieza79 Thanks fieza sebab sudi bagiku award ini.. really appreciated that! Insyaallah akan jadi penkomen tegar blogmu! :D Award ni adalah sangat khas tau, dan nak bagi pada Zella, Nafiraa, Kak Ica dan Zura.. sebab rajin tinggal komen kat sini.
cik Pooh
And this from cik pooh.. very cute and really beautiful! i like it. and now nak kasi blog award yang cute ni pada... Wansteady - coz blog die sangat cute pd aku. Qasehairis - cantik background blog ni and... Ease basri, nieda, Lily, fieza, mamalieyna, ena, mek rose, eb, dan semua yang ada anak tu.. kenapa aku bagi?? sebab blog korang dah ade penyeri semulajadi.. iaitu gambar anak2 korang yg sangat cute miut tu! sekian.. dari aku yg cute! eheheheh -chugie- pssst: this is an auto publish entry.. now i dah kat dlm flight maybe.. doakan kami selamat sampai k!

Banyaknye anugerah aku dapat.. Terima kasih!

Image
Salam... Ya Allah...Syukur alhamdulillah.. Atas kurniaan ini.. owh! owh!! owh!!!!!!! sungguh tak kusangaka... sama sekali tidak menyangka.. akan mendapat award yang banyak ini.. Owh!! Owh!!!!! owh!!!!!! Terima kasih pada.... * * * * * * * * * * kak SZ Atas award2 yang akak kasi ni... saya betul2 terharu dan haru biru huhuhuhuh...

friend blogger award.. ye, memang akak dh lama jadi kawan blogger saya... saya kagum dengan akak tau, sebab masih lagi belajar dalam masa mengajar..
Interesting blog award!! owh.. terima kasih, x sangka blog saya sangat interesting..
I love your Blog!! owh, tq... tq.. I also love your blog!! muahhhhhxxxx!!!
Creative Blogger Award!! ya allah, tak kusangkan... kreatif juga aku ni ye ihik! anyway, terima kasih pada kak sz ye.. sebab sudi bagi award2 membina ni.. Ingin juga ku berikan award2 ini pada.... Zella,ezan,nieda,huda,mamalieyna,Maszmadi, alynzz,ena, zh-ena, barine, imah aka anak2ku, nia kak Ica, Alya, ieda al-habsyi, Lily@mummyQistina, Ain, Catlina,zura, anis, eb mamaaerish,pretty zaza, dan..…

Sunshine Award...

Image
Salam..
Yes, ada orang baik hati lah bagi aku award ni..
Orang tu ialah Maszmadi

Baiknye hati dia..
Ingat juga die kat aku..
Temi kasih banyak...



Dan nak juga lah kasi award ni kat kawan2 yang lain..Nak beri kan Award ni pada semua sahabat2 yang selalu datang komen kat sini..Sila ambil dan tempek kat Blog masing2 ye..jangan lupa inform lah aku kalau sudi...

..Mommies Blogger Award..

Image
Salam... Another award for me... and offcoz to share with others.. Thank and link the person who gave you the award.. post the above award in your entry too..
Millions Thanx to eb, Mamaaerish and Lily Mummy Qistina
List the date of birth of your first child and your following children.. add also their names..
DOB: 11-05-2009 Name: Nur Fatin Adlina bt Mohd Fahmi
Upload a picture of you with your children


Ummi and fatin @ Sungai Chiling

For those mommy to be.. your pregnant picture will do..
-none-

Pass the award to all mommy bloggers you know! Let them know k
To: ZH-Ena, Imah, Anis, Mommie Twin, Dyla, Yayan, Normi, Huda, Ease Basri, Lily, Mamalieyna, Ena, Ezan, @lyci@, Butterfly, all mommies!! Please accept this ya!

Top Blogger 2010

Image
Salam..

wow.. sangat teruja bila dapat award cam ni tau!.. Anugerah blogger Terhormat tu.. bangga beb!

dapat dari blog Ease Basri, antara pengunjung, teman blog dan penkomen tegar aku..heheh.. tq ease..

dan sebelum tu kene lah jawab tag dulu.. ala, sikit je! jom layan k...

1. thank and link the person that give you the award.
Thank you so much ease basri

2. Pass this award onto top 20 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
Mereka ni antara TOP blogger yang aku selalu kunjung....

NIEDA
dBalkis
Catlinafly
Nafiraa
mamaaerish
wansteady
ezan
sarah syimir mikail
yandarwisy
gooseberries
Dalila Mzira
Rose
Anis Zura
Anak-anakku
Zella
Butterfly
Natasha
Fatin ~harap sudi terima~

Beutiful Blogger Award

Image
Salam..

::Beautiful Blogger Award:: Dapat award ni dr best blogger frenz ku.. ezan . Gembira je rasa hati bila dapat award2 ni, dan terasa juga diri ini di hargai.. huhuhu.. cedih lah pulok! sedih2 gembira namanye ni.. Tapi ade rules ye.. sila lihat bawah ni:-

1- Thank & link the person that gave you the award. Dah buat..

2- Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.

3- Contact said blogs and let them know they've won the award.

4- State 7 thing about yourself.
1- I am a women
2- I am a wife
3- I am a mother
4- I am a worker
5- I have a very best blog
6- I have many bloggers frenz
7- I am a simple person with a simple life


I dont want to keep this award alone, n wanna share this beutie award to a very fantastic bloggers.. here it is, hope u'll like it :-

1- Imah aka Anak-anakku
2- Zura
3- Nafiraa
4- Idah
5- Rose
6- Gooseberries
7- Wansteady
8- kak intan
9- dbalkis
10- Zella
11- Barine
12- anis
13- K.rina
14- zaza
15- Fatin