Posts

Showing posts with the label angpow

Dapat Angpow!!

Image
Salam... Alahai, murah rezeki ku lagi.. Ada supplier datang bawak hamper and limau untuk bos and staff, Memang aku dah biasa handle supplier ni.. lepas die letak hamper and limau kat bilik bos, die kuarkan angpow, and bagi aku.. terkejut di buatnye tau! Kebetulan time tu de sorang opismate aku ni kat meja aku, die pun dapat jugak.. alhamdulillah, murah rezeki kan... Ini lah angpownye..
see.. gambar rabbit! tahun ni kan tahun arnab, bg dorang orang cina ni?? nak tau bape RM??? V v v v v v v v v v v v v v v v v
sekeping note RM50...bestnye lah....-chugie-



Yeay!!! dapat duit raya!!!

Image
Salam Syukur Alhamdulillah!! Dengan rasa gembiranya, aku nak buat announce.. yang aku baru je dapat angpow raya dari bos! best gilerzzzzzzzzzzzzzz... !!

Ini lah die angpownye... Mula2 tu ingat tak dapek gak, sebab akak cleaner ngan pakcik driver dah dpt awal2.. tapi dlm hati redha je ler.. walaupun cedih.. Tup..tup bila die nak balik je, die hulur angpow kat aku! uwwwwaaaa!! rasa nak nangis je! Alhamdulillah..syukur! duit buat raya! Nak tau x aku dapat bape?? jeng jeng jeng...

Ni ha... RM300 boleh lah.. cukup buat belanja raya.. Moga bos akan bagi duit raya setiap tahun ye.. bertambah2 lagi untung opis ni heheheh.. k lah, daaaaaaaaa -chugie-

Angpow..

Image
Salam..

Alhamdulillah.. rezeki lagi.. walaupun tak banyak, tapi tetap best! untuk tahun ni aku dapat 5 paket angpow. Isi nye tak de lah sampai ratusan, puluhan pun tak sampai.. tapi lepas lah kalu nak belanja makan.. hehehe..

jom layan pics angpow aden!..

aku suke sangat ngan angpow paket yang kiri sekali tu.. warna pink with bunga cina tu.. paket dari McD, tak sangka plak McD ade paket yang cantik ni. Asal Hari raya tak de plak cam ni ek??? cuba cerita sket.........


taraaaaaaaaaaa.. duit dalam setiap angpow tu.. tak banyak pun.. RM10 & RM5 je.. bolah lah.. syukurrrrrrr


pizza! aahhhhhhhhhhh hasil dari duit tu aku beli pizza tuk lunch! belanja kenkawan kat opis ni.. memandangkan ramai yg cuti raya lagi.. kami pun pakat berparty lah dalam opis ni.. KONG SI PA CAI!

chicken soup.. sangat cair ok. nak komplen je.. tp, aku maleh!

ni masa baru sampai.. aku tetap nak snap gak tuk tatapan aku sendiri bila buka entry ni.. n mungkin juga tuk tatapan kalian! cheerssssssssss!!