Posts

Showing posts with the label agama

Alfatihah buat mangsa..

Salam..

Semalam aku tengok berita kat tv yang pesawat dalam latihan untuk pertunjukan LIMA terhempas.. punca, masih belum diketahui.. dalam berita tu hanya sebut yang punca mungkin disebabkan faktor cuaca atau kesilapan manusia..

Dan kebetulan juga, salah seorang mangsa tu adalah saudara kepada kawan sepejabat aku ni, kalau x silap mangsa yang berasal dari kelantan tu.. Pagi ni datang je opis, aku tengok die tengah baca paper tentang berita pesawat terhempas tu.. pastu aku tengok die menangis, mungkin sedih sangat kot sebab dorang memang rapat.. aku pn rasa sedih gak time tu.. apa pun, tu semua takdir yang da di tentukan tuhan.. moga roh mangsa di tempatkan di kalangan orang2 beriman dan di ampun kan dosa2 mereka amin....

ALFatihah...