Posts

Showing posts with the label Tukaran wang

Tukar duit..

Image
Salam.. Dah petang baru dapat buat 1 lg posting.. adui, x leh lah aku jd blogger tegar lagu ni na?? ok2.. skang ni misi utama aku adalah mencari harga untuk tukaran wang RM ke Rupiah.. aduhai lah.. pening gak nak mengira duit2 rupiah yang guna RIBU2 ni tau.. Tak macam duit Malaysia.. guna value kecik2 je.. aduhai lah.. Jumaat lepas, HB dah pegi tukar Sejuta rupiah.. dapat harga yang murah gak RM361.. Hari ni tak tau lah bape Rm plak untuk sejuta rupiah, sebab harga akan turun dan naik setiap hari.. hai lah.. hope 2 3 hari ni akan turun lagi lah.. bleh tukar ke rupiah banyak skit hehehe..



pic kredit to google.. Jumaat lepas HB dapat best price kat Ampang park, sebab die dah biasa tukar duit kat money changer tu.
aish.. part riban2 ni lah yang buat den pening ni..
biasa main ringgit2 je..

Duit indonesia ni memang semua nye main ribu2.. so pada yang nak melencong ke sana, kene lah tau gak pasal tukaran wang ke RM.


Syoknye lah bila tengok duit yang banyak ni tau! Bila dah tukar Rm ke rupiah dan dapat…