Posts

Showing posts with the label Terima kasih

Terima Kasih semua..

Salam..

Alhamdulillah.. masih lagi dapat bersiaran ni.
Kesihatan agak merudum masa ni,
mintak2 tak semakin teruk lah..
risau gak kalau2 kena morning sickness ni.

Sekarang kat rumah pun, asyik melepek je..
kat opis, alhamdulillah.. masih ok.. walaupun terpaksa menggagah kan diri.
Makan, dah semakin berkurangan.. dah makin tak lalu nk hadap makanan.


ok lah, tak mo bebel pepanjang lah..
Sebenarnye nak ucapkan TERIMA KASIH banyak2 pada kawan2 yang sangat baik hati,
bagi ucapan tahniah dan doa2 untuk aku dan baby..

Nanti2, aku try posting kan cite2 pasal fatin plak lah..
dah banyak perangai anak dara ku ini.
dari sehari ke sehari, try nk post cite tentang fatin,
tapi, semangat tak de lagi lah..

Sekian dulu..
daaaaaaaa!

-chugie-