Posts

Showing posts with the label Tag

Ada Orang suruh selongkar bag lah..

Image
Salam... Aduh, bikin gempak saja ini tajuk kan?? ok lah, aku memang di suruh menyelongkar bag.. tapi bukan di paksa ok.. tapi bagi menjawab TAG yang di beri oleh eb, mamaaerish.. Jom Tengok hasil penyelongkaran bag ku ini.. Taraaaaaa! it's my hand bag.. a not too lasting handbag.. aku beli bag ni masa tengah mengandungkan fatin.. bag ni beso, so boleh muat macam2.. lepas tu sangat sempoi.. beli pun murah je.. tapi kini... harus di tukar pada yang baru.. sebab dah x syantik cam dulu sob..sob..sob.. Nak tengok apa yang ada dalam tu??? kui..kui..kui... sebenarnye ada macam2 tau.. sampah sarap pun ada.. mana tak nye, kemas pun setahun sekali je.. huhuh.. Jom terjah!! jeng..jeng..jeng.. aha!... ini lah yang ada... yang hak sampah sarat tu aku dah pi buang awai2... tak kan nak show dalam ni kan??? Very the tak sesuai tau.. huhuh... Antara yang perlu ada dalam handbag : Purse, Lip Glose, Lipstick, Compact powder, Pefuma, HP cable, key, Panty Liner, Pampers. handphoneaku just letak dalam poket seluar je…

Korang semua di tag!

Image
Salam..

Kali ni nak menjawab tag yang di beri oleh GEUM, nama yang cukup unik kan?? nak tau lebih lanjut tentang die, terjah ler blog die.. di samping jadi rakan di alam blogger ni..

Okies, jom lah jawab tag die ni...

1) Adakah anda rasa HOT???

Panas ke?? Ahaha.. skang ni kan musim panas, so sure ler panasssssssss!!



2) Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang! 3) Cerita pasal gambar No choice.. gambar ni je yang menjadi tarikan, so gune je ler..
4) Bila kali terakhir anda makan pizza? Minggu lepas, belanja family makan sebab dapat bonus! Ahahah..
5) Lagu terakhir anda dengar? Halimah Jongang! Suke tul aku ngn lagu ni tau! 6) Apakah yang anda buat selain menyelesaikan tag ini? tengah chatting byYM ngn mmber.. 7) Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa? suzie, zie, gee, mak yang, ummi, sayang..
8) Tag lagi 8 org 1. zh-ena 2. zura 3. imah 4. ezan 5. zella 6. Nafiraa 7.dbalkis 8.Fatin 9) Siapakah org no.1 kepada anda? Kawan rapatku 10) Katakan sesuatu mengenai org no.5 Zella, teman blogger yang…