Posts

Showing posts with the label Shopping

Barney tee Kami..

Image
Salam...

Akhirnye sampai gak bungkusan ni..x yah lah cite bape lame aku order.. tp alhamdulillah dah dapat. Thanks a lot pada Puan kedai Kawaiii untuk hasil kerja yang amat cantik ni. Saya amat2 berpuas hati..

Harga untuk 1 set Tee Barney ni hanya RM60 ( 3 helai tee- aku+hubby+fatin)... Patutnye tee ni untuk surprise kan mr hubby masa birthday die 23hb January lalu..konon2 nak pakai sedondon lah masa pi makan2 on bithday die tu.. tp atas sebab2 yang tak dapat di elakkan, tee ni baru je di terima minggu ni..


Bungkusan yang aku terima... dh sampai masa sehari sebelum CNY, tp di sebabkan opis dah close for CNY, so aku hanya terima bungkusan ni pada hari kerja berikutnye..


3 helai baju yg comei.. kn?? satu tuk aku (ummi), tuk hubby (ayah) n satu lg tuk baby fatin...

baju tuk my gegirl.. Fatin! cantik x?


Ummi & ayah punye...

P/s: terima kasih bebanyak pada cuda.. jaga diri dan kandungan ye..

Dah rancak dah...

salam...

Wah, dah mula rancak nampaknye sana sini berkumandang lagu raya.. radio2 dan tv pun dah boleh dikatakan semua perdengarkan lagu2 raya ni.. nampaknye makin naik lah semangat2 orang ramai nak menyambut raya.

Nak cerita pasal shopping skit ni, last week MIL aku ajak pergi ke Nilai.. mulanya aku memang excited nak pergi, tapi bila di pikir2 balik takut duitku rabak di sana, aku pun batal kan niat tu.. tapi esoknye, hubby lak pujuk suh pegi gak ikut MIL ke nilai, katanya boleh temankan mak die shopping sambil nak beli kan die baju raya.. Makanya, aku pun bersetuju jugak lah ikut dorang ke Nilai.. Fatin pun aku angkut sekali, walaupun ada sedikit takut dengan penularan H1N1 yang sedia ada ni. Dalam hati tawakal je lah..

Ok, sesampai je kat pintu masuk ke Nilai 3 tu, mata dah terpandang kat Gedung Carpet yang memang besar lah dan sedang adakan jualan murah giler babas.. orang memang penuh dan agak sesak. Kami hanya pandang dari dalam kereta je lah.. gerun pun ada bila tengok orang ber…