Posts

Showing posts with the label Salam jumaat

Assalamualaikum..

Assalamualaikum..

Salam jumaat yang penuh dengan keberkatan..
Moga hari ini kita mendapat keberkatan dariNya.

Emm.. tak ada banyak pun nak di posting kan hari ini..
mungkin hanya ini je lah entry untuk hari jumaat.

Line talifon di rumahku masih lagi rosak.
entah bila nak baik, aku pun tak tau lah..
geram, sudah..
sakit hati, pun sudah..
marah, belum lagi buat..
Mungkin hari ni nak laungkan kemarahan aku pada pihak TM kot.. harus kan?

Dah banyak cerita travelku yang terbiar ni,
bila nak ok nye line talifon, aku pun tak tahu..
hopenya, esok lusa ok lah..

Cerita ceriti dari travelku, jalan2ku dan shopping maping ku pun,
dah tergendala nak di posting kan.

owh ya, tentang perkembangan rumahku juga..
dah nak sampai ke penghujung ni..
insyallah next week dapat kuncinye..
tak sabar betul lah!

ok lah, sekian dulu bebelan di waktu pagi jumaat..
tak boleh nak update banyak2 bila gunakan PC opis ni..
harus berpada2.. nanti ada yang jeling2 lagi..
tak best kan??


ok lah... wasalam..
-Puan Chugie-