Posts

Showing posts with the label Sakit

Dugaan lagi.. oh migrain!!

Salam..

Hari ni dah start kerja pun..
Dan hari ni juga dah masuk 4 hari aku sakit kepala..
Atau lebih kepada Migrain!! arghhhh uwwwaaa..
Tension! sakit wooooo...
tak terkata sakitnye..
tak tercerita sakitnye..
rasa nak di hantuk2 kan kepala ni kat dinding..
dah berkali2 gak ketuk2, tumbuk2 kepala aku ni..
tapi, tak gak hilang2..

uwwwaaa... sakitnye..
sakit yang amat sangat..

Hari pertama, aku tahan kan lagi..
ubat pun tak makan, yelah.. takut!
Hari kedua, aku dah tak tertahan dah.. ku telan jua ubat pening sebiji!
Hari ketiga, macam dah ok.. tapi masuk ke tengah hari, die datang balik..
ya allah.. sakit tak ingat lah!
Bawa berurut, tapi tak jugak ilang2..

Yang paling mengong nye, aku tak pergi klinik pun..
sampai lah hari ni..
pagi tadi sampai opis ok je..
masuk ke jam 10 pagi, MIGRAIN datang lagi!
skang ni, cam kureng skit.. tapi sakit kepala tetap tak ilang..

Aduh! penangan alahan mengandung kedua ni, sangat2 menduga aku..
Kuatkan lah aku..
Harap Migrain ni cepat2 ilang!!!
Sadis dah ni.. uwwwaaa..

Balik kerja…

Aduh.. ape hal lak kepala ni?

Salam.. Eii... ape sal lah ni.. Tiba-tiba kepala rasa berat yang amat ni.. dui lah! Tadi ok je.. ni tengah pening2 lalat..di campur tekak yang loya-loyas ni..ei! adui.. tulun.. tulun..!!
eh... no! no!.. bukan ade kaitan dengan pregnant. jangan sebut pasal pregnant plak k.. den baru yo abis lampu merah. heheheh.. emm, terlebih makan kot tadi ni.. lunch tadi aku makan sampai kebas perut, melantak lauk2 yang banyak ngan nasi yang kawan aku bagi sebab die x larat nk abis kan lagi.. sume p letak kat pinggan aku. Dan aku pulak, memang x sampai hati nak biarkan nasi tu begitu sahaja, jadi haruslah abiskan.. membazir je kn?? tapi la ni, ceq dah sakit kepala pulak... waaaaaaaaaaaaaaaaa nak buat pe ni??? adoiyai! rasa tepu je kepala otak ni... Atau aku dah terlebih layan blog?? kui kui kui... Camne nak masak tuk makan malam ni?? (alasan malas sebenarnye heheh)waaaaaaaaaaaaaa... Makan kat luar ler jawabnye.. huhuuh.. lalalalalala....