Posts

Showing posts with the label OsteMatrix Shaklee

OSTEMATRIX sedang OFFER!!

Image
Assalamualaikum semua..
Jangan lepas kan peluang untuk grab offer terhad ni ye..
Promo akan berakhir pada 20/10/2017. Hanya 3hari sahaja!!
Fungsi & Kebaikan Ostematrix Shaklee . ✔Menguatkan Tulang – Kalsium menguatkan tulang belakang dan memastikan bentuk yang betul kepada badan selain daripada mengurangkan risiko sakit belakang. . ✔Mencegah Obesiti - Kalsium dapat membantu dalam mengekalkan berat badan optimum bagi lelaki dan perempuan. . ✔Melindungi Otot Jantung - Kalsium melindungi otot jantung anda. Jumlah kalsium yang mencukupi membantu otot jantung untuk melakukan penguncupan dan pengembangan betul. Kalsium juga membantu sistem saraf untuk mengekalkan tekanan di dalam arteri anda. . ✔Mengelakkan Kanser Kolon - Kalsium yang mencukupi mengurangkan risiko keseluruhan kanser kolon dan mengelak pertumbuhan polip yang boleh membawa kepada kanser. . ✔Mencegah Blues Pra-haid - Jumlah kalsium yang mencukupi mengurangkan gejala-gejala sindrom prahaid pening kepala, perubahan mood, te…

BADAN RASA LENGUH? SILA AMBIL OSTEMATRIX SECUKUPNYA!

Image
Assalamualaikum..


Saya kerap nampak post sahabat2 FB yang katanya sakit kepala, cramps, sembelit, badan lenguh2, badan sakit2, badan penat, badan itu..badan ini,..

Kesian sungguh.. kan?

Tahu tak, anda sepatutnya mencuba Ostematrix Shaklee ni.

Kenapa??

1. Ostematrix Shaklee adalah pilihan Terbaik. Cuba lah korang tengok comparison brand2 yang ada di pasaran tu..

2. Kandungan Ostematrix yang semestinya Lebih daripada KALSIUM.. di dalam Ostematrix terdapat Magnesium, Vitamin D, Boron, Magnese, kopper dan Zinc..  sebab itu lah Brand Shaklee TerrrrrBAIK!

3. Ostematrix Shaklee bantu anda tidur lena dan dapatkan rehat yang di ingini.. Bantu kuatkan Tulang, gigi dan kuku. Mencegah dari masalah Osteoporosis.

Bagi anda yang Tidak suka minum susu, tak selera nak bau susu, sukar nak menelan susu, Sila lah cuba telan Ostematrix ni pula...  Pengambilan yg di cadangkan adalah 4biji sehari. Makan sekali gus sebelum masuk tidur. Last but not least, sila semak jadual keperluan kalsium untuk badan anda …

Ostematrix Shaklee dan Gastrik

Image
Assalamualaikum..
PENTINGNYA Ostematrix untuk pesakit Gastrik
Dulu kan, saya antara manusia yang mengalami gastrik. walaupun tidak kronik, tapi dah cukup menyiksakan diri. Mana tidaknya, bila gastrik tu datang menyerang, satu kerja pun tak terbuat.
Tapi sejak saya amalkan pengambilan Ostematrix setiap hari sebanyak minimum 4 biji sebelum tidur, saya dah jarang sangat mengalami Gastrik ni.  Mulanya tak perasan pun, tapi bila dah lama tak kena sakit perut dan pedih ulu hati, baru saya tersedar yang pengambilan Ostematrix secara konsisten tanpa skip memang berkesan pada masalah gastrik yang saya alami sebelum ni.
Baik lah, saya nak cerita tetang Gastrik dan Peranan Ostematrix untuk Pesakit Gastrik:-

APA ITU GASTRIK? Ok, Secara mudah nya, perut kita ni umpama kipas, berlipat2 sepanjang 25cm dan mampu menampung hampir segelen air dan makanan. Bila perut kosong, tisu perut tadi berlipat2, dan akan mengembang bila ada makanan atau minuman masuk. Disinilah makanan dan minuman akan diproses dan d…

Saya WAJIB ambil Pil Kalsium sebab...

Image
Assalamualaikum..

Siapa yang tak pernah lihat pil kalsium a.k.a Ostematrix Shaklee, nah...ini lah wajah pil kalsium shaklee ye..

Kenapa saya WAJIB ambil pil ni?
Sebab....
1. Saya tidak minum susu
2. Saya sedang hamil
3. Bagus untuk anak dalam kandungan saya ni.
4. Untuk elak kan masalah kebas2 dan cramp.
5. Untuk tulang saya
6. Saya tak nak masalah osteoporisis masuk dlm kehidupan saya
7. Untuk gigi dan gusi saya, sebab saya mudah dapat sakit gigi.
8. Untuk bagi saya tidur lena
9. Untuk kurang kn rasa sakit kepala yang sering saya hadapi.
10. Untuk mudahkan saya 'membuang' esok pagi..

Wah.. banyak sebab kan?
Ada lagi sebab ni.. tapi dah tak tercapai dan tak terfikir dek kepala otak saya ni..

Banyak kebaikan ostematrix shaklee ni tau..
Boleh lihat link ini..

sekian info dari saya tentang Pil kalsium.
Jika anda merupakan ibu hamil dan ibu yang menyusukan anak, sila lah amalkan ostematrix shaklee ni..

Boleh hubungi saya di:
Page Eizmierah MNB Healthy Shop
Atau contact di no 012.…

OsteMatrix - Kenapa saya Suka???

Image
OsteMatrix.. apa yang bestnya Si OsteMatrix Shaklee ni?
haa... memang best dan lain dari yang lain tau.  Ostematrix Shaklee sangat berbeza dengan produk makanan tambahan Kalsium yang lain. Untuk pengetahuan anda, Ostematrix dilengkapi Vitamin D dan Magnesium, yang mana ia merupakan agen penyerap kalsium ke dalam tubuh.

Kalsium juga merupakan salah satu komponen penting untuk produce susu, kalau badan kita kekurangan kalsium, macam mana tubuh nak produce susu. Jadi, inilah kepentingan kalsium dalam badan. Jika kalsium kurang, badan juga akan sukar untuk produce susu. Maka, berlakulah masalah kekurangan hasil susu.

Seperti saya, yang memang bukan penggemar susu, saya amalkan Ostematrix ni untuk bantu penghasilan susu juga untuk memastikan tubuh saya mendapat kalsium. Bukan tu je, saya juga nak pastikan yang anak saya juga mendapat jumlah kalsium yang mencukupi apabila meminum susu badan saya tu. Badan saya juga sering rasa sakit2 badan apabila kerap menyusukan anak secara mengiring di…

OsteMatrix Shaklee - Promo March Buy 6 Free 1

Image
OsteMatrix Sekarang sedang Promo tau.. Harga Biasa bagi sebotol OsteMatrix ni RM61.00. Sebotol Ostematrix Mengandungi 120tablet. Bagi anda penggemar Si Kalsium tablet ni, jangan lepas kan peluang untuk terus rembat 6+1 botol OsteMatrix ni.. Jimat berganda!!  Kalau nk beli sebotol pun boleh juga.. just Hubungi saya terus k!!

Apa itu Ostematrix?

Ostematrix Merupakan makanan tambahan iaitu dengan kata nama lainnya adalak KALSIUM.
Terbukti secara Klinikal, menyediakan matriks nutrien penting bagi membina dan mengekalkan tulang dan gigi yang kuat.

Di samping  membina tulang yang kuat dan gigi, nutrien dalam Ostematrix juga bertinda:
Membantu mengekalkan tekanan darah yang normalMembantu dalam pengecutan otot dan tindakbalas sarafMembantu mengurangkan gejala PMS seperti kembung, kejang, water retention, cepat marah, dan kemurunganOstematrix menyediakan:1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber semulajadi yang pekat dan mudah diserap400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu meng…