Posts

Showing posts with the label Omega Guard Shaklee

Atasi masalah selulit dengan Shaklee

Selulit..

Sapa yang suka dengan selulit kan?
Lemak yang terperangkap di bahagian kulit tubuh kita memang sangat di geruni. Lebih2 lagi oleh kaum wanita.. jangan ingat Orang gemuk je ada selulit ya.. orang kurus pun ada selulit juga tau..

Selulit merupakan lemak yang terperangkap di bahagian bawah lapisan kulit. lemak2 yang gagal di buang ini akan bergumpal menjadi 1 gelombang pada permukaan kulit kita.

Rupanya, memang sangat hodoh!

Apa punca berlakunya Selulit ni?
1. Disebabkan Hormon
2. Perubahan fizikal badan.
3. Apabila duduk terlalu lama dan dalam posisi yang salah.
4. Pengambilan kafein juga boleh mengakibatkan selulit, jadi kurang atau stop lah pengambilan teh, kopi, nescafe dan yg bersoda.
5. Berat badan yang tidak stabil juga mengundang berlakunya selulit
6. Pola makanan yang tidak teratur. Terlalu banyak makanan berlemak akan menyebabkan lemak itu lambat di urai maka ia akan terus tersimpan di dalam tubuh kita.

Bagaimana nak hilang kan selulit dengan Produk shaklee??
Nah.. in…

Omega Guard Shaklee Promo still On!!

Image
Assalamualaikum..

romo Omega Guard buy 6 +1 dengan harga yang mengancam jiwa raga masih lagi berjalan hingga akhir bulan february 2013 ni.. jom cepat!!

#sapa nk beli 6+1 ni dengan hanya RMxxx,
# jimat RM136 lagi..
# Keahlian SHAKLEE PERCUMA!!
# cash back (bonus)
# Layak jadi distributor di bawah bimbingan dan guide dari saya..
Jom jana income/ side income dengan group Jutawan kami..

Hubungi Saya:
Shaklee Independent Distributor 866440
Suzie Maswar
Whatsapp/sms ~ 012.3814786


♥Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee♥
1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita  2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan 3. Mencegah salur darah dari tersumbat  4. Omega 3 dapat mengelakkan strok 5. Mengekalkan tekanan normal darah 6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher 7. Mengurangkan sakit kepala 8. Merendahkan kolestrol  9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan  10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL  11. Mengawal masalah obesiti 12…