Posts

Showing posts with the label Nutriwhite Make Up Remover

Nutriwhite Make Up Remover

Image
MAKEUP REMOVER dari Nutriwhite ni antara produk penjagaan luaran kulit wajah yang saaaangat laris. 

Fungsi nya bukan sahaja untuk menanggalkan Make up. tapi dia digunakan untuk singkirkan kotoran yang melekat di wajah kita. Almaklum, kulit muka kita ni terdedah dengan kotoran dari habuk, minyak, debu dan macam2 lagi lah kan.

Jadi, Makeup remover ni gunanya untuk buang dulu kotoran tu. kemudian, baru lah guna pencuci muka untuk bersihkan kulit muka kita tu.

Cara gunanya senang je. hanya sedikit je kita guna. 

1 tiub Make up remover ni tahan hingga berbulan tau. Jadi, sangat lah untung membeli produk Nutriwhite dari shaklee ni. Bayangkan, 1 tiub boleh tahan lebih 3 bulan.




Nahhhhhhhh... ini dia testimoni Happy Sokmo dari pengguna Makeup remover shaklee.
Dina ni baru je start guna tau. X sampai seminggu kot. Tapi, terserlah kepuasan hatinya tu disitu.. 

Make up remover shaklee ni mmg tak pernah mengecewakan pun.
Boleh katakan, semua yang baru cuba pasti jatuh hati tak terkata.

1 lagi testimoni ber…

NW Make Up Remover yang Awesome!

Image
MAKE UP REMOVER by Nutriwhite, Shaklee


Aha, hari ni saya nak cerita sikit je tentang Make up Remover ni.  Kalau baca nama bende alah ni, sure anda akan fikirkan yang ianya adalah hanya sesuai untuk yang suka atau menggunakan make up sahaja, betul???

Tapi, anda silap!
Nama je MAKE UP REMOVER. tapi, bukan lah terhad buat anda yang suka bermake up je. tapi sesssssssuuuuaiiiii sesangat2 untuk semua orang. Lelaki ka, perempuan ka, semua boleh guna ye.. bukan di khas kan untuk wanita sahaj.

Ok, apa lah fungsi si make up remover ni ye?

secara mudah nak cerita dan bagi korang semua faham, make up remover ni penanggal kotoran di kulit muka kita ni. Bukan pencuci tau. Tapi lebih kepada menanggalkan atau menyental kotoran seperti daki, sisa2 minyak dan dah tentulah sisa2 make up atau apa sahaja yang korang dah tenyeh kat muka korang tu. Jadi, fungsi make up remover ni adalah membersih dan menyental kotoran tu. Bila guna, memang kuar ler daki2 tu..

Make up remover ni di gunakan sebelum anda mencu…