Posts

Showing posts with the label Master Coordinator

Ini kejayaan ku bersama shaklee

Image
Assalamualaikum..
Alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah..

Tiada yang lebih berkuasa melainkan Allah..

Syukur, ini merupakan sebahagian dari kejayaan kami selama berkecimpung dalam Biz Shaklee..

Kalau dulu, saya lah orang yang sangat benci pada MLM..
kalau dulu, saya lah orang yang paling tidak suka di sogok dengan biznes ini..
Kalau dulu, saya lah orang paling malas bila di hadapkan dengan biz yang perlu cari orang..

Tapi itu semua dulu..
Kerana tidak tahu apa2 tentang biz ini.
Kerana terlalu banyak alasan dan nehatif dalam diri..
Kerana tidak mahu di beri peluang..

Kini,
Segalanya telah terbongkar..
Baru lah ku tahu, biznes shaklee biznes yg sangat enjoy.
Saya punya mentor2 hebat yang berjaya mendidik diri sy jadi insan hebat di sisi Allah..
Saya punya team yang hebat menjadi tunggak kejayaan saya..
Saya punya suami dan ahli keluarga yamg menyokong dan membantu saya 100%..

Syukur..
Peluang yg datang dahulu tidak saya sia2kan..
Dan ini adalah bukti kejayaan saya..

Ini bukan p…

2tahun dengan shaklee!!

Assalamualaikum..

owh, dah masuk mac 2014 dah.. adoi, ape sal boleh tak sedar yang bulan ni adalah bulan ke 2 ku di dalam shaklee??

pejam celik, pejam celik.. dah 2y pun..

alhamdulilah.. this is the best moment.
Penat lelah,
Kurang Rehat,
Kurang tidur,
Stress,
kurang itu, kurang ini..

semuaaaaaaa dah pun selamat ku redah!
berbaloi2...

betul lah kata pepatah melayu,
Bersusah2 dahulu..
Bersenang senang kemudian.

ianya bukan sekadar ayat suka2 tau.
tapi adalah benar belaka.

kalau nak di ingat balik detik2 awl berkecimpung dalam dunia perniagaan shaklee ni, memang penuh dengan pancaroba.. bersengkang mata dan mengalir air mata.

tapi, itu semua dh pun berlalu. Bila dah rasai HASILNYA, semua yg lama2 tu dah tak de dalam memori dah. Dah pun jadi KENANGAN TERINDAH.

Alhamdulillah, Syukur padaMU Ya Allah..
Perjuangan utk membantu lebih ramai lagi anak2 melayu utk melangkah maju belum berakhir.
Selagi hayat di kandung badan.

Saya akan terus bantu anda yang ingin MAJU!

Suzianti Maswar
Master Coor…

Saya adalah Master Coordinator In Shaklee!!

Assalamualaikum..

Yeah.., bersawang dah blog ni.. sibuk betul lah tuan tanah kedaung ni yew... ahaha..

ok, straight to the point. Alhamdulillah.. akhirnya, tercapai juga Target saya untuk rangkul title MASTER COORDINATOR in SHAKLEE.. sejak tahun lepas, saya dah siap buat TARGET besar2 " MASTER COORDINATOR in AUGUST 2013" dan letak di kedai. jadi, hari2 saya akan lihat TARGET ni.

Syukur sangat, saya buat target dan saya rancang, segalanya dengan izin Allah. setahun lima bulan bergiat dalam shaklee, akhirnya August 2013 saya berjaya rangkul title yang di idamkan ni.. ye, sangat teruja, sangat gembira dan tak tau dah nak gambar macam mana. Memang tak di sangka, hajat nak sampai ke pangkat MASTER ni tercapai pada tarikh keramat yang saya rancang. Bukan tu je tau.. ni merupakan hadiah paling besar dalam bulan kelahiran saya..

yes, i am really speechless. saya sekarang bergelar Master Suzie..

Ya allah, memang tak terungkap dengan kata2 betapa saya rasa bersyukur mengenali SHAKLEE.…