My Lovely Followers

Google+ Followers

Showing posts with label Makanan. Show all posts
Showing posts with label Makanan. Show all posts

Tuesday, November 13, 2012

Burger Bakar Abang Burn @ Kota Damansara

Sapa dh pekena berger bakar abg burn ni?? best wo... tgok pic pun dh tangkap leleh air liur.. kalau tengok real lg lh... x terkata. mmg terbaik lah..

dh lama duk perati berger bakar ni.. selalu gak tengok orang pos dlm FB.. mmg telan liur.. tp akhirnya dpt juga mkn..

kami mkn kt branch nye di food court tanjung village di area sunway giza kota damansara.

Not bad.. mmg cpt juga servis dorg..
berger pun mmh terbaik.. dan sedap!

worth it with the price..

mmg rasa nk makan lg lh...

meh layan pic berger tu ye..



yummy!!! 


Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Sunday, October 30, 2011

Makan2 @ Carl's Jr.

Salam..

Rindu kita tak??? eheheh..

Hari Sabtu lepas kerja ku dan incek suami ke One Utama..
Nak shopping baju Fatin dan Fadiah..
Sian dorang, macam dah kekurangan baju, sedangkan baru je shopping raya aritu.. ;p

Jalan punye jalan, terjumpa plak dengan restoran makanan segera ni..
-Carl's Jr-

Nampak macam best je kan.. ape lagi, kami berdua pun langkah kaki ler ke situ...
dengan muka toye, n ala2 haku yang punya kedai,
dengan slumbernye aku tanya, "bleh tak rekemen which meal yang the best kat sini???" ahahahah... sengal tak haku? :p
n budak tu pun rekeman lah this n that meal best kat situ..

after mencuba burger dan cheeze fries dia.. emm bleh lah datang sini lagi next time..
actly die lebih kurang macam burger king je..

tp i like the fries and the roti burger tu.. very soft tau.
The fries pun sedap lah.. rangup.. rasa macam makan curly fries McD plak heheheh..

So, i recommended this fast food to all of u.....

jom layan my piccas!

counter... ramai plak orang masuk nk makan kat sini, lepas kami dtg tau.. :D

Fries yang haku kata sedap tu.. serius... mmg sedap

Ni lah berger yg haku makan.. sedap tau! kalau x caya, p ler try...
see, berger ni siap dh balut dengan pembalut kertas lagi.. x payah susah2 nk pikir mcm mana nk makan berger yg beso ni.. buka n ngap je.. bagus kan?? ngeh..

ehem.. see the cheese.. very the cheezy ok.
the bun and the meat are very soft n tender... jatuh chenta tau! ngeh...

last but not least....... muka haku n hubby ku...
dah lama ku tak enterprem kan muka kat sini kan?
asyiklah muka anak2ku je..

ada yang rindu kat aku tak???
sila angkat 1 jari! eheheheh

k lah..

now dah jam 1:37a.m 30/10/2011
mau titon lah.. bye..
salam.

-chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Monday, February 14, 2011

Pannaz lagi...

Salam..

Nak cerita pasal makan lagi..
masih di tempat yang sama, Pannaz restoran!
euwww... aku gila makan kat sini plak dah skang ni..
Sanggup tu redah LDP tol time lunch hour yang sejam tu, semata2 nak ke restoran ni..
Jom layan menu2 kami...
Our starter..
-Mushroom soup with garlic butter bread-
RM11.90
Our main course..
-Nyonya Fried rice-
RM15.90
Besar gila set fried rice die ni tau!
makan sampai kenyang perut...
-Bilis Fried rice-
Yang ni lunch set..
RM10.90 je.. together with drinks..
Cam biasa, aku ambil ice lemonade.. sedap!

-Bread & butter puding with custard sos and a scope of ice cream-

RM10.90

sedap........ memang layan tau!

No tax ok!

layannnnnnnnnnnnnnnzzzz

-chugie-

psst: menu aritu, kami kene RM46.70 sahaja...


Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Monday, January 10, 2011

Ice Room Kota Damansara

Salam..
Yes! akhirnye dapat juga terjah ICE ROOM ni tau!
before ni dengar2 cerita dari kawan blogger je..
and yesterday, aku sendiri terjah ke Ice Room ni!
yeay!! happy sokmo..
sebab puas hati dengan food and ice cream die..
marveles tau!

aha.. ni yang bestnye..
kemudahan tuk ibu bapa yang bawak anak makan..
ada playground tau!
so, memang kami makan dengan tenangnye.. sebab fatin memang pantang tengok mainan!
Menu nya..
Ada macam2 jenis ais krim,
semuanya buat aku teruja nak makan..
tapi aku pertahankan nafsuku itu dulu..
Kita tick order kita kat kertas ni ye..
pastu panggil lah waiter/waitress tu tuk pesanan.

kami pilih meja yang betul2 berdepan ngan GIANT.
ni kat tingkat atas tau!
kat belah bawah cam x best.. :p
tengok tu.. hubby dok sorang2, aku plak g layan fatin main,
sementara tunggu makanan kami sampai.

ni yang hubby order..
Lamb grill (black paper sos)
pssst: hubby kata, tak cukup lah.. sedap sgt kot ekeke.

ni yang aku order..
Noodle soup with fried beancurd..
sedap jugak. di tambah dengan cili api kicap tu..
owh.. berapi tau!

minuman kami..
hubby minum mineral water je.. punye byk minuman, tu yg die mintak.
aku punye, orange + apple juice.. yummy!! sedang elok je manisnye tau..

aha.. ni ais krim kami..
mix fruit ice cream..
memang sedap.. marveles u!
rasa nak order lagi, tp perut dh full..
next time lah!

desert...
deep fried durian temp.
sedap sangat.. aduh! masih terasa2 kat tekak ni..


antara pic fatin yang tengah layan mainan kat situ.. kami mmang makan dengan tenangnya, tanpa gangguan si puteri ni.

overall.. makanan kami memang sedap!

yang paling puas hati, ais krim nye..

owh.. gembira..

k lah..

daaaaaaaaa

-chugie-

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Wednesday, December 29, 2010

Yummy breakfast!!

Salam..
jom! jom! breakfast dengan aku...
kamu kat sana,
aku kat sini.. with own breakfast!
Sekali sekala layan breakfast dengan ini, best juga tau!
jom... kita minum dulu!


Biskut kering, Milo 3 in 1 and apple!
owh... yummy!!


milo panas... nak cicah biskut dengan milo ni..
aduh, sedap bangat!!
any one want it?? please... beli lah sendiri! ekekekek..
daaaaaaaaaaa
-chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Wednesday, December 1, 2010

Doraisamy.. ape yang bestnye?

Salam..

Doraisamy oh doraisamy..
Ada siapa2 yang suka ke doraisamy ni ke?
Orang kate kedai makan ni famous,
famous dengan sup2 nye..

Bukan takat tu je, ramai pulak yang jadikan tempat ni as a tempat lepak2king..
Kalau malam2, memang happening lah kat sini..
Macam2 jenis manusia ade..
Hantu pun ade tau! ekekekek..

Hubby pun suka gak lepak sini pekena supnye..
aku plak, baru 1st time ke situ ahad lepas..
emmmm.. entah ape yang bestnye ek?
aku try makan sup daging + nasi lemak bungkusnye..
Tapi, biasa2 je..
mungkin tak kena dengan tekak aku kot.
Aku pergi pun time petang..
so, x dapat nak tengok ke 'happening' an malam kat area doraisamy tu..

korang pernah ke DORAISAMY ni ke?
Sila bagitahu aku ye!

daaaaaaaaaa..
-chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Thursday, November 25, 2010

Nak kepok lekor nipis lah... Spoilt betul!

Salam..

Owh, Ibu ngandung ni dengan tiba2 terasa nak makan kopok lekor yang nipis tu,
Makanya, mintak ler tolong akak cleaner ni p beli kan kepok tu..
Owh, dalam hati dah riang gumbira tau..
Menunggu kepok lekor nipis ku yang ku rasakan Yummmy!!
Tiba2...
Kepok tu tak seperti yang di harapkan..
uwwaaaa...
Dah lah, sejuk..
Liat plak tu..
Keras lagi..
Ade bau yang tak menyenang kan plak tu..
Last2, aku sedekah je semua kat akak cleaner tu..
Nampaknye kene p carik lagi lah ni!
Adoiyai!
Chugie oh chugie..
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Wednesday, November 24, 2010

Makan cucur udang.. sodap!

Salam..
Dah petang baru terasa laparnye..
Pe lagi, cucur udang gak jadi mangsa.
Sedap wo...


pic ni ambil dr yahoo search ye..
tu ha, siap ade nama tuan punye gambar..
(MIntak izin ye...)
k lah..
daaaaaaaaa
-chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Thursday, November 18, 2010

Buat kek oren.. percubaan ke 2!

Salam...
Owh, bestnye lah hari ni cuti..
Tapi sok dah koje plak!
Aduiyai... bosan tul lah!
Aku sedang rajin sokmo kat umah ni,
makanya haruslah mencuba resepi kek oren MAT GEBU ni...
Sebelum ni pernah cuba buat gak, tapi ikut sukatan yg MAT GEBU kasi lah..
KAli ni, buat ikut sukatan 2 kali ganda..
kek yang aku buat ari tu sold out, maybe sebab sikit kot..
yang kali ni plak, buah oren tak berapa nk banyak,
aku tambahkan dengan cordial oren.
Skang ni Aku sedang tunggu kek oren ku itu masak ni..
bakar guna oven toaster je.. aku tak ade oven khas tuk bakar kek,
ntah ape lah rupenye nanti..
Sama2 kita tunggu ye..
Gambar kek tu aku akan update later k..
after the kek is baked!
bye.. daaaa
-chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Monday, November 8, 2010

Wendy's... owh, my!

salam..
dah nak masuk tengah hari ni,
sebab tu lah keluarkan entry makanan..
Owh, ada siapa2 pernah ke Wendy's?
aku tak pernah lagi..
Tiap kali ke GIANT Kota damansara,
mesti akan terpandang restoran Wendy's ni..
Rasa cam teringin nak try,
tp tak try2 jugak..




Tengok gambar burger yang di letakkan di cermin restoran tu,
memang buat hati teringin nak cuba tau!
best ke?
sedap ke?
ada siapa2 pernah ke Wendy's
sila beritahu aku..
-chugie-

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Tuesday, November 2, 2010

BURGER KING buat aku kecewa!

Salam...
surat ni nak di tujukan kepada BURGER KING..
tu pun kalau ada orang2 atau staf2 BURGER KING yang baca entri ni lah..
Dah seminggu lebih aku teringin nak makan BURGER KING tau..
jadi, malam semalam aku dan seluruh ahli keluarga pergilah ke BURGER KING R&R Sg buloh..
Dengan rasa teruja, gembira dan mengidam yang membuak2..
ahli keluarga lain dah duduk bersantaikat meja, dan
teruslah aku dan adikku ke kaunter utk memesan makanan..
Bila dah settle dapat makanan, n nak pergi amik sos, tup2 kosong!
yang ada cuma tomato sos je! (tu pun rasanye dah kosong kot)
mintak lah pada kaunter tu, die boleh plak kata "SOS ABIS LAH KAK!!"
eeeeeeeeeeeeeee.. geramnya aku!
Boleh ke dorang buat camni?
patutnye beritahu lah kami masa beli makanan tu.. ni tak, x inform langsung.
jangan kan kata2 MAAF dari dorang sebab tak bg tau,
Bagi tau SOS abis kat customer yang datang makan kat situ pun tak!
memang stock nak kaut keuntungan betul lah dorang ni tau..
Patutnye sediakan lah stock sos yang mencukupi..
dan kalau dah abis tu, carilah alternatif lain dengan membeli sos kat kedai.. ish!
geram betul lah..
Akhirnya, kami mintak plastik, dan tapau je...
balik umah makan dengan sos kami sendiri.


sian aku dan ahli keluarga yang dh kelaparan nak makan burger king..
akhirnye makan kat umah jugak..
antara burger2 kami.. eeee geram!
~kalau dorang inform awal2 masa order tu, yang sos abis, sure aku dah suh dorang tapau siap2 makanan tu..
tak de lah kami pakat duduk melepak kat situ lelama..
~patutnye dorang kena ada back up stock yang mencukupi..
~emm adakah bad service ni hanya di R&R sg buloh? tempat lain camna?
sekian dulu entri meluah perasaan..
-chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Tuesday, October 12, 2010

Cendol...

Salam..
eeemmmmm... dapnye..
nak makan cendol...
nak..
nak jugak..!!
Dari pagi tadi dah terasa kat tekak ni cendol tu..
emmm.. dapnye kalau dapat!
Tapi kat foodcourt sini tak dak orang juai... wallawei..
Nampaknye kena tunggu petang nanti baru p carik!

Gambar cendol ehsan dari Yahoo

slurp!

-chugie-

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Wednesday, September 22, 2010

Juadah rayaku..

Salam..
ok, now nak cerita tentang juadah hari raya ku..
Dimasak sendiri oleh aku dan kakakandaku.. :D

Lumrah hari raya kan, dah semestinye ada nasi impit, rendang dan kuah lodeh..
kuah kacang pun tak ketinggalan k.
Rendang daging tu, aku yang buat..
sold out ko! kejap je.. raya pertama tu dah abis licin..
Antara hidangan yang kami buat adalah mee kari..
menu baru juadah raya kami tahun ni.
ada juga lemang yang di beli ntah dari siapa...
tak sedap langsung! mahal plak tu..
Eh, de bergedil plak?? eheheh..
ini bukan juadah pagi raya ye..
Ini juadah masa raya ke 5..
Aku teringin sangat nak makan soto..
Jadinye, masa mood dan semangat tengah menjana ni,
baik lah aku langsaikan soto ku ini..
Siap buat bergedil lagi, sebab hubby selalu sangat minta aku buat bergedil..
NI lah pertama kalinye aku masak bergedil tau.. menjadi plak tu!hehehe
dan inilah hasil soto ku.. dah tengah sedap2 makan soto,
baru teringat nak ambil gambar..
ade ke patut? ekekekek...

k lah.. sekian dulu entry juadah hari raya ku..

daaaaaaaaaaa
-chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Wednesday, September 1, 2010

Info untuk ibu2, kehamilan, berpantang & etc

Salam...

Tadi aku p godek2 web.. nak cari resipi2 berpantang
dan amalan2 berpantang selepas bersalin..

Owh, bukan aku yang sedang berpantang ye,
tapi adik aku yang baru je melahirkan baby nye semalam..
Anak Merdeka tu..

Memandangkan kami dah tak punya ibu,
dan die juga dah tak punya Ibu mertua,
maka, aku lah yang akan menjaganya selama berpantang ni..
dan ada juga bibik yang akan bantu die untuk beberapa minggu ni..

aduh, agak mencabar betul tugas ni tau.
1st time nak jaga orang berpantang ni..
walaupun aku dh pernah rasa saat berpantang, tapi.. lain gak keadaannye..
sebab aku di jaga oleh Mil ku..
sian adik aku..

So, aku dah dapat banyak resipi2 khas untuk berpantang
dan juga info serta tips2 berguna dari satu blog ni..
Kalau korang tak caya, bleh terjah ke laman beliau,
di NUKILAN SOFIE dan klik pada MOTHERHOOD
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Wednesday, August 25, 2010

Cerita tentang Soto & Berbuka di Cafe D'Manggis

Salam..
Yeay...!! dapat buat 1 lg entry untuk hari ni..
semangat! semangat!! heheh..
Ok, semalam kan aku de cite nak g PARAM untuk cari SOTO special dari makcik tu kan..
Dengan rasa penuh semangat, dan doa yang tak henti2..
Alhamdulillah.. dimakbulkan juga hasrat nak makan soto tu..
Dari tengah hari semalam sampai lah nak dekat ke PARAM tu,
memang aku berdoa sentiasa..
"Kuatlah semangat nak ke PARAM tu" - sebab tak larat kan..
doa juga " Ada lah hendaknye makcik yang jual soto tu"
dan bila nak sampai kat PARAM tu, sure lah keta dah berasak2 kan??
doa lagi " Moga mudah lah aku dapat parkir"
dan Alhamdulillah.. sangat2 mudah dapat,sampai je kat parkir tepi jalan, ade kereta keluar.. dan terus aku masuk..
memang x henti2 sebut syukur.. syukur..
Bila dah keluar dari kereta, tercari2 gak makcik tu.. dan juga berharap, dapatlah aku beli soto die..
dan sekali syukur alhamdulillah, makcik tu meniaga kat situ..
Uwwaaa... nak nangis aku tengok makcik tu.
Tapi control! huhuhu..
sempat amik gambar tempat jualan makcik tu..
ni ha!



huhu... sedih nye nak dapat makan soto makcik ni..uwwwaaaa...
Alhamdulillah.. berbuka semalam aku makan soto makcik ni..
ilang rasa mengidam nak makan soto die huhuhu.. sedihnye.
OK.. cerita kedua, pasal berbuka kat luar ngan family aku..
ni cerita sabtu lepas..
kami berbuka di Cafe D'Manggis..
aku dah buat entry dalam blog DAPUR CHUGIE..
pada yang nak tengok2 gambarnye, bleh lah ke DAPUR CHUGIE ye..
Bawah ni antara menu yang ada kat situ.

sekian dulu..
daaaaaaaaa
-chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Tuesday, August 24, 2010

Rasa nak makan soto...

Salam..
aduhai lah, dah beberapa hari aku rasa teringin sangat nak makan soto..
Mengidam nak makan Soto nasi impit yang jual kat pasar malam paya jaras tu..
Tapi ntah ade ke tak agaknye hari ni ye..
hari ni patutnye pasar malam kat situ..
tapi memandangkan sekarang ni bulan ramadhan,
sure lah tempat tu jadi PARAM..
alahai.. mane nak cari makcik yag jual soto tu??
hari ni nak gak lah gagahkan diri p cari soto ni kat PARAM..
harap2 dapat lah makan soto makcik tu..


source by yahoo..
emm.. sedapnye kalau dapat makan soto..
~x batalkan puasa? kalau setakat mengidam.. heheheh~
daaaaaaaaa
-chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Saturday, August 21, 2010

Rajinnye aku..

Salam..
Rajinnye aku ni kan??
ahahahah... puji diri sendiri.. x leh tahan tul!
Seperti biasa, pas sahur aku dah tak leh nak sambung tido...
so kene lah tunggu solat subuh..
pastu buat ler pe yang patut..
try golek2 atas katil, tapi tak gak leh lena..
and at last, aku bukak laptop, godek2 ape yang patut...
ha.. dengan penuh bangganye aku join 3 giveaway dan contest!
amik ko!
nak tengok latest GA yang aku join, p terjah blogku, CHUGIE 'n' CONTEST..
sambil tu, tekan2 gak kat blog DAPUR CHUGIE untuk try menu bawah ni ye..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Bihun goreng singapore... atau ade yang panggil bihun putih..

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Friday, August 20, 2010

Dapur Chugie menang!!

Salam...
Syukur alhamdulillah, hari ni dapat buat 2nd entry..
semangat chugie dah kembalilah..
jaga2 lah korang ye..
supaya tak muntah dengan entry2ku ini..
ok2, ingat tak duluuuuuuuuuu...
aku penah war war kan dalam blog ni tentang food review by CATLINA..
dengan rasa gembiranye, aku telah menjadi PEMENANGnye!!!
rezeki..rezeki..

Tak sangka DAPUR CHUGIE ku ini mendapat tuah..
bukan lah kerana masakan atau makan2 yang aku posting kan,
tapi sebab aku telah terpilih melalui MR RANDOM sebagai yang BERTUAH!!
seronok sangat tau!
dan hadiahnya sangat2 lah menariknye...
ni ha, yang kat bawah ni..
buku chef wan..
tak sabar nak dapat dari catlina ni!

kepada catlina, terima kasih banyak2 sebab sudi buat food review lucky draw ni.
tak rugi join food review awak ni tau!
sekian dulu...
-chugie-

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Monday, July 19, 2010

Rasa nak makan Koay Teow

Salam..

alahai, tak dapat nak bersiaran di pagi hari tadi..
kerja yang banyak,
di samping line kat opis yang tak berapa nak 'clear'
susah betul lah nak berblog sekarang ni..

eh'eh, bukan ni yang nak di ceritakan,
tapi pasal koay teow!
alahai.. tiba2 tekak ni rasa nak makan koay teow lah..
balik ni memang kena g carik gak bahan2 nak buat k.teow goreng!
tak sabarnye nak balik..

meleleh...aduh!
tulun!

k lah, daaaaaaaaa
-chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Monday, July 5, 2010

Mempelam..oh mempelam..

Salam..
Dah petang, baru dapat post entry!! apeda kan?
Jom layan mempelam muda ngan sambal kicap cili ni..
sedap wo!!
Kebetulan kat umah aku skang ni tengah berbuah mempelam selebat2nya.. (mcm tau2 je tuannye pregnant kan?)
Makanya, aku dengan baik hatinye, bawak lah mempelam2 muda ni kat opis..
dan akak cleaner kat opis plak, bawak sambal kicap cili tu..
pergh.. ape lagi, kenduri mempelam lah kami!! heheh:D
Jom layan piccas!! (tak banyak, 2 keping pics je!)

sedap wo.. tengok mempelam tu je, dah buat aku kecur liuq!
belum di cecah dengan sambal kicap tu..
sambal ni memang marbeles tau!
tak caya?? try ler... huahahahahahh:))
Sekian dulu..
entry dari aku!
-chugie-

Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

.Advancd Joint Health Complex (1) #ShakleeEffect (4) agama (1) Air selusuh (1) Ajht (2) AJHT shaklee (1) aktiviti (7) Alfalfa Shaklee (3) angpow (3) Artis (1) award (8) B Complex (2) baby (7) Bancuhan Performance drinks (1) Basic H (1) Bau badan (1) bau mulut (1) Bawang putih (1) Bayi (1) Bebelanku (114) berpantang (5) Berpuasa (2) Bersyukur (1) birthday (16) blogger (4) blogku (1) bonus (3) Bonus Shaklee (2) breastcanser (1) Breastfeeding (2) Buang angin (1) Buasir (1) Cara nak banyak kan susu (2) Cara Simpan susu badan (1) Carotomax (1) Cedera Lutut ACL (1) Cekodok bilis (1) check up baby (4) chew c (1) chew vitalea (2) Chewable vita c (2) Chinch Shake Shaklee (1) Cinch Shake (1) cita-cita (1) Collagen Powder Shaklee (5) Conference Global (1) confinement set (2) contest (31) control Berat ketika hamil (1) CoQ health Shaklee (1) CoQ10 (1) cramps (1) cuaca (2) Cyst (1) Darah Tinggi (1) decoration (1) Demam Kuning (1) detoks (1) Dhuha (1) Diabetes (2) dinner (1) DIY (1) Doa (1) Doa Ramadhan ke 8 (1) Eizmierah Mumnbabyshop (1) Emas (1) ESP dan Cyst (1) ESP Shaklee (7) Fadia (1) Fadiah (22) fatin (75) free trip shaklee (5) Garlic Complex (1) Garlic shaklee (1) Gastrik (1) gastrik dan shaklee (1) geram (6) Giveaway (22) Gla (1) GLA Complex (1) GLA OFFER (1) Gout (1) Gout dan Shaklee (1) hadiah (8) harga emas terkini (1) help (1) Herbal Blend Cream (1) Herblax Shaklee (3) Hubbyku (6) iklan (4) info (24) insuran (1) IT (1) Italy (2) jalan2 (17) Jantung (1) Jaundice (1) Jaundis (1) Jerebu (1) Join Ahli Shaklee (3) kad (1) Kanser (2) Kanser Pankreas (1) KANSER PAYUDARA (1) Keahlian shaklee (2) Kebaikan Vivix (2) kehamilan (12) Kejadian (3) kejayaan (2) keluarga (3) Kempis Perut (1) Kenapa vivix mahal (1) Kencing Manis (1) kesihatan (13) kisah (6) Kisah motivasi (1) Kolesterol (1) Kombinasi set (1) Kombinasi Set ESP (1) komen (1) krim Herbal Blend (1) Kronologi kelahiran (3) Kurma (1) Kurus (1) Lappyku (1) Lecithin Shaklee (1) Lenguh (1) Maher Zain (1) Majalah Wanita (1) MAK (1) Makanan (43) MAke up Remover Shaklee (1) Manfaat Bawang putih (1) Manfaat Garlic Complex (1) Manfaat menjadi ahli shaklee (1) Masakan (9) masalah berdengkur (1) Master Coordinator (3) MBP (2) Mealshake (2) melancong (1) Menu berbuka (1) Merokok (1) Migrain (1) mood (4) mothercare (1) Multivitamin (1) nilai emas (1) nuffnang (6) Nuffnang (3) nutriferon (1) Nutriferon Shaklee (1) Nutriwhite Make Up Remover (2) Nutriwhite Shaklee (2) Offer (2) Omega Guard (2) Omega Guard Shaklee (2) open day (1) open house (1) Ostematrix (4) OsteMatrix Shaklee (5) pampers (1) Pasu Bunga (1) Pelupa (1) penjawat awam (1) Penyimpanan susu ibu (1) Penyusuan (3) Peppermint Ginger (1) perayaan (1) Performance Drink (3) Performance Drink Shaklee (2) Performance Drinks Shaklee (1) permainan (3) pet pet (2) Petua (1) Phytocol shaklee (2) Pil Kalsium (1) poem (1) Pomo oktober (1) Power Pumping (1) Promo August (1) Promo March (1) Promo Oktober (1) Promosi (1) promote (1) puasa (3) puting luka (1) Q & A (1) Ramadhan (1) raya (8) Razzi ArMansur (1) resepi (8) Resipi Bancuhan (2) resipi masakan (1) Restoran (14) reunion (1) Reward Shaklee (2) rezeki (2) Ringtone (1) Rumahku (4) sabtu (1) Sakit (2) sakit kepala (1) Salam jumaat (1) sale (6) Sarapan (1) secret (1) Selulit (2) Selulit dan shaklee (1) Sengal (2) set berpantang (3) SET BERPANTANG ASAS (1) SET BERPANTANG OPTIMUM (1) SET BERPANTANG SHAKLEE (1) Set bersalin (1) Set Breastfeeding Shaklee (2) Set Buasir (1) Set Buasir Shaklee (1) set kanak kanak (3) Set Kesuburan (1) Set Milkbooster (1) Set nak hamil (1) Shaklee (45) Shaklee Halal (1) Sharing (1) Shopping (2) show (1) Sijil Halal Shaklee (2) Slimming (2) sok sek (1) song (3) Soy Protein Isolate Powder Shaklee (1) speck (1) SR Vita C shaklee (1) stamp (1) sukan (3) suppliment (1) Suppliment Shaklee untuk Gout (1) Suppliment untuk ibu hamil (2) susu ibu (14) Tag (2) Tak sihat (1) taman (1) tanamanku (1) Telinga berair (1) telinga bernanah (1) Terima kasih (1) Testimoni AJHT (1) testimoni Bcomplex (1) Testimoni Nutriferon (1) Tips (4) Tips berpuasa Ibu Menyusu (1) Tips Biznes (1) toksin (1) Travel (11) Tukaran wang (1) ulser (1) ulser mulut (1) ummi (3) ummi dan baby (10) Ummi dan fatin (9) Ustaz Don (1) Video Collagen (1) virus (3) vita C (1) Vitalea Shaklee (3) Vitamin (1) vitamin c (1) Vitamin C Shaklee (5) Vitamin E (1) Vitamin E Shaklee (1) Vitamin E untuk masalah berdengkur (1) Vitamin kanak-kanak (1) Vivix (4) Vivix Shaklee (4) wedding (4)
 
Copyright @ Iezmierah 2012 | Designed By Shahada Fauzi