Posts

Showing posts with the label MBP

Cutest Baby of the Planet 2009 – 180 Nominations!

Salam...

CUTEST BABY OF THE PLANET 2009 - 180 nominations! Attention! attention!! pleaseeeeeeeeeeeeee..

Kepada semua yang berkenaan, nomination for the above contest is now availabe at MBP, so those who are participate please see ur baby pics on this below link:- http://mombloggersplanet.com/2854/cutest-baby-of-the-planet-2009-180-nominations/ Alhamdulillah... gambar Fatin ada dalam senarai.. Ramai betul yang menyertai contets ni.. rasa macam tak ada chance lah fatin menag sebab semuanye comel2 dan cute2 sangat..

MBP Reward Points

Salam..

Rasanya pasti dah ramai yang tahu tentang reward point yang di beri oleh MBP kepada semua members.. Baru2 ni aku ada klik2 kat MBP, dan terklik kat column ni.. so rasa nak tahu dengan lebih lanjut tu membuak2.. jadi, lepas membaca dan membaca tentang program yang di anjurkan oleh MBP ni, aku terpanggil untuk berkongsi info ni dengan semua teman2 bloggers yang sudi menjengah ke teratak blog ku ini.. SHARING IS CARING RIGHT???

So for more info about this MBP point, please klik @ MBP REWARD POINTS and those who are already known about this, u'll can klick MBP Reward Point update.. for the latest point's update.

I just copy a bit info from MBP to share with others here..
The point will be accumulated and when it reach certain amount, you could redeem it with something. I haven’t really finalised the ‘things’ that you could redeem. Okay…okay.. I have decided to give certain things as the redemption items such as:2,000 points – Free Blog Interview in Featured Article (7 days fre…