Posts

Showing posts with the label Lappyku

alhamdulillah.. lappy ku dh ok!

Salam semua..

adoiyai.. alhamdulillah, lappyku dah selamat..
Terharu lah pulak rasanya ni.. huhuhu

Semalam, balik je dari kerja aku terus sambar lappyku ini..
Yelah, kat opis dah tak leh nak berblogging n berFB dah.
biasanye ok je, tak de masalah nak loading..

Semalam lain pulak jadinye..
tunggu punye tunggu, punye tunggu..
Loading tetap di takuk tu gak.. aku pn try ler shut down, dan restart balik..
tapi still loading lama gak..

last2 ntah ape yang aku usik n tekan..
terus tak kuar apa2..
time ni dah rasa nak nangis dah.. ye lah, baru je beli, dah ade masalah..

Try on and off banyak kali, akhirnye dah boleh masuk..
TAPI... yang bermasalahnye, bila dah masuk, tak boleh nak detect any connetion pulak..
kami pun try ler banyak2 kali, tp tetap gak tak settle.
dan akhirnye... sampai kemalam, tak jugak solve masalah lappy aku ni..

kecewa memang tak ingat lah sebab harapan nak update seketul dua entry tak kesampaian..

Dan hari ni, hubby bawa ke opis n mintak tolong budak IT die tengok2kan..
alhamdulillah.. da…