Posts

Showing posts with the label Keahlian shaklee

Bil Elektrik NAIK lagi??? Ayoyoooo...

Bil oh bil..
Elektrik oh elektrik..

Tak pernahnya nak turun, makin naik lagi adalah..

Bila bil melambung, dah tentulah gaji yang kita dapat akan di lebihkan lagi untuk membayar bil2 ni kan?
maka, catuan dalam perbelanjaan lain-lain juga terpaksa lah di catu.

Kesian bagi mereka yang punya pendapatan yang rendah tu. Gaji dah lah sikit..
semuanya cukup2 makan je.

Bila berlakunya kenaikan tarif elektrik ni, sudah tentulah akan menambahkan bebanan rakyat yang tidak punya pendapatan yang besar.

Bila hal ini berlaku, maka emosi akan terganggu. Bebanan semakin meningkat.

APA YANG PERLU KITA BUAT SEBAGAI RAKYAT YANG POSITIF?
1. Ambil ini sebagai satu keadaan yang positif. Jika kita terus menerus marah dan memberontak, ia akan menambahkan stress dalm diri.

2. Ambil langkah mencari pendapatan sampingan. Sekarang ni ramai orang dh mula berniaga. so, mulakan lah perniagaan kecil2an dulu. Apa yang nk di niagakan tu, anda yang perlu cari.. buat lah perniagaan yang berasaskan kebolehan diri anda. itu…

Daftar sebagai Ahli Shaklee (Pengedar Sah Shaklee)

Image
Anda berminat untuk menjadi Ahli Shaklee / Pengedar Sah Shaklee? Jom kita lihat apa faedah2 yang Shaklee Tawarkan...


FAEDAH AHLI ( PENGEDAR) 1. Dapat keuntungan dari Harga Runcit iaitu hingga 33% 2. Bonus peribadi dari penjualan produk. (Minima 150uv sebulan) 3. Bonus peribadi yg di terima tertakluk kepada jumlah point uv yg terkumpul. Semakin besar point yg di kumpul sebulan tu, semakin tinggi pembayaran %bonus kita nanti. %bonus bermula dari 5% hingga 21% 4. Pengedar yg mencapai Rank sekurang2nya pangkat Supervisor akan dapat ganjaran extra insentif dari shaklee. 5. Bonus kepimpinan 6. Bonus tambahan 7. Insentif kenderaan 8. Insentif percutian
KEISTIMEWAAN KUMPULAN KAMI: 1. Dinaungi oleh lebih 14Master Coordinator 2. Kelas bimbingan Online dan Offline 3. Kumpulan sokongan tertutup di FB dan chat group 4. Tips2 dan motivasi yang berterusan 5. Aktiviti2 lain yg dianjurkan di setiap negeri

BAGAIMANA HENDAK MULA MENJADI AHLI? ANDA BOLEH PILIH SALAH 1 PAKEJ DI BAWAH: 1. Pembayaran keahli…