Posts

Showing posts with the label Join Ahli Shaklee

Daftar sebagai Ahli Shaklee (Pengedar Sah Shaklee)

Image
Anda berminat untuk menjadi Ahli Shaklee / Pengedar Sah Shaklee? Jom kita lihat apa faedah2 yang Shaklee Tawarkan...


FAEDAH AHLI ( PENGEDAR) 1. Dapat keuntungan dari Harga Runcit iaitu hingga 33% 2. Bonus peribadi dari penjualan produk. (Minima 150uv sebulan) 3. Bonus peribadi yg di terima tertakluk kepada jumlah point uv yg terkumpul. Semakin besar point yg di kumpul sebulan tu, semakin tinggi pembayaran %bonus kita nanti. %bonus bermula dari 5% hingga 21% 4. Pengedar yg mencapai Rank sekurang2nya pangkat Supervisor akan dapat ganjaran extra insentif dari shaklee. 5. Bonus kepimpinan 6. Bonus tambahan 7. Insentif kenderaan 8. Insentif percutian
KEISTIMEWAAN KUMPULAN KAMI: 1. Dinaungi oleh lebih 14Master Coordinator 2. Kelas bimbingan Online dan Offline 3. Kumpulan sokongan tertutup di FB dan chat group 4. Tips2 dan motivasi yang berterusan 5. Aktiviti2 lain yg dianjurkan di setiap negeri

BAGAIMANA HENDAK MULA MENJADI AHLI? ANDA BOLEH PILIH SALAH 1 PAKEJ DI BAWAH: 1. Pembayaran keahli…

Vivix Shaklee Penawar Diabetes (kencing Manis)

Image
SOAL JAWAB VIVIX

Q: APA ITU VIVIX?
Vivix adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam Vivix terdapat ramuan yang dipanggil resveratrol yang bersifat anti oksida, anti inflamasi dan anti kanser.

Q: APA ITU RESVERATROL?
Resveratrol ialah sejenis phenol semulajadi yang wujud di dalam tumbuhan anggur terutamanya jenis muskat dan anggur kulit merah serta Knotweed Jepun. Kajian saintifik menunjukkan resveratrol sangat memainkan peranan dalam memanjangkan usia kerana ia dapat melawan penuaan pada tahap sel.

Q: BAGAIMANA VIVIX DAN RESVERATROL BERFUNGSI SEBAGAI PENAWAR DIABETES?
Terdapat 2 cara resveratrol membantu pesakit diabetes/kencing manis:
1. Meningkatkan sensitiviti tubuh terhadap hormon insulin:Rintangan insulin adalah satu daripada faktor penyumbang utama diabetes/kencing manis. Jika sensitiviti tubuh terhadap insulin dapat ditingkatkan, kita boleh memberhentikan diabetes/kencing manis.Apabila tubuh kita…

Shaklee closing day: Aura Closing semakin hangat!!

Assalamualaikum..

Closing owh closing.. semakin hangat dah skrg ni. Another 3days untuk menutupi misi September.

Yeah.. happy giler harini.. mostly Leaders saya report BEST reputation of the group.. memang senyum sampai ke telinga lah jawabnye kan?? Haha..

Ok, back to the Aura.. actually, this is the normal situasi yg berlaku di saat2 hari terakhir setiap bulan dan ini mmg akan dirasai oleh setiap pengedar shaklee, terutamanya BIG LEADERS.. nama pun MAK kn, of course lah wajib pikul tanggungjawab besar ni..
Closing satu hal.. nak up dan support semamgat dan motivasi anak2 downline satu hal lagi.. but it can be solve smoothly when there is a teamwork.. nama pun MLM.. So wajib lah bekerja dlm teamwork. Support each other  to cheer up when they are fall down.. cheewah..

Apa pun, saya sebagai umie kepada anak cucu cicit shaklee saya, akan sentiasa menyokong dan mendoakan semuanya cemerlang.. tanggung jwb yg sy pikul untuk bantu dorang naik masih belum berakgir.

Doakan kami berjaya..

Cheer…