Posts

Showing posts with the label IT

Kenapa aku tak boleh log in ke Blogger dan FB???

Salam semua..

Kawan2 ku yang tersangat lah baik hati dan pemurah.. sudi lah kiranya korang semua beri bantuan kecemasan pada aku yang bermasalah ni.. aduhai lah!

Dah masuk seminggu dah ni, Kat opis aku dah tak boleh nak LOG IN ke Blogger akaun...
Dah try macam2... dah betulkan cookies, dah godek sana.. godek sini.. tapi tetap tak boleh log in jugak...

Dan yang terbaru ni, aku dah tak boleh nak buka website Facebook.. uwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. nangis guwe! ye lah, skang ni geng2 aku tengah ralik plan nak buat pot luck + wedding convoi ke Johor... lepas tu terpakse lah aku tunggu balik umah baru update kat FB..

Tolong!!! Tolong!!! Tolong!!! kepada yang teror bab2 IT ni, meh ler share skit ilmu korang tu pada aku yang BUTA ini.. uwwwaaaaa...

Adakan kerana antivirus ku yang telah expired, yang mengakibatkan aku tak boleh nak buka website2 itu??? uwwwaaaaaaaaaaaaaa..

Tolong lah aku ye.. korang kan baik hati??? huhuh...

Sekian, entry mintak tolong dr aku!

-chugie-