Posts

Showing posts with the label Herbal Blend Cream

Herbal Blend Cream Shaklee. Ajaib sgt ke?!

Image
Assalamualaikum..

Hari ni saya nak cerita tentang 1 lagi produk shaklee.. banyak blog geng2 SID mention AJAIB nye krim ni..
Apa AJAIBnye tu??

Ada banyak sebenarnya kegunaan HERBAL BLEND CREAM SHAKLEE ni.. kalau nak cerita semua dalam ni, memamg 1post ni pun tak cukup kot. So saya ringkaskan beberapa kegunaan Herbal Blend Cream Shaklee yg di katakan AJAIB ni..

1. Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga.
Krim ni memang saya bawa kemana saja terutamanya bila pulang ke kampung. Krim khas untuk anak2 saya especially bila kena gigit nyamuk.. bila sapu krim ni memang kurang lah gatal tu.

2. Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah.
Kebanyakan customer saya memang berikan testimoni yang positif bila 1st time gunakan herbal blend untuk masalah tumit kaki pecah ni. Kulit di bahagian tumit tu mmg tak akan kering dan rekahan tumit memang berkurangan.

3. Ubat luka / lecur
Ada juga yang jadikan krim ini pengganti minyak gamat. Seeloknya ada satu herbal blend dalam rumah, bila ada luka je,…