My Lovely Followers

Google+ Followers

Showing posts with label Giveaway. Show all posts
Showing posts with label Giveaway. Show all posts

Tuesday, April 26, 2011

Aduiyai lah..

Salam..

Aduyai...!!
Lamanye aku tak bersiaran kat blog ni..

aduiyai..!!
aku sedang di landa kesibukan yang amat sangat..
kerja berlambak kat opis..
masa yang terhad kat rumah..
dan projek2 paper yang sedang hangat di buat..

Pada kawan2 yang nak tengok gambar terbaru anak2ku,
nanti aku try update cerita2 mereka ye..
dan cerita2 ku jua..
Jangan kecik ati tau.. memang nak upload gambar Fadiah dalam entri 2bulan umur dia,
tapi kekangan waktu yang sangat2 terhad..
harap jangan sedih ye kawan2..

aduyai.. !!
dah tak meriah dah blog ku ini,
kawan2 pun dah tak datang bertandang..
aku pun dah lama tak ziarah kawan2..
rindunye kat korang..

aduiyai...!!
dah terbabas pulak!
sebenarnya nak umumkan yang aku dah pun post kan hadiah untuk GA aritu..
Pada Nureen, Aziatie sayang dan Dilla, sila inform bila dah dapat hadiahnye ye..

BERAPA BANYAK ADUIYAIIIIIIII LAH KAN??

k lah, harus pergi dulu..
-chugie-
Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Monday, April 18, 2011

Pemenang Ragam Anakku dalam Pantang

Salam..


Dengan lafaz bismillah, aku akan umumkan pemenangnya...

memandangkan kisah2 peserta semuanye hebat2 belaka,

maka aku gunakan random.org ni untuk cabutannye ye..


Pemenangnya adalah...


V

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

NO 7 : Azatie Sayang


dan


v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


NO 4 : Dilla Ady



ada lagi surprise!!!


untuk


V

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v



NUREEN...

sebab jadi peserta pertama join contest ni!


tahniah semua...


sila beri Nama penuh, Alamat dan no talifon ye..

emailkan pada zumizie@yahoo.com re: Pemenang Ragam anakku dalam pantang


terima kasih semua..


-chugie-


Suka baca? Mekaseh! (^_^)

Monday, April 11, 2011

Giveaway : RAGAM ANAKKU DALAM BERPANTANG

Salam...


Dengan lafaz bismillah arrahman arrahim,

dengan ini aku anjurkan Giveaway....

" RAGAM ANAKKU DALAM BERPANTANG"


GA yang sangat simple dan mudah...


****Syarat2 nya****



    Terbuka kepada bloggers yang menetap di MALAYSIA sahaja


    Terbuka kepada bloggers yang telah mempunyai anak -dah tentu lah kan??


    1 penyertaan sahaja


    Tarikh tutup pada : 15/4/2011, 12 tengah hari


    Dua (2) orang pemenang akan dipilih..


    pemilihan pemenang berdasarkan cerita yang menarik hati aku dan aku akan meniliti kisah tu berdasarkan cerita2 yang korang siarkan dalam blog korang ye.. so, dont tipu2 ok! sebab aku nak tengok kisah2 yang mencabar lain tentang ragam anak dalam berpantang, selain kisah aku sendiri...


    ****Cara2nya****


    Hanya ceritakan kisah/ragam anak anda ketika berpantang yang betul2 menduga/ menguji kesabaran atau kalau yang tak punye ragam (ada ke yang tak meragam ek??) korang cerita lah tentang pe'el anak korang dalam pantang tu je..


    tak perlu cerita panjang lebar, pendek je, yang penting cerita tu adalah BENAR


    entrykan kisah/cerita ragam anak anda tu dalam blog anda, jangan lupa letak tajuk "RAGAM ANAKKU DALAM BERPANTANG" beserta link backnya sekali..


    ''STICK'' ENTRY KORANG TU SELAMA 5 HARI (DARI TARIKH KOMEN YANG KORANG TINGGALKAN DALAM BOX PENYERTAAN NI ) DALAM BLOG KORANG TU YE.. aku akan cek ye..


    tinggalkan link entry, nick name, dan email anda dalam komen box di entry ini sahaja.


    mudahkan???


    kalau rasa nak TAG kawan2 yang lain pun boleh, di samping mempromosikan contest ku ni.


    so, apa lagi.. jom join!!!


    Hadiahnya sangat berbaloi2...tunggu aku siarkan nanti ye..


    ok, sekian dulu...


    -chugie-


    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Thursday, April 7, 2011

    aku dah spot check peserta GA ku..

    Salam..


    Alhamdulillah, dah de peserta yang join GA ku ni..

    walaupun tak ramai, tapi boleh lah..

    silap2 semua peserta tu bakal dapat hadiah kan.??


    emm, rajin juga peserta2 karang ayat panjang2 ye...

    pada aku, buat pendek2 macam beri kan komen pun dah cukup, janji ada isi yang padat tentang ragam tu..


    tapi bagus juga kalau buat panjang2 kan?? bleh jadi tatapan untuk kita masa depan nanti, dan juga buat tatapan anak2 kita nanti, tak gitu??


    apa pun, good luck pada yang sudi join GA ku ini..

    pada yang masih belum join tu, jom ler masuk wei, mana tau ada penambahan hadiah ke kan??


    k lah, daaaa

    -chugie-
    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Thursday, June 24, 2010

    Pemenang GAku.. -Lucky Draw!

    Salam..
    Seperti yang telah di war2kan, cabutan bertuah telah pun aku lakukan,
    memandangkan tiada peneka yang tepat untuk Go Go travel Giveawayku itu.
    Makanye dengan rasa penuh kesyukuran dan gembiranya,
    aku umumkan.. pemenang bertuah itu adalah..
    *
    *
    *
    *
    *
    jeng..
    jeng..
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *


    NO 24 - iaitu, nieda....
    tahniah! tahniah!!!!!
    Dan dek kerana hatiku yang sangat baik ini,
    ada 1 lagi cabutan bertuah aku telah buat tau!
    pemenangnya adalah..........
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    No 17 - iaitu, kayyana...
    sila beri Nama, alamat dan no talifon korang pdku ye..
    boleh tinggalkan di entry ini,
    atau boleh email ke zumizie@yahoo.com
    sekian dulu... pada yang tidak bertuah, jangan putus asa ya!!
    cuba lagi..
    daaaaaaaaaaa
    -chugie-

    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Tuesday, June 22, 2010

    Pemenangnya adalah...

    Salam...
    yep.. kali ni aku ingin mengumumkan bahawa...
    Pemenang bagi Giveaway Go Go travel ku ini jatuh kepada.......
    drummm
    rolll...
    jeng..
    jeng..
    jeng...
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    TIADA PEMENANG...
    sebab tekaan korang semua tak tepat!
    Jawapannye adalah...
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    PEKAN BARU INDONESIA..
    Sila Lihat bukti ini ye..
    *
    *
    *

    zoom untuk lebih jelas..

    ini pula departure's ticket..
    dari Pekan baru ke Kuala Lumpur.

    Kami ke sana bercuti2 sambil melawat saudara mara kami yang berada kat sana.
    Sambil berjalan2 di sekitar Pekan baru, Padang dan Bukit Tinggi.


    Jadi, harap maaf ye.. jawapan yang kalian bagi tu tidak tepat sama sekali..

    Makanya, 1 cabutan akan di buat..untuk ketahui sapa yang bertuah untuk terima hadiah ole2 dari sana.
    Insyaallah.. akan aku buat secepat yang mungkin..

    Sila tunggu keputusannya nanti k!

    sekian dulu..
    -chugie-

    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Sunday, June 20, 2010

    2nd Update My GA : List peserta & macam2 jawapan..

    Salam..

    ok2, 2nd update! Ini adalah antara peserta yang dah pun menjoinkan diri dengan jawapan mereka..

    1) Anakanakku- Bukit Tinggi
    2) Mamalyna - Bukit Fraser
    3) Ibu Ayra - Pulau Pangkor
    4) Zura - Bandung
    5) Zai kulim - Bukit Tinggi
    6) Ya Alya - Sentosa island
    7) Mummy Qis - Bali
    8) Nana - Cameron highlands
    9) Anin - Langkawi
    10) Syidasyakirin -Langkawi
    11) Kura-kura - Cherating
    12) Echa -Bandung
    13) IzzatulIman - Pulau redang
    14) AdyShariz - Kota kinabalu
    15) eima - Medan
    16) tiefazatie - Bandung
    17) kayyana - Cameron highlands
    18) My Lovely note - Cameron Highlands
    19) Miko itu nana - Bandung
    20) Fuadnis - Langkawi
    21) iewa - Bandung
    22) Mr yadayadayada - Bandung
    23) maszmadi - Langkawi
    24) nieda - Medan
    25) syakila - Pulau Pinang
    26) Rosilah - Genting
    27) SoFiAhB - PD
    28) illaFira - Kuching
    29) izan cute - Phuket
    30) yaya - Medan


    emmm..macam2 jawapan adakan?? rata2 bg jawapan yg sama... pada yang tak join lagi,sila2 lah join... sebab hadiahnye dah ready! souvenir dari tempat percutianku.. x rugi kalau dapat tau!

    Bukan key chain k.. but something valuebale.. ahahahah:)) yeke?? pada aku ler.. tak tau lah pada korang.

    So, Hurry!! ada beberapa jam lagi sebelum masuknye jam 2:22PM 20/6/2010...

    SEKIRANYA TIADA PENEKA YANG TEPAT, MAKA HADIAH ITU AKAN DI BUAT SEBAGAI LUCKY DRAW JE LER.. TUNGGU NEXT ENTRY UNTUK LUCKY DRAW ITU YE..


    sekian dulu..
    aku lah..chugie!
    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Saturday, June 19, 2010

    Go Go Travel GiveAway...

    This is sticky post! please scroll down to latest entry!



    Salam..



    Cewah, sempat lagi aku mengupdate entry kan??



    ok2.. ramainye dok tanye chugie nak g mana kan??



    jom!jom! teka...



    mana tau betul ke tekaan korang tu..



    kalau betul, nanti aku bg hadiah lg..



    hadiahnye maybe dr tempat holiday tu.. atau kalau xpun something best.



    nk join tak??



    syarat2nye...


    - Buat lah 1 entry tentang GA ni ye..
    -terbuka pada blogger di malaysia sahaja.
    -teka tempat holiday kami (1 tekaan je) guna ayat ni je " chugie ke........(nama tempat ye.. x mo nama negara.)"

    -bagi nama ngan url link korang kat entry ni.




    senang kan??

    Due date: 20/6/2010 2:22PM

    ok.. selamat meneka..!!

    bye
    -chugie-
    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Thursday, May 27, 2010

    Kepada para pemenang my GA

    Salam..

    1stly nak ucapkan tahniah pada semua pemenang..
    2ndly- hope semua pemenang dapat beri address secepat mungkin ye..
    setakat ni hanya Anis, mamalieyna dan ena je yang dah bagi..
    yang lain2 masih belum bagi lagi..
    pada ZELLA, NAFIRAA, EZAN, LILY@mummyQis dan Cicakgirls,
    sila beri alamat anda cepat2 ye..
    Lastly, Selamat bercuti pada semua kawan2..
    Semoga selamat dalam percutian korang ye..
    Chiaow!!
    -chugie-
    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Pemenang My Giveaway!!!

    Salam ....
    Dengan Lafaz Bismillahirrahmanirrahim..
    dengan ini, aku umumkan pemenang Iezmierah's Special Giveaway!!!
    Sebelum tu, meh layan piccas dulu k...


    yeah.. ini lah orang yang telah mencabut undi bagi kategori 2...
    Sesi mencabut kertas yang pertama..

    Ini yang kedua...

    dan ini yang ke tiga...

    Bukan mudah ye nak suruh budak ini pilih kertas2 tu.. memang bikin umminye fening lah!

    Dan pemenangnye untuk KATEGORI 2 adalahhhhhhhhhh!!!!

    taraaaaaaaaaaaaaa
    *
    *
    *
    *
    *

    NO 41 - Ezan
    NO 31 - Zura
    NO 19 - Cicakgirls

    Dan bagi KATEGORI 1

    Pemenangnya adalah!!!!
    Taraaaaaaaaa!!!!!!
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    MAMALIEYNA
    LILY@MUMMYQISTINA
    NAFIRAA
    ZELLA
    ENA

    Dan aku dengan rasa sangat suka citanye nak bagi hadiah juga pada peserta PERTAMA!!
    iaitu....
    *
    *
    *
    *
    ANIS
    Yang mana, anis juga merupakan antara penkomen dan sahabat yang sangat rajin datang komen dalam blogku ini..

    Tahniah pada semua pemenang ye!!!
    kalau ikut hati, nak bagi hadiah pada semua yang join GA ni..
    tapi apakan daya.. rezeki ku sekadar sampai di situ je..

    sila email:-
    Nama penuh, nickname, alamat dan no tipon korang ye..
    RE email : pemenang iezmierah's GA
    ke: zumizie@yahoo.com

    Pada yang tidak berjaya, teruskan lah melawat blogku ini..
    sebab... aku akan buat kiraan2 lagi..
    bila??
    itu, x boleh kasi tahu..
    kene kasi surprise!!
    so rajin2kan lah diri anda untuk bertandang dan tinggalkan komen kat blog ni ye!

    Terima kasih untuk semua....!!!

    cheeerrrrsssss!!
    -chugie-
    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Sunday, May 23, 2010

    Senarai Peserta Iezmierah's Giveaway..(Update till 22/5/2010 11:55PM)

    Salam...

    ku dah kompil senarai peserta giveaway aku...

    Sehingga 22/5/2010 11:55mlm

    *********************************************************************************************

    KATEGORI 1
    1. anis

    2. ayu idris

    3. Alya
    4. maszmadi
    5. Alynndanishamza
    6. Nafira
    7. iewa
    8. nia
    9. ezan
    10.
    Eina
    11.
    Zella

    12. Huda

    13. Lily @ MummyQistina

    14. Rose @ IbuRafiq

    15. Ena

    16. unlisted_one

    *************************************************************************************

    KATEGORI 2

    1. Anis
    2. MamaLyna
    3. Ayu idris
    4. syakila
    5. ogy2112
    6. mama zharfan
    7. shaza
    8. faris
    9. cadlynn
    10. jUNIZA
    11. inasepi
    12. inahasan
    13. sakinah
    14. Alya
    15. maszmadi
    16. izancute
    17. Sarah
    18. Alynndanishamza
    19. cicakgirls
    20. shidasyakirin
    21. deardelaila
    22. ANIN
    23. rosilah
    24. Nida
    25. iceaisya
    26. usharapa
    27. sofiahb
    28. Nafira
    29. iewa
    30. Ayuayu101
    31. zura
    32. fatin
    33. kay
    34. zaikulim
    35. nia
    36. taufid
    37. shieda
    38. barine
    39. kakngah
    40. bumble_bee
    41. ezan
    42. eina @ mamalieyna
    43. Zella

    44. Adda

    45. Asya

    46. tiefazatie

    47. Huda

    48. Lily @ MummyQistina

    49. ~~Rose @ Ibu Rafiq~~

    50. Momma Mia

    51. Ummuabdullahsyaakir

    52. Fawanis ~awar

    53. Noor Afzan

    54. Pink Butterfly

    55. ~@lyci@~

    56. Yanadzul

    57. Onedurranie

    58. Mama

    59. f_aRa_aINa989

    60. CuBiCle

    61. ~~cikklinn~~

    62. Nea Flerida

    63. Bunga

    64. Ena

    65. YanaNuar

    66. unlisted_one

    67. Wansteadytales


    **********align**********************************************************************

    Pada yang telah menyertai GA ini, tapi tak ada nama dalam senarai, sila beritahu saya.. Selewat2nya 24/5/2010.. selepas itu, tak akan di layan!!***

    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Saturday, May 22, 2010

    Diumumkan..My GA Sudah TUTUP...

    Salam...
    Yep.. now... sekarang... dah tepat jam 9:22PM (malam)..
    dengan ini, secara rasminya aku umumkan bahawa...
    Iezmierah's special giveaway telah pun di TUTUP!!!
    Penyertaan yang di buat selepas 9:22 malam, samada terlebih seminit pun, tidak akan aku ambil kira...
    Kepada yang menjoinkan diri.. terima kasih banyak2..
    Pada yang tak sempat tu, tunggu lain Giveaway ye..
    keputusan akan di umukan minggu hadapan..
    Insyaallah akan aku umumkan sebelum berlabuhnya tirai MAY 2010..
    Sekian dulu..
    daaa....

    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    ..iEzMieRaH SPECIAL GIVEAWAY..

    iEzMieRaH SPECIAL GIVEAWAY
    Salam all...

    Dengan lafaz Bismillahirrahmannirrahim...

    Aku ingin menganjurkan satu giveaway!! yeay..

    Giveaway ni adalah sempena menyambut kelahiran anakandaku Nur Fatin Adlina yang PERTAMA pada 11/05/2010...

    Mulanye nak lah ajak kawan2 dalam alam blogger (especially yang selalu komen dlm blog chugie ni) join sambutan birthday fatin, tapi aku sure.. ramai yang agak susah nak hadir kan diri kan?? makanye.. aku anjurkan giveaway ini..

    Dalam pada masa itu aku nak menghargai kawan2 blogger yang sangat rajin tinggal komen dan datang bertandang membaca dan melihat posting2 kucar kacir aku ni..

    Ok lah, tak nak bebel pepanjang..

    Ada 2 kategori..korang pilih je mana yg korang suke tau! Nak masuk dua2 pun boleh..

    Kategori 1: Pengkomen tertinggi

    - Kategori ni khas untuk kawan2 yang baik hati datang tinggal kan komen kat blog ni.. jadi aku akan buat kiraan berdasarkan komen2 yang telah korang tinggalkan dalam setiap entry aku tu dan pilih 5 orang yang paling banyak tinggalkan komen kat blog ni. (komen baru yang diletakkan selepas 1hb pada entry aku yang lepas2 (maknanye entry sebelum giveaway ini di keluarkan)tak akan di ambil kira ye..)

    - Kiraan akan bermula dari 1/4/2010 - 22/5/2010 ( maknanye, siapa yang dah tinggal kan komen pd post2 yang lepas(entry yg aku buat sampai 30/4), dan tinggal kn komen before 1/5.. komen2 anda masih lagi di terima dalam kiraan.. Tapi siapa yg komen pd entry2 yg aku buat sebelum 30/4, dan tinggal kan komen selepas 1/5, TIDAK AKAN DI AMBIL KIRA.. paham x?)

    - Jadi, pada yang nak masuk kategori 1 ni, korang masih ada peluang untuk tinggal kan komen untuk setiap entry aku lepas giveaway ni ok.. 1 entry, 1 komen je yang akan di ambil kira. kalu ada yg tinggal 2 3 komen dlm 1 entry tu.. aku kira 1 je lah kan.

    ***************

    KATEGORI 2: Pengunjung Blog

    Terbuka kepada SEMUA pengunjung blog ni.. , SERAMAI 3 ORANG BERTUAH AKAN DI PILIH (samaada melalui cabutan atau Mr Random)

    Caranye, letak banner kat sidebar korang dan buat lah entry untuk promote giveaway aku ni.. ;p

    JANGAN LUPA LETAK KATEGORI YANG KORANG PILIH YE...

    GIVEAWAY INI AKAN BERAKHIR PADA : 22/5/2010 9:22 malam

    ************************************************************************************

    Dah siap semua, sila lah tinggalkan komen berserta detail bawah ni dalam kotak komen entry giveaway ni:-

    1- Nick name korang

    2- Email address korang

    3- Kategori yang korang pilih (1, 2 atau 1&2) please mention ya.. senang aku nak tengok

    4- Link blog korang untuk entry promote giveaway aku ni..

    Sekian..

    selamat berkontest!! and good luck!!

    chugie

    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Aha... aku dah tau dah..

    Salam semua..

    Owh, hari ni sabtu kan?? bosan nye lah..

    Sebenarnye tak mahu men-post any entry hari ni..



    sebab....






    sebab...






    sebab...



    Sebab aku tak mahu lah...


    Tapi.... aku kan blogger TEGAR! sama macam kalian2 yang TEGAR berblogger..




    Sebab itu lah aku gagahkan jua diri ini untuk men-post entry ini





    ***bebelan lagi***


    Ok lah, seperti tajuk kat atas tu kan..


    Memang dah tahu dah..


    nak tahu ke ape yang aku dah tau tu??


    Ye... aku dah tau ape yang tersurat dan tersirat bila anjurkan GIVEAWAY ni..


    Nampak senang, tapi sebenarnye SUSAH tau!!


    Yang senangnye, bila kita posting kan entry tentang GIVEAWAY tu...


    Nah! beratur ko yang datang join...


    walaupun, sebenarnya takut sangat kalau2 GIVEAWAYku ini tidak mendapat sambutan..


    Dan nah! kini ku tahu.. ramai yang menjoinkan diri..


    memang tidak ku sangka..


    Kalian.. kalian.. kalian semua ni memang sangat2 baik hati sebab sudi menjoinkan diri dalam GA ku..


    Aku memang sangat2 hargai...


    yeap! aku sangat TERHARU dan GUMBIRA.. tak terkata..


    TERIMA KASIH SEMUA..


    ahaaaa... Kini aku dah tau dah..






    cheeerrrssss..
    -chugie-
    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Friday, May 21, 2010

    Esok last day untuk join My Giveaway..


    Salam...


    Hari ni dah 21/5/2010...


    Esok dah 22/5/2010...


    Jom! jom! jom!jom... kite heboh.. heboh...


    ~~Kepada semua blogger~~


    Giveaway ku ini akan ditutup esok pada 9:22PM..


    Makanya, sila lah pay sepenuh perhatian pada yang masih tak join lagi ye...


    Pada yang telah menjoinkan diri... TUNGGGUUUUUUUUUUUUUUUUUU


    Keputusan akan di beri secepat mungkin!


    Jangan risau! aku akan bagi result secepat yang boleh...


    sekarang ni aku sedang mengira komen2 untuk bulan 5..

    pening betul lah.. banyak tuuuuuuuuuuu!



    k lah, nak chow n counting lagi.. dan lagi.. dan lagi...

    daaaaaaaaaa

    -chugie-
    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Tuesday, May 18, 2010

    Are u addicted to Blogging???

    Salam...
    Korang semua!!
    Adakah korang sangat2 addicted to blogging???
    aku dah cuba!!!
    nak tau ke korang tu addicted atau tidak??
    Jom try quiz ni!
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    Lets101 - free online dating

    cheeeerssssssssss!

    -chugie-

    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Monday, May 17, 2010

    Fuh! penat tu kira komen..

    Salam...

    Fuhhhh!! Giler Kentang lagi.............
    Baru je pas abis kira komen korang dalam bulan 4..
    Tinggal bulan 5 je ni nak di kira menjelang tarikh akhir GA ku pada 22/5/2010...


    pic credit to yahoo..
    Adei lah... penat woooooooooo buat kira2!
    Berpinar biji mata aku ni ha.
    Em.. macam dah ada pemenangnye.. tapi belum lagi masuk bulan 5 punya komen..
    Ramai jugak yang dalam ranking tertinggi ni..
    Nampaknye kena tambah lagi hadiah untuk kalian2 yang sudi memberi komen dalam blogku ni.
    Akan dipikirkan lagi..huhuhu.. bajet2!

    Lagi beberapa hari je nak sampai ke due date GA.. cepat! cepat! sapa yang tak join lagi tu..

    Hadiah dah beli pun.. tapi tak mo tunjuk dulu.. nanti tak best!

    k lah... nak g buat kiraan lagi...
    sementara den tak berapa bz ni!

    chiaoooowwowwwwww!!
    -Chugie-
    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Tuesday, May 11, 2010

    PENTING!!!!!! :Tentang GA aku untuk Kategori 1

    Salam semua,

    Kepada rakan2 bloggers yang sudi menjoinkan diri pada GA aku ni.. entry ni sebagai pemberitahuan dan maklumat serta syarat untuk KATEGORI 1. Yang mana ada beberapa blogger buat pertanyaan tentang syarat yg aku letak tu.. rasa nye ada yang tak berapa paham kot..

    ok, tentang syarat berkenaan KIRAAN..
    PENGKOMEN TERTINGGI - Aku kira komen2 start dari 1/4/2010 - 22/5/2010 sahaja.. seperti yang di catat pada entry GA. Pada korang2 yang baru letakkan komen untuk entry2 lama iaitu letakkan komen selepas 1/5/2010, pada entry2 aku yang bertarikh 1/4/2010-30/4/2010, komen2 korang tidak akan di ambil kira...Hanya komen2 yang korang letak selepas 1/5/2010 pada entry2 aku yang start 1/5/2010-22/5/2010 sahaja yang aku kira..

    Kategori 1 ni sebenarnye di buka khusus untuk kawan2 blogger aku yang sangat rajin dan baik hati tinggal kan komen kat blog ni dari dulu sampai sekarang, kalau ikutkan hati, nak bagi pada semua yang tegar tinggalkan komen kat blog ni, tapi apakan daya.. bajet x banyak.. so aku hanya akan kira penkomen yang telah komen paling tinggi antara yang banyak ni.. dan hanya 5 orang yang paling banyak komen je yang akan aku pilih..

    Sebab itu lah aku tak akan ambil kira komen2 baru nak di letakkan dalam entry2 aku yang lepas tu.. jadi, pada yang nak join kategori 1 ni, peluang korang untuk tinggal kan komen masih ada iaitu untuk entry 1/5/2010-22/5/2010... mana tau, penkomen2 baru yang tinggal kan komen dalam tarikh 1/5-22/5 ni boleh jadi penkomen tertinggi ke kan??? ha... sila2 lah join kan diri...

    kalau tak de yang nk joinkan diri... aku akan buat kiraan berdasarkan komen2 yang sedia ada je lah..

    Pada kawan2 blogger ku yang telah rajin tinggalkan komen, jomlah join GA ni...
    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Tuesday, February 23, 2010

    Gift from Momma's Dough giveaway..

    Salam...

    Yeah.. aku menang giveaway lagi.. kali dari momma's dough's blog plak.. aku antara yang berjaya pick counter no yang di minta.. alhamdulillah, memang rezeki di tahun 2010 agaknye..

    So sebagai hadiahnye.. die telah memberi ini pada pemenangnye.. best sangat lah sebab dapat cupcakes & tart free.. sedap plak tu..

    Untuk hadiah ni, aku kene ambil by hand dari tuan punye blog tu.. jadi, die dah set date n time pada hari ahad untuk jumpa di Petrol pump Caltex Bdr Baru Sg Buloh.

    From Momma's Dough..

    dapat 2 kotak lagi ko.. cup cakes & tart..
    see.. banyak kan?? berbaloi2...
    ini lagi..kenyang kami makan semua ni di hujung minggu aritu..
    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Saturday, October 24, 2009

    wah aku menang!!! yahooooooooo


    Salam..

    Alhamdulillah.. tak sia2 aku hantar penyertaan dalam contest yang di anjurkan oleh zh-ena.. dan syukurnye sebab aku antara pemenangnye... x sabo ni nak dapat kan hadiah tu heheheh...

    Gambar atas tu lah yang aku hantar untuk masuk dlm contest tu.. walaupun aku tak gunakan gambar anak sendiri.. tapi berjaya gak! heheheh.. syoknye lah join contest ni..

    ok, pada puan penganjur, alamat saya di : No 10 Jalan Tembaga Sd5/2A bdr sri damansara 52200 kuala lumpur.. aku gunakan alamat opis ye ena.. Nama dan no tel aku ko tau kn?? hehehhe..

    TERIMA KASIH SEKALI PUAN PENGANJUR DAN JURI2 YANG BIJAKSANA... heheheh :D

    p/s: len kali buat lagi ek..
    Suka baca? Mekaseh! (^_^)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Labels

    .Advancd Joint Health Complex (1) #ShakleeEffect (4) agama (1) Air selusuh (1) Ajht (2) AJHT shaklee (1) aktiviti (7) Alfalfa Shaklee (3) angpow (3) Artis (1) award (8) B Complex (2) baby (7) Bancuhan Performance drinks (1) Basic H (1) Bau badan (1) bau mulut (1) Bawang putih (1) Bayi (1) Bebelanku (114) berpantang (5) Berpuasa (2) Bersyukur (1) birthday (16) blogger (4) blogku (1) bonus (3) Bonus Shaklee (2) breastcanser (1) Breastfeeding (2) Buang angin (1) Buasir (1) Cara nak banyak kan susu (2) Cara Simpan susu badan (1) Carotomax (1) Cedera Lutut ACL (1) Cekodok bilis (1) check up baby (4) chew c (1) chew vitalea (2) Chewable vita c (2) Chinch Shake Shaklee (1) Cinch Shake (1) cita-cita (1) Collagen Powder Shaklee (5) Conference Global (1) confinement set (2) contest (31) control Berat ketika hamil (1) CoQ health Shaklee (1) CoQ10 (1) cramps (1) cuaca (2) Cyst (1) Darah Tinggi (1) decoration (1) Demam Kuning (1) detoks (1) Dhuha (1) Diabetes (2) dinner (1) DIY (1) Doa (1) Doa Ramadhan ke 8 (1) Eizmierah Mumnbabyshop (1) Emas (1) ESP dan Cyst (1) ESP Shaklee (7) Fadia (1) Fadiah (22) fatin (75) free trip shaklee (5) Garlic Complex (1) Garlic shaklee (1) Gastrik (1) gastrik dan shaklee (1) geram (6) Giveaway (22) Gla (1) GLA Complex (1) GLA OFFER (1) Gout (1) Gout dan Shaklee (1) hadiah (8) harga emas terkini (1) help (1) Herbal Blend Cream (1) Herblax Shaklee (3) Hubbyku (6) iklan (4) info (24) insuran (1) IT (1) Italy (2) jalan2 (17) Jantung (1) Jaundice (1) Jaundis (1) Jerebu (1) Join Ahli Shaklee (3) kad (1) Kanser (2) Kanser Pankreas (1) KANSER PAYUDARA (1) Keahlian shaklee (2) Kebaikan Vivix (2) kehamilan (12) Kejadian (3) kejayaan (2) keluarga (3) Kempis Perut (1) Kenapa vivix mahal (1) Kencing Manis (1) kesihatan (13) kisah (6) Kisah motivasi (1) Kolesterol (1) Kombinasi set (1) Kombinasi Set ESP (1) komen (1) krim Herbal Blend (1) Kronologi kelahiran (3) Kurma (1) Kurus (1) Lappyku (1) Lecithin Shaklee (1) Lenguh (1) Maher Zain (1) Majalah Wanita (1) MAK (1) Makanan (43) MAke up Remover Shaklee (1) Manfaat Bawang putih (1) Manfaat Garlic Complex (1) Manfaat menjadi ahli shaklee (1) Masakan (9) masalah berdengkur (1) Master Coordinator (3) MBP (2) Mealshake (2) melancong (1) Menu berbuka (1) Merokok (1) Migrain (1) mood (4) mothercare (1) Multivitamin (1) nilai emas (1) nuffnang (6) Nuffnang (3) nutriferon (1) Nutriferon Shaklee (1) Nutriwhite Make Up Remover (2) Nutriwhite Shaklee (2) Offer (2) Omega Guard (2) Omega Guard Shaklee (2) open day (1) open house (1) Ostematrix (4) OsteMatrix Shaklee (5) pampers (1) Pasu Bunga (1) Pelupa (1) penjawat awam (1) Penyimpanan susu ibu (1) Penyusuan (3) Peppermint Ginger (1) perayaan (1) Performance Drink (3) Performance Drink Shaklee (2) Performance Drinks Shaklee (1) permainan (3) pet pet (2) Petua (1) Phytocol shaklee (2) Pil Kalsium (1) poem (1) Pomo oktober (1) Power Pumping (1) Promo August (1) Promo March (1) Promo Oktober (1) Promosi (1) promote (1) puasa (3) puting luka (1) Q & A (1) Ramadhan (1) raya (8) Razzi ArMansur (1) resepi (8) Resipi Bancuhan (2) resipi masakan (1) Restoran (14) reunion (1) Reward Shaklee (2) rezeki (2) Ringtone (1) Rumahku (4) sabtu (1) Sakit (2) sakit kepala (1) Salam jumaat (1) sale (6) Sarapan (1) secret (1) Selulit (2) Selulit dan shaklee (1) Sengal (2) set berpantang (3) SET BERPANTANG ASAS (1) SET BERPANTANG OPTIMUM (1) SET BERPANTANG SHAKLEE (1) Set bersalin (1) Set Breastfeeding Shaklee (2) Set Buasir (1) Set Buasir Shaklee (1) set kanak kanak (3) Set Kesuburan (1) Set Milkbooster (1) Set nak hamil (1) Shaklee (45) Shaklee Halal (1) Sharing (1) Shopping (2) show (1) Sijil Halal Shaklee (2) Slimming (2) sok sek (1) song (3) Soy Protein Isolate Powder Shaklee (1) speck (1) SR Vita C shaklee (1) stamp (1) sukan (3) suppliment (1) Suppliment Shaklee untuk Gout (1) Suppliment untuk ibu hamil (2) susu ibu (14) Tag (2) Tak sihat (1) taman (1) tanamanku (1) Telinga berair (1) telinga bernanah (1) Terima kasih (1) Testimoni AJHT (1) testimoni Bcomplex (1) Testimoni Nutriferon (1) Tips (4) Tips berpuasa Ibu Menyusu (1) Tips Biznes (1) toksin (1) Travel (11) Tukaran wang (1) ulser (1) ulser mulut (1) ummi (3) ummi dan baby (10) Ummi dan fatin (9) Ustaz Don (1) Video Collagen (1) virus (3) vita C (1) Vitalea Shaklee (3) Vitamin (1) vitamin c (1) Vitamin C Shaklee (5) Vitamin E (1) Vitamin E Shaklee (1) Vitamin E untuk masalah berdengkur (1) Vitamin kanak-kanak (1) Vivix (4) Vivix Shaklee (4) wedding (4)
     
    Copyright @ Iezmierah 2012 | Designed By Shahada Fauzi