Posts

Showing posts with the label Bonus Shaklee

Encik Ngimauuu udah ngaum ya!!

Alhamdulillah.. Pak rimau sudah ngaummm.. yeah, ramai pebgedar2 sah shaklee senyum sampai ke telinga pagi2 ni sbb BONUS shaklee dah masyuuuukkkk.. Bulan ni dapat awal.. best giler!! Alhamdulillah.. 15 hari dah bergelar MASTER CORDINATOR in Shaklee.. Perasaan: seperti biasa.. Tiada apa yg berubah.. Yeah.. next post plak lah ye pasal MASTER TITTLE tu.. Hari ni nak luah rasa gumbira bila dapat whatsapp dr ank cucu shaklee beritahu dia dpt bonus 5ribu++ , 3K..2K..yg 2 3 angka pun ada.. Syukur alhamdulillah semua atas usaha dorg gak.. nak lebih, buaaaattt lah lebih yew!! Moga rezeki yg kami dapat ni di berkati Allah.. Daaaaa, Puan Chugie SID 866440 COD AREA: SG BULOH, KG MELAYU SRI KUNDANG, KUANG, PAYA JARAS

Esok RAYA???

Ohoi.... mata tak boleh pejam ni. nk tido, tp x rasa mengantuk lagi.. Adakah penangan esok 'Raya'?? hihi..

RAYA ni utk guna pakai geng2 shaklee saya je.. masuk je tgh bulsn, masing2 dah sibuk kan diri nak sambut raya a.k.a BONUS MASYUUUUKK...

Biasanya 14hb dah masuk dah.. kalau dulu2 mmg 15hb baru masuk.. tp bulan ni, tak sure berapa hari bulan plak dia masuk. kalai 14hb, means beraya sakan lah...

ok.. mata n jari jemari comel saya dah penat.. time tu labuh kan otot2.. esok ada kerja menanti.

jumpa lagi yew.

daaaaa
chugie