Posts

Showing posts with the label Ajht

Masalah Lutut ACL pulih lepas Makan AJHT Shaklee

Image
Alhamdulillah...

Satu berita yang buat saya seronok sangat lepas adik beritahu yang kawannya pulih dari cedera Lutut ACL selepas makan AJHT Shaklee ( Advance Joint Health Shaklee) ni.

Balik je kerumah petang semalam, adik lelaki saya tanya tentang stok AJHT ni. Katanya, kawan dia nak beli  AJHT lagi sebab lutut dia dah sembuh lepas konsisten makan AJHT ni.
Mujur lah saya ada ready stok kat tangan. jadi, dapatlah kawan adik tu makan suplimen ni tanpa skip.

Syukur sangat bila semakin ramai yang punya masalah ACL ni, sembuh selepas amalkan memakan AJHT shaklee.

Sebab tu lah, saya berani sarankan pelanggan saya untuk makan AJHT ni, kerana kesannya sangat bagus dan ternyata berkesan.

Bawah ni video sharing dari suami saya sendiri yang merupakan salah seorang pesakit cedera ACL ni. Suami saya telah di operate kerana mengalami kecederaan yang teruk hingga tak boleh berjalan. Jadi selepas operate tu, dia masih rasa sakit dan tak boleh lakukan aktiviti berat. Jadi saya paksa suami untuk makan …

PROMO AUGUST: ADVANCE JOINT HEALTH COMPLEX BUY 6 FREE 1

Image
ADVANCE JOINT HEALTH COMPLEX Memelihara tisu penyambung yang sihat dengan tambahankuprum, zink, vitamin c dan manganese yang bertindakmembina kolagen.
❃ Meningkatkan keupayaan ‘kusyen’ dengan glukosamindari ekstrak boswellia , jadi anda bebas bergerak.
❃ Menambahkan kebolehan pergerakan tanpa rasa sakit
❃ Meningkatkan fleksibiliti sendi.
❃ Memperbaiki fungsi sesendi.
❃ Menyokong kesihatan sesendi untuk jangka masa panjang. Berminat nak GRAB Promo Aajht Buy 6 free 1?? WHatsapp saya di 012.3814786