Mandi manda ke Gold Coast Morib tanpa Gambar kenangan

Assalamualaikum.

Tajuk tak boleh blah laaaa!

Semalam incek suami baik hati, bawa kami anak beranak main air ke Gold Coast Morib. *jauh sungguh main air kan?* maklum ler, anak2 semua memang hantu air. Termasuk mak pak eih.

sebenarnya nak cerita pasal pergi mandi manda (berjalan) tapi tak snap2 pic. sayang sungguh lah kan..

handphone dah canggih manggih laki bini ni ha. Tapi, nak snap2 gambo kenangan mandi kat gold coast morib tu pun tak ado.. hahaha. *adeh*

semua barang simpan kat locker, jadinya. dengan handphone2 sekali simpan lah kan.. :P
bila tengok orang lain dok posing ngn family bergambar, baru rasa ruginya x bawa keluar handphone tu haa.. kalu tidak, mesti boleh snap2 gambar anak2 tengah mandi. Jadi kenangan dorang time2 kecik ni kan. sok2 dah besar boleh lah tengok balik gambar2 tu.

Makanya, dah nak balik tu baru dapat snap pics. itu pun hanya Picture hadapan Gold Coast Morib tu je. alahai.. sadis sungguh kami ni.

Tok laki pun memang bukan jenis suka ambil gambar isteri dan anaknye yang suka posing ni pun. keh keh keh keh..
lepas ni, boleh jual camera canggih yang ada dalam almari jadi pekasam tu. hu hu u.

u all, jangan jadi cam kami ya. Rugi sungguh tak ada gambar kenangan ke tempat yang kita pergi berjalan tu. bukan senang kan nak berjalan. bila dapat berjalan, dengan family pulak tu, sebaiknya abadikan lah kenangan anda tu.

pengajaran untuk saya juga. lepas ni kena siap2 handphone kat tangan. Jadi mamrazzi. ngeh ngeh ngeh.

Sekian ye..

Suzie Maswar
Eizmierah @vitaminshopsgbuloh
nak order shaklee boleh whatsapp 012.3814786 ye.
Offer omega Guard sepanjang Oktober ni.

Comments

Dewi Aja said…
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Popular posts from this blog

Kenapa kaki bengkak ketika hamil?

Vitamin C shaklee atasi masalah demam dan selsema

Kenapa tak boleh nak log in ke blogger ni??